HDEL (Hidroelektra niskogradnja d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HDEL (Hidroelektra niskogradnja d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ne…to odrađuje montmontaža…u pravilu.

Pa to baš i nije tako.U tih milijardu kuna ima i pripremnih radova a ne samo spremnici koje obično radi Montica.Uostalom to je samo jedna od izglednih investicija.Tu su i poslovi u suradnji sa Hrvatskim vodama i željeznicom poput saniranja mosta preko Save.

Ostajem u Hrvatskoj jer volim izazove, a nema većeg izazova nego pokušati preživjeti u Hrvatskoj!

Moguće. Samo neka se radi…

Jedva čekam izvješče da HDEL ode u blokadu. [thumbsup]

KUPOVAO SAM JA BELJE PO 8, PTKM 12, ATPL 70, KODT 200, HDEL 50, TNPL 200 a VI ?

Izvješće je trenutno potpuno nebitno.Ono što je bitno to su novi poslovi koje će se otvoriti sa dolaskom proljeća.A Hdel ima potpisanih poslova od 2 milijarde kuna.Koji trenutno stoje. A koji će se uskoro aktivirati, a onda ni 700 kuna za dionicu neće biti puno.

Ostajem u Hrvatskoj jer volim izazove, a nema većeg izazova nego pokušati preživjeti u Hrvatskoj!

Koliko ja vidim u svim građevinarima se zauszimaju pozicije i trend je očigledno rastući.Nemojte se poslije tući po glavi kad budete morali kupovati 100% skuplje.

Ja čekam prvu toćku otpora na 221 pa ću onda vidjeti kud dalje. Očito je da netko već zna kakvo će biti izvješće i polako skuplja.

Htio sam prodat 19 komada po 189,46 jer mi treba malo casha, kad ono počeli se skupljat lešinari ispod mene sa 330 pa onda jedan dosadnjaković sa 62 dionice, i nece pa nece, sad sam se maknuo, nije mi bio cilj natjerat rulju da se počne komešat na asku. LJUDI POVUCITE SE NAZAD GORE. NEBUTE TREJDALI U OVOM REŽIMU. AJMO SVI NAZAD NA POČETNE POLOŽAJE ! [thumbsup]

ne spominjem nikakav veliki rast, već rast cijene dionice…
a na godišnjoj razini će odraditi veći rast nego dividendni prinos bilo koje dionice…
a tih tvojih 70 kn biti će trećina cijene dionice HDEL za 7-14 dana…

kolegice, dakle vi ovdje predvidjate cijenu hdela od 210 kn za 2 tjedna od napisanog posta..
ovaj post ste napisali 31.1 2011..
dakle ostalo vam je jos 10 dana

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

Haha dobra dobra………nego…..
Koliko je godina ostalo do 50 kuna?

Uglavnom čvrsti asseti.........i nešto kartušine za razbibrigu

Kolega
Opet cete ostati kako vi volite reci s fenjerom u ruci…
Al sta vas briga vi ste se naviknuli na to ko magarac na batine…

Nego imam jedno pitanje, prosli put sam ga postavio ali odgovora nigdje…
Koliku dobit ocekujete u zadnjem kvartalu za hdel i koliku dividendu?

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

Ne očekujem dividendu za dobit će biti kao i obično………..a obzirom da su neki govorili da će u stečaj ne vidim kako je netko mogao biti više u krivu nego što je bio……..

Nego zašto vi i vaš udruženi sindikalni pokret ne kupujete Dalekovod i Lkpc – sve ispod 430 i 1860 je odlična cijena………zar niste tako govorili [thumbsup]

Uglavnom čvrsti asseti.........i nešto kartušine za razbibrigu

Kad će izvješće ? Kad ćemo to vidjeti ???? [thumbsup]

New Report

Close