HDEL (Hidroelektra niskogradnja d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HDEL (Hidroelektra niskogradnja d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Što je ovo enma me dva dana i već smo na 140,
eh dok ja prebacim dodatne pare s žira na brokerski biti će po 180 [cry]

zna li se tko ovo pumpma i dokle

Pa kolega Modul, ako pratite TOP10 onda možete vidjeti da je udio slobodnih dionica sve manji i manji, nema više velikih koji prodaju Hidricu, ovo je zadnje izbijanje malih, a onda normalan rast do 320kn (1.target) ili 440kn (2.target). Trenutno ne savjetujem prodaju prije 200-220kn.

GOLUB i SMART - od 1milje kuna do bicikle jer KSST-R-A padaju ko klada! A mora zaorati tek ka 250-350kn!!!

Što je ovo enma me dva dana i već smo na 140,
eh dok ja prebacim dodatne pare s žira na brokerski biti će po 180 [cry]

zna li se tko ovo pumpma i dokle

Ja pretpostavljam tko je jer ovo ima njegov rukopis ali moderatori mi ne daju da pišem o tome iz nekog razloga.
Ali razmislite tko kupuje dionice firmi sa niskim P/BV, očajnim rukovodstvom i po mogućnosti da su gubitaši,i to radi van fokusa i bez pompe, i onda diže po 50% sa jakom kupnjom i paralelno iskrcava na +50% uz medijsku pompu i slikanje u Top 10? tko, tko?

“A man's got to do what a man's got to do”

Kolega Kobescak, prosječna cijena trgovanja u zadnjih 5.g. je preko 600kn, tako da ne znam o kakvom isrkcavanju Vi govorite? Činjenica jest da je TOP10 porastao sa 65% na 81%,a to već nešto govori. Hidra ima i dalje posla, radi uredno, plaće stižu, posao teče normalnim tijekom.
Samo kako gospodarstvo bude hvatalo zamah onda ćete Hidru viđati i preko 400kn jako skoro.
Po mojoj TA cijena 600kn je pitanje 1-2.g.

GOLUB i SMART - od 1milje kuna do bicikle jer KSST-R-A padaju ko klada! A mora zaorati tek ka 250-350kn!!!

ma meni se Koby čini ko neki baksuz i čim prije iziđe to bolje za nas koji možemo čekati 500, 600, 700, 800 kuna

Vidim da vas dvojica ne kužite. Pa na istoj smo strani, kažem vam da onaj koji ovdje ulazi i diže cijenu zadnjih para dana je isti koji je to već napravio na nekoliko drugih dionica i podigao cijenu za 70-100% i onda se počeo iskrcavati. To sam vam stavio kao dobru vijest a ne lošu. Razmislite tko je to i na kojim dionicama.
Kad digne HDEL za 100% onda ćemo se zajedno sa njim svi iskrcati a oni koji čekaju 600 mogu slobodno čekati i dalje. Ja nemam ništa protiv, samo razmislite tko kupuje, dao sam vam natuknice

Meni je jasno tko kupuje kolega Koby!
Svatko pametan prije svega!

ja niš ne kužim i nisam ni na čijoj strani
znam samo da je ova cijena smiješno niska

Dobra firma i u najgoroj krizi poslovala pozitivno.
Problem je što ima malo dionica.
Svega 600.000
Dok većina građevinskih firmi imaju od 10-23.000 000
Tu ako hoćeš kupiti veći količinu npr par tisuća komada moraš dići cjenu za 50% min
Dakle ova dionica je kao suho zlato.
[/b]

b
Baš tako, 200 ne gine za koji mjesec, dva… [thumbsup]
[/quote]

Kolega, o kojih 200 vi pričate? Pa suho zlato je preko 1500 [proud]

Vidim da vas dvojica ne kužite. Pa na istoj smo strani, kažem vam da onaj koji ovdje ulazi i diže cijenu zadnjih para dana je isti koji je to već napravio na nekoliko drugih dionica i podigao cijenu za 70-100% i onda se počeo iskrcavati. To sam vam stavio kao dobru vijest a ne lošu. Razmislite tko je to i na kojim dionicama.
Kad digne HDEL za 100% onda ćemo se zajedno sa njim svi iskrcati a oni koji čekaju 600 mogu slobodno čekati i dalje. Ja nemam ništa protiv, samo razmislite tko kupuje, dao sam vam natuknice

Dajte ne lupetajte takve insinuacije. Možda vam je hobi prodavanje rupa iz švicarskog sira, ali ne radite to ovdje.

Dajte ne lupetajte takve insinuacije. Možda vam je hobi prodavanje rupa iz švicarskog sira, ali ne radite to ovdje.
[/quote]

Očigledno je da ne razumiješ o kome i čemu se ovdje priča, niti da ti je poznato tko je vlasnik Samoborke i tko kupuje od skrbničkog HPB-a.
Daj molim te odi stavljat BDI na ATPL[bye]

ne svađajte se , svatko se još uvijek na vrijeme stigne ukrcati

New Report

Close