Prodaje skrbnički HPB-a pod brojem 9.
13.5.201..
HRVATSKA POŠTANSKA BANKA D.D. 9.066 1,45 Skrb. račun
18.05.2011.
HRVATSKA POŠTANSKA BANKA D.D. 8.466 1,36 Skrb. račun
19.05.2011.
HRVATSKA POŠTANSKA BANKA D.D. 6.366 1,02 Skrb. račun
a kupuje njihova rodbina
[wink]
[/quote]
hahahahaha [thumbsup]
Prodaje skrbnički HPB-a pod brojem 9.
13.5.201..
HRVATSKA POŠTANSKA BANKA D.D. 9.066 1,45 Skrb. račun
18.05.2011.
HRVATSKA POŠTANSKA BANKA D.D. 8.466 1,36 Skrb. račun
19.05.2011.
HRVATSKA POŠTANSKA BANKA D.D. 6.366 1,02 Skrb. račun
a kupuje njihova rodbina
[wink]
[/quote]
da kupuje rodbina riješili bi to u tišini van burze…. poanta je da veliki izlazi, puno malih ulazi . DISTRIBUCIJA….
ajde priznajte? čiji je ono bio nalog na prodaji od 200 kom što ga je maknuo..
a kupuje njihova rodbina
[wink]
[/quote]
da kupuje rodbina riješili bi to u tišini van burze…. poanta je da veliki izlazi, puno malih ulazi . DISTRIBUCIJA….
[/quote]
Ma kakva distribucija! Čovjek prodaje na skoro all time low i ti to zoveš distribucija. To je neki jadnik koji prodaje budzašto jer ga pritisnula neka nevolja.
a kupuje njihova rodbina
[wink]
[/quote]
[/quote]
LJUBOMORA i NEZNANJE
Što ne distribuiraš, pogledaj kupnju ?!
gdje je sad onaj veseli prodavač
čekam ga na bidu da mi distribuira jos malo
i dalje ništa
mora se po asku
i dalje ništa
mora se po asku
Da, gotova je distribucija… hvala donatoru na 120 pre neki dan… Rijetko pogađam samo dno neke dionice, tu mi je išlo za rukom[lol] . Pzodrav svima u HDEL-u, ceka nas lijepo razdoblje rasta…[thumbsup]
Top10 je skočio sa 61% na dobrih 78%, sve je manje i manje dionica. S vremenom koje dolazi stvari će krenuti na bolje, recesija će za 1-2.g. biti prošlost i započet će stabilan razvoj.
Ja neću biti skroman i reći kako ću prodavati na 200kn Hidru jer će tamo sigurno doći, dapače poprilično sam uvjeren kako će u naredne 2.g. biti i na 600kn.