HDEL (Hidroelektra niskogradnja d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HDEL (Hidroelektra niskogradnja d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Malo si rekao 50%.Da bi kupio 3000 kom moraš poskidati sve do 400kunića.
IIiti 300% na ovu cIjenu.

Nešto mi nije jasno, do jučer nikoga hdel nije zanimala a sad se tipovi nabidavaju ko ludi.
O čemu se radi da nije hdel dobila posao u Londonu na izgradnji svih stadiona za Olympijadu ili ki vrag

rast Ingre povukao je i HDEL, to je sve….

ček samo malo, rast ingre je povukao, ok, al zašto se netko tako nabidava kad ovo nije ingra nego hdel, ovdje se nikad nitko ne nabidava

government policy is to risk the value of our savings in the future.....

Kamo sreće da je tako…ušao sam u FNVC ili zajedno s njim ili malo prije njega i ode s njim dionica u nebo…nadam se istom i kod HDEL gdje "čučim" već gotovo dvije godine sa prosjekom na trenutnih minus 60%. [wink]

Definitivno sam siguran dugoročni ulagatelj. [lol]

Prvo je potrebno osnovati povjerenost za ulazak u krizu, pa tek onda ući u nju.

Kamo sreće da je tako…ušao sam u FNVC ili zajedno s njim ili malo prije njega i ode s njim dionica u nebo…nadam se istom i kod HDEL gdje "čučim" već gotovo dvije godine sa prosjekom na trenutnih minus 60%. [wink]

kako možeš biti u minusu 60%,
pa zar nisi nikad čuo za stop loss nalog,
blago nama s takvim investitorima

što je to stop los nalog [undecid]
mogu li ja staviti go profit nalog

government policy is to risk the value of our savings in the future.....

kako možeš biti u minusu 60%,
pa zar nisi nikad čuo za stop loss nalog,
blago nama s takvim investitorima
[/quote]

O moj Bože…hoćeš li moći preživjeti to što ima i takvih investitora?!?!?! Hoćeš li?!?!?! [lol] Možda da dofuram respirator ili cijeli set za oživljavanje, čisto za svaki slučaj….brzo popij jedan nitroglicerinski napitak u obliku tabletice kako ti srce ne bi stalo od ljudi kao Marijan Filipović (FNVC) ili PIlipović, Marić i Salopek (HDEL).

Razmisli malo…

što je to stop los nalog [undecid]
mogu li ja staviti go profit nalog

Svaka čast! [smiley]

Primjetio sam da kad god moderatori brišu sve moje postove na nekoj temi da ta dionica odleti 60-70% u 10 dana, hehehe. Nastavite me brisati ako Boga znate [thumbsup]

“A man's got to do what a man's got to do”

Javi nam na vrijeme gdje ti brišu. [thumbsup]

Javi nam na vrijeme gdje ti brišu. [thumbsup]

nema problema [thumbsup]

malo sam zabrinut da ovaj prijašnji post još uvijek stoji neobrisan ali tješi me da je barem pod moderiranjem [lol]

Primjetio sam da kad god moderatori brišu sve moje postove na nekoj temi da ta dionica odleti 60-70% u 10 dana, hehehe. Nastavite me brisati ako Boga znate [thumbsup]

Evo znao sam da će mi to napraviti i ostaviti postove . Mrze me a ja samo želim koji dinar zaradit[lol]

New Report

Close