HDEL (Hidroelektra niskogradnja d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HDEL (Hidroelektra niskogradnja d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Vidim da vas dvojica ne kužite. Pa na istoj smo strani, kažem vam da onaj koji ovdje ulazi i diže cijenu zadnjih para dana je isti koji je to već napravio na nekoliko drugih dionica i podigao cijenu za 70-100% i onda se počeo iskrcavati. To sam vam stavio kao dobru vijest a ne lošu. Razmislite tko je to i na kojim dionicama.
Kad digne HDEL za 100% onda ćemo se zajedno sa njim svi iskrcati a oni koji čekaju 600 mogu slobodno čekati i dalje. Ja nemam ništa protiv, samo razmislite tko kupuje, dao sam vam natuknice

Dajte ne lupetajte takve insinuacije. Možda vam je hobi prodavanje rupa iz švicarskog sira, ali ne radite to ovdje.
[/quote]

Očigledno je da ne razumiješ o kome i čemu se ovdje priča, niti da ti je poznato tko je vlasnik Samoborke i tko kupuje od skrbničkog HPB-a.
Daj molim te odi stavljat BDI na ATPL[bye]
[/quote]

Ono što ja ne razumijem je zašto odmah nisi stavio i datum i sat kad ćemo SVI prodavati sa 100% zarade. Nitko neće kupovati, SVI ćemo prodavati. Ovako radi tvoje omaške živimo u neizvjesnosti.

Uvijek mi je iritantno čitati postove ovakvog tipa u kojima netko piše s tolikom sigurnošću kao da je detaljno upoznat sa svime što napiše i kao da on osobno upravlja daljnjim tijekom događaja, tako da u takvom tekstu obično nema nikakvih ograda ni prostora da napisano nije točno, da se temelji na pretpostavkama ili da budućnost možda ipak nekim čudom neće biti takva.

Prvo si na str.610 napisao:
"Ja pretpostavljam tko je jer ovo ima njegov rukopis"

da bi se potom u slijedećem postu/ovima izgubila ikakva naznaka da se radi o pretpostavci. A onda ide redovito pilanje u slijedećim postovima gdje to već postaje opće poznata sigurna i provjerena činjenica? Heretik tko posumnja?
E, pa takvo pranje mozga me uvijek iritira. Ja ne znam jesi li ti u pravu, ali ne znaš ni ti, što se iz tvog posta ne bi reklo i zbog toga te kritiziram.

Takva tekstovina me podsjeća na predizborne poruke i kampanje naših pohapšenih i inih političara iz kojih obično zrači tolika pompozna samouvjerenost i sigurnost u vlastitu pobjedu da tad obično kažem: Odlično, kako je tvoja pobjeda gotova stvar, moj glas ti i ne treba!
A kako i političari dolaze iz naroda, žao mi vidjeti da nakon svega u narodu još ima mnogo podobnih kandidata.

S druge strane, kad već spominješ BDI, držim da ga postam manje ili više revno duže nego što tvoj nick ima staža na poslovnom. Pa opet, da me pitaš šta mislim o kretanju BDI-a u budućem razdoblju ja ti ne bih znao ni mogao odgovoriti bez upotrebe riječi poput: ako, možda, čini se..

Netko je spomenio stop-loss naloge. Tebi valjda i ne trebaju? Ti kupiš, pa naraste 100% 100% i to u petoj brzini. Idemo dalje!

Je ne znam o čemu trkeljaju neki?
Pa Hdel je prejeftina to vidi svatko, kakve veze sad ima tko kupuje. kupuju kupci prodaju prodavaci. mislim stvarno svašta neki pišu

government policy is to risk the value of our savings in the future.....

PROMETNICA TEŠKA 640 MILIJUNA KN
Kosor otvorila cestu od 3,5 km koja se ‘gradila’ 8 godina. Obersnel: Evolucija je spora…

Autor: Luka Benčić
Objavljeno: prije 1 h i 4 min

Jadranka Kosor rekla je, pak, da se nema potrebe stalno vraćati u prošlost te da je bitno da je ovaj važan objekt gotov
RIJEKA – Kao što je i najavila početkom svibnja, premijerka Jadranka Kosor danas je otvorila riječku cestu D404 koja zaobilaznicu spaja s riječkom lukom, dionicu dugu tri i pol kilometra koja se počela graditi još 2003. godine. Premijerka je na otvorenje 640 milijuna kuna vrijedne prometnice stigla u pratnji ministara Božidara Kalmete i Branka Bačića.

government policy is to risk the value of our savings in the future.....

Ovo je jedna od najpodcjenjenijih tickera na Zse.Nemojte samo plakati jer niste htjeli kupovati na ovim cijenama.Uskoro idemo u EU a onda je Hidroeketri otvoreno tržište cijele EU.A mogu se onda izlistati ne samo na Warshavskoj burzi nego i na DAXu. Biti će para

Ostajem u Hrvatskoj jer volim izazove, a nema većeg izazova nego pokušati preživjeti u Hrvatskoj!

Evo baš komentiram na Dalekovodu. Dalekovod je firma koja bi bila u stečaju da im mirovinci nisu dali naše novce a s obzirom što pišu mediji čovjek bi mislio da Dalekovod zarađuje milijarde.
S druge strane imamo Hidricu koja je ubjedljivo najbolji građevinar, u najboljoj je poziciji od svih građevinara a stalno mediji i forumi pišu da će propasti.
Pa ko je tu lud? Ako Dalekovod košta 250 kuna trenutno, onda HDEL treba biti na 300 prema poslovanju.

“A man's got to do what a man's got to do”

tako je
nego kad će više završiti ovi dogovoreni prekrcaji pa da krenemo prema 800 kn

Da ne bi bilo zabuna, ja vjerujem u Hidroelektru i ona mi je miljenica! Uvijek se iznova vraćam u ovu dionicu i to je tako. Vjerujem da će opstati u krizi i izdržati sve, kad je dosad može još malo.
A naravno valjda slijede i neka bolja vremena!
[thumbsup] HIDRA!!!

GOLUB i SMART - od 1milje kuna do bicikle jer KSST-R-A padaju ko klada! A mora zaorati tek ka 250-350kn!!!

Tražim najpovoljnije dionice za ulaganje .
HIDRU nisam našao .
Ona je moja vječna uzdanica .
Dapače sad je toliko pdcijenjena da joj ne mogu odoliti .
Pomalo skupljam dok mogu . [thumbsup]

I koliko si skupio do sada?

Ostajem u Hrvatskoj jer volim izazove, a nema većeg izazova nego pokušati preživjeti u Hrvatskoj!

I koliko si skupio do sada?

900 KOMADA

GOLUB i SMART - od 1milje kuna do bicikle jer KSST-R-A padaju ko klada! A mora zaorati tek ka 250-350kn!!!

Samo? [lol]

Prvo je potrebno osnovati povjerenost za ulazak u krizu, pa tek onda ući u nju.

A koliko imaš sad?

New Report

Close