HDEL (Hidroelektra niskogradnja d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HDEL (Hidroelektra niskogradnja d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ajd napokon malo upalo na bidu
do 150 stojim na bidu a onda udaram sve do dvjesto
350 je knj.vr

government policy is to risk the value of our savings in the future.....

e taman sam se ponadao da će me netko nagraditi na kupnji kadli evo ti ga čišćenje

i meni se ne sviđa ovaj nagli rast ,nisam kupio ni pola koliko sam planirao.
a neki dan bilo na lopate po 120-122,a ja m….c ne reagiram
valjd će biti neka korekcija

i ja se nadam da će mi upasti još barem 500-1000 komada

a 130 ti je preskupo ??? [cool]

Čovjek koji ne pravi greške obično ne radi ništa.

pa ljudi tek smo nekih 10% od ATL, IMHO dolicna kupnja trenutno…kad krenu vijesti, ode to prema 200.. [thumbsup]

E pa trebali bi barem prestići Dalekovod, ipak hdel radi sa dobiti

Hoće, dodatno na ERNT pa odi tamo s Ivanom.

GOLUB i SMART - od 1milje kuna do bicikle jer KSST-R-A padaju ko klada! A mora zaorati tek ka 250-350kn!!!

Evo nisam gleadao burzu dva dana i već sam ovdje 10% u plusu na Hidri…
Još malo i da mi vlds povuče i častim vas sve sladoledom….
[cool]

;;;;;;;;;; IVANO7 ;;;;;;;;;;;;

Evo nisam gleadao burzu dva dana i već sam ovdje 10% u plusu na Hidri…
Još malo i da mi vlds povuče i častim vas sve sladoledom….
[cool]

ja casthim tsevaptschicichima i pivom čim cijenom prijeđemo dlkv

[lol]

Strpi se i bit ćeš u plusu 600% kolega!
Svi fondovi su rasprodali, ne znam tko ovo više ima prodavati jer uistinu nema nitko.
Izbiti i trejdere kao na Tisku i idemo visoko visoko…
Kinezi su zainteresirani za firme poput HIDRE, jer time dobivaju pristup poslovima u EU.
Zar je Kinezima puno 60 milja Eura za firmu koja ima 1500 zaposlenih??? Vjerovatno NE!
Dakle, cijena je podcijenjena najmanje 10 puta. Al neka tko mora prodati izađe i ne vraća se više.

GOLUB i SMART - od 1milje kuna do bicikle jer KSST-R-A padaju ko klada! A mora zaorati tek ka 250-350kn!!!

Postovani kolega Machette… nesto mi nije jasno, jeli podcijenjena 10 puta ili ide gore 600% ? I od kud vam tih 60 milja eura, to je neki inside info ili se samo dobro kužite u kineze. Opet ako hidra ide za 60 milja eura a trenutna tržišna kapitalizacija joj je cca 12 milja eura, onda ispada da je podcijenjena 5 puta. Sad mi stvarno nije više jasno koliko je podcijenjena, 5, 6 ili 10 puta?

A bi li mi i objasnili koji bi to pokazatelji fer vrijednosti bili na cijeni od 1300 kn, a mozete i na 600% ako vam je draže… Meni izgleda da bi hidra s rastom od 10 puta na cijeni od 1300 kn imala p/e 290 , p/b 4,3 , dug bi još uvijek bio gotovo duplo veći od kapitala…

Da ne bi bilo zabune, autor ima hidru, misli kako je hidra na 130 kn debelo podcijenjena i vjeruje u rast, samo ne voli drukanje preko svih granica zdravog razuma.

New Report

Close