Pogledajte danas HDEL… svaka čast svim vlasnicima dionice…
Pretpostavljam da je većina, kao i ja, kupovala po 140-150, i zašto sada nitko ne pokušava unovčiti zaradu ?
Vjerojatno zato što nitko od nas ne voli burek i jogurt ili što većina nas zna da je ovo razina na kojoj se ne prodaje… !? [thumbsup]
U konačnici, dionica Dalekovoda pojeftinila je 5,5 posto, dok je dionica IGH poskupile više od 22 posto, Tehnike više od 8, Viadukta gotovo 7, a Ingre blagih 0,35 posto.
joj miceki, zakaj ovdje u uvom vašem tekstu nema podatka koliko je "poskupila" Hidroelektra[rolleyes]
i kaj to znači da je dionica "pojeftinila"
da li to možda znači da je cijena potonula 5%? [tongue]
HMMMM
Vi koji imate hdel, kakvo izvjesvsce ocekujete?
Hoce li biti dividende ovo godine?
HMMMM
Vi koji imate hdel, kakvo izvjesvsce ocekujete?
Hoce li biti dividende ovo godine?
kad bi investitori kupovali samo dionice s dividendnim prinosom, kakvo bi nam tržište kapitala bilo…
hdel neće imati dividendu ove godine, ali će imati rast uporediv (ili veći) s dividendnim prinosima nekih dionica..
ali samo se ti drži dividende (KODT, HT)…
i da se razumijemo, nemam ništa protiv dividende, imam i KODT i HT !
kad bi investitori kupovali samo dionice s dividendnim prinosom, kakvo bi nam tržište kapitala bilo…
hdel neće imati dividendu ove godine, ali će imati rast uporediv (ili veći) s dividendnim prinosima nekih dionica..
[/quote]
kako mislite rast…rast cega?
Ima ce veci rast dobiti?
Hoce li mu p/e napokon pasti spod 20?
[/quote]
Ima ce veci rast dobiti?
[/quote]
mene uvijek zanima rast… manje je bitno čega… [lol]
[/quote]
Ima ce veci rast dobiti?
[/quote]
mene uvijek zanima rast… manje je bitno čega… [lol]
[/quote]
to što vas zanima je u redu, ali vi ovdje spominjete da ce hdel ove godine imati velik rast..
rast cega?
Ima ce veci rast dobiti?
Nemam niti cu imati ovu dionicu prije 70 kn, pitam cisto da vidim na temlju cega ste optimisticni
ne spominjem nikakav veliki rast, već rast cijene dionice…
a na godišnjoj razini će odraditi veći rast nego dividendni prinos bilo koje dionice…
a tih tvojih 70 kn biti će trećina cijene dionice HDEL za 7-14 dana…
Kad izađe izvješće onda malo pogledajte pokazatelje i uporedbe sa ostalim dionicama građevinara.
Onda pogledajte TA. Onda odlučite.
kad će izvješće da znam da li da šortam ili ne? [rolleyes]
evo posla za hidricu, micek