HDEL (Hidroelektra niskogradnja d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HDEL (Hidroelektra niskogradnja d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

vanessa pa koliko ti imaš tih dionica!
svaki puta kada cijena pada,ti kažeš da kupuješ?

pa gdje nam je vaneesa,nista postova preko vikenda za ovu ljepoticu HDEL

Nema nam onog svizca Phila što vidi prvi otpor na 221 kn………

Dragi prijatelju Mijohomi SVI koji znaju TA vide taj prvi otpor osim Vas. Jeste li bar pokušali nešto ???

KUPOVAO SAM JA BELJE PO 8, PTKM 12, ATPL 70, KODT 200, HDEL 50, TNPL 200 a VI ?

PA zar i danas HDEL u minusu?
kako to?

Nema nam onog svizca Phila što vidi prvi otpor na 221 kn………

Dragi prijatelju Mijohomi SVI koji znaju TA vide taj prvi otpor osim Vas. Jeste li bar pokušali nešto ???
[/quote]

Vidim i ja otpor…….. ali na 141………

Uglavnom čvrsti asseti.........i nešto kartušine za razbibrigu

Nitko ne komentira izvješće, delux šta kažeš ? [thumbsup]

Nevjerovatno ta HDEL je žilava ko sam vrag……….
Čak i ovakvoj krizi su radili s dobiti…..
Još bi onaj Dabar mogao biti u pravu sa svojom TA

hdel ce uvijek imati fin izvjestaje takve da ostvaruju minimlanu dobit. To je stvarno dobar paravan za dobivanje poslova i prijavljivanje na tendere, a lova ide na podizvodjace koji su vlasnicki povezani s direktorima. Mali dionicari=ovcice

sve receno prije 2 godine se potvrdjuje.

http://www.poslovni.hr/forum/hdel-hidroelektra-niskogradnja-dd-1414-pg461.aspx?pg=461&ThreadID=1414#Frame 2

DIONICE KAO ŠTO JE HDEL TREBA IZBACITI S BURZE JER SU ZAMKA ZA MANJINSKE DIONIČARE

Istina je da je dobit išla na male podizvođače samo je to stalo u zadnje vrijeme koliko ja čujem…….
Tako da su to prošla svršena vremena.
Treba gledati prema naprijed a ne u rikverc, to je put u totalku

Istina je da je dobit išla na male podizvođače samo je to stalo u zadnje vrijeme koliko ja čujem…….

mislis da su se ovi iz uprave popravili?

Zvijer treba jesti cijelo vrijeme, inace ugiba. A vidim da USKOK jos nije udario na gradjevinare, a njihova sutnja spram ove teme nece biti vjecna. A direktori su jos uvijek isti

Dok se HDEL na ocisti od sadasnje garniture-ne vjerujem u ulaganje u HDEL dionice kao mali dionicar.

DIONICE KAO ŠTO JE HDEL TREBA IZBACITI S BURZE JER SU ZAMKA ZA MANJINSKE DIONIČARE

Pa jel te netko pištoljem tjera da ulažeš u građevinare………..
Ja volim te neočekivane preokrete,a Hdel, Dlkv, Thnk, Vdkt, Igh, Ingr su jedne od takvih gdje je to moguće

Uostalom ne kužim zbog čega se uopće javljaš sa prastarim tvrdnjama, potpuno deplasiranim?

mislis da su se ovi iz uprave popravili?

Zvijer treba jesti cijelo vrijeme, inace ugiba. A vidim da USKOK jos nije udario na gradjevinare, a njihova sutnja spram ove teme nece biti vjecna. A direktori su jos uvijek isti

Dok se HDEL na ocisti od sadasnje garniture-ne vjerujem u ulaganje u HDEL dionice kao mali dionicar.
[/quote]

Daj ne lupetaj gluposti, zvuče kao jadni druk, dobit je pala, istina, ali šta je drugo bilo za očekivat ? Bitno da se naša hidrica drži u ovoj jadnoj državi usred krize !

New Report

Close