Kolega, što mislite zašto bi netko danas kupovao HDEL?
Koji bi bili razlozi?
Dividenda, najava boljeg poslovanja, preuzimanje, nešto četvrto?
lp
Jedini razlog po meni je neznanje, needuciranost, nepoznavanje osnovnih smjernica za kojima bi se trebao voditi svaki ulagac, a to su fundamenti
Kolega, što mislite zašto bi netko danas kupovao HDEL?
Koji bi bili razlozi?
Dividenda, najava boljeg poslovanja, preuzimanje, nešto četvrto?
lp
Ja kupujem zbog lijepog imena.
delux i plavi, vas dvojica imate više HDEL od mene, iako moja količina nije zanemariva… [lol]
Onaj BMW X6 sto stoji ispred uprave, jel to bas potrebno direktorcicu?
jesu ovi iz HACA ikad vratili audije? Ili ih je Disa uzeo sebi…
delux i plavi, vas dvojica imate više HDEL od mene, iako moja količina nije zanemariva… [lol]
Ne kolegice
NEMAM niti cu imati dionice hdela ukoliko ne padnu ispod 100 kn
A kako je krenulo to nije daleko
Pa krene uvijek kako vi kažete kolega Knele.Stvarno ste genij. [thumbsup]
Zaista ste najbolji i najjači. [lol]
Hopaaaa
kako neko prodaje ovu vasu dionicu
upravo vam uvalio cca 600 komada po bidu
Hopaaaa
kako neko prodaje ovu vasu dionicu
upravo vam uvalio cca 600 komada po bidu
A mi ćemo opet njemu uvaljivati po 210kn.
[thumbsup]
Kakve se budalaštine ovdje pišu pa to je čudoi jedno.Uspoređivati Ingru koja je gubitaš i od početka jedna obična Ponzi shema i još sa bankrotiranim Mavrovom o vratu sa Hidroelektrom koja i u najgoroj krizi radi s dobiti je potpuno stupidno.Da ne govorim o uspredbi cijene dionice iako Ingra ima 7.5 miliona komada a Hdel svega 660 tis. je prebolesno.
nhf
Kakve se budalaštine ovdje pišu pa to je čudoi jedno.Uspoređivati Ingru koja je gubitaš i od početka jedna obična Ponzi shema i još sa bankrotiranim Mavrovom o vratu sa Hidroelektrom koja i u najgoroj krizi radi s dobiti je potpuno stupidno.Da ne govorim o uspredbi cijene dionice iako Ingra ima 7.5 miliona komada a Hdel svega 660 tis. je prebolesno.
nhf
Mislio si reči PONZI kvadrta shema…
Ispravak netočnog navoda nema 7,5 mil kom nego 13 mil dionica i ….