HDEL (Hidroelektra niskogradnja d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HDEL (Hidroelektra niskogradnja d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

A ljudi moji, pa šta Vam ja trubim od tamo neke davne cijene 126kn????
Tko me poslušao već je u plusu 50% ako je pratio mene…. ako je još trejdao s njom u međuvremenu onda je deblji za još 15%.
Hidra +65% u samo 35 dana trgovanja…. nije loše. Iako mi je glavni adut Zvečevo gdje prije 400kn ne mislim prodavati silne stotice koje prikupljam marljivo po ovim bagatelnim cijenama.

Top rast u 2011.g. - TEP, ZVCV, HRDH, HDEL, VDKT, IPKK, ....

A što će ti objasniti kad mu okolnosti ne idu u prilog……….

jer veći promet uz rast cijene neminovno vodi prema točki otpora. Svaka dionica koja raste na većem prometu dolazi polako u fokus i tada je obično vrijeme za kupnju. [thumbsup]

Da li Vam je kolega Miyonasji sada jasnija točka otpora i novi poslovi = nova cijena ???
[/quote]

Ne znam……………nisam vidio nikakvo objašnjenje za tu točku od 221 kunu.
Pa ako bi moglo to bi bilo lijepo od vas kolega HromiDabo ( to me podjeća na Dabu iz Novalje; da mu vi niste štogod u rodu )
Inače priznam vam da ste je uspjeli pomaći s mrtve točke, svaka čast, to ne bi ni URS uspio

Uglavnom čvrsti asseti.........i nešto kartušine za razbibrigu

Ne znam……………nisam vidio nikakvo objašnjenje za tu točku od 221 kunu.
Inače priznam vam da ste je uspjeli pomaći s mrtve točke, svaka čast, to ne bi ni URS uspio

Ah eto i Vas Myohomi. Vidim da niste baš savladali TA ali bar ste priznali rast cijene ako ništa drugo. Gledajte Myohomi stvar je vrlo jednostavna, prva točka otpora je ona na koju dionica može očekivati veći otpor rastu cijene. To je u ovom slučaju 221 kuna. Druga točka je isto to samo na većim razinama. Vaše je da odlučite da li će ovi novi poslovi utjecati na cijenu ( a hoće kao i kod svih ) i kad da kupujete. Samo nemojte molim Vas opet ono nije mi jasno, ne znam itd. Pa kupite neku knjigu iz knjižare poslovnog umejsto jednu dionicu HDEL-a. Bit će Vam puno jasnije.

Za ostale ako se nastavi veći promet ovom dionicom i građevinarima općenito za očekivati je poveći rast. I to je jednostavno uvijek tako. Veći volumeni, veći rast cijene = zarada. Na DDJH-u sam to jako dobro objasnio kao i sadašnju razinu cijene.

Dakle čekamo prvu točku otpora na 221 kunu. [thumbsup]

KUPOVAO SAM JA BELJE PO 8, PTKM 12, ATPL 70, KODT 200, HDEL 50, TNPL 200 a VI ?

Sjajno, u prvoj minuti.. [proud]

nakon puno mojih postova, jedna čestitka svima koji su o(p)stali u HDEL u teškim vremenima ! [smiley]

Čovjek koji ne pravi greške obično ne radi ništa.

Gledajte kolegice treba samo malo više proučavati dijegrame i TA. Pa zaboga miloga zar nisam i na 150 govorio da je prva točka otpora na 221. Poslije skidanja blokade vjerovatno smo već na 200 kuna ( vidi IGH ) a onda jer točka otpra jako blizu. Odnos P/B, P/S, P/e + MACD, PPO, Bolinger sve govori u tom pravcu. Naše je samo proučiti materiju i zarađivati. Eto nadam se da Vam je jasnije i da ćete malo više pažnje posvećivati grafikonima, novim poslovima i TA. [thumbsup]

Ne znam ja ću to čekati kao i kolega Delux na 50 kuna……….

Stvarno su ga prećerali sa ovom dvosatnom blokadom…

Ja bi kupijo !

Ne znam ja ću to čekati kao i kolega Delux na 50 kuna……….

Gledajte Myohomi nećete ga dočekati na 50 kuna koliko ste odredili za kupnju. Blokada dva dana za redom daje jasan signal da smo do kraja tjedna debelo iznad 200 kuna. Bitno je da veliki promet na ovoj dionici počeo privlačiti sve više ulagača a novi poslovi = nova cijena.

Pa nemojte mi samo reći da ne vidite sjajan rast građevinara u posljednih par dana.

Prva točka otpora je na 221. Ubrzo ćete i to vidjeti i bit će Vam jasno zašto baš 221 kunu.

[thumbsup]

Evo upravo sam otvorio oči i gledam………….

Trebate gledati već sada trgovinu sutrašnjeg dana. Prema svim pokazateljima HDEL ide preko 200 kuna. Najgori su mi oni što pišu na temi što smo danas tržili nakon 16 sati. Gledate pokazatelje, TA i onda odlučite želite li čekati na 50 kuna ili mislite kupiti danas. Sutra je uvijek kasno. Na ZSU ste to mogli već odavno naučiti. [thumbsup]

Iako je danas dio nas prodavao do kraja i kupovao INGRU, target nije još dostignut, 220kn je minimalni target u ovom valu, GAP se mora popuniti.

Top rast u 2011.g. - TEP, ZVCV, HRDH, HDEL, VDKT, IPKK, ....

New Report

Close