HDEL (Hidroelektra niskogradnja d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HDEL (Hidroelektra niskogradnja d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ak bi tak bilo ja bi to pozdravila, jer mi malo ide na trepavice onaj Dabar sa svojim targetom 22o kuna
oko tak sitne zarade ja se ne bi uopće išla znojiti, jelda micek [rolleyes]

budali je i jedan nick preveliko opterećenje

akumulacija micek akumulacija

Vrijednosni papir
* Važeći podaci za uredovni dan 21.01.2011 .
HIDROELEKTRA NISKOGRADNJA D.D./REDOVNA HDEL-R-A
1. PILIPOVIĆ RADE 88.660 14,21 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
2. MARIĆ PETAR 88.564 14,20 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
3. SALOPEK NIKOLA 88.560 14,20 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
4. HIDROELEKTRA NISKOGRADNJA D.D. (1/1) 60.050 9,63 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
5. HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D. 55.735 8,93 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
6. MATIĆ ANTE 48.174 7,72 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
7. SAMOBORKA D.D. 30.000 4,81 Osnovni račun SAMOBOR, HRVATSKA
8. HRVATSKA POŠTANSKA BANKA D.D. 9.066 1,45 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
9. PBZ D.D. 8.480 1,36 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
10. ŠIMIĆ ANTE 5.110 0,82 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
Ukupno: 77,32%

Što.Nitko nije voljan prodavati po 160?Dajte ljudi

Ostajem u Hrvatskoj jer volim izazove, a nema većeg izazova nego pokušati preživjeti u Hrvatskoj!

Što.Nitko nije voljan prodavati po 160?Dajte ljudi

Nista se ti nemoj bojati
Imaš do 170 više od 900 komada..
ajde ajde, pta je to za tebe i vas ovdje…
Kupovali ste od mene po 350, a sad vam je skupo po 170..
Samo vi kupujte, ja cu vas pricekati po 80 kn…
Skupite puuuno dionica, bit ce bida na tim cijenama, pa zelim da fino pazaraimo
to vam dodje kao robna razmjena
Ja vama prodao po 350, a vi cete ako Bog da meni po 80… [thumbsup]

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

JA do tebe nisam kupovao.Ja sam tek od prije nekih mjesec dana počeo.A ti čekaj koliko kod ti srce želi.
Kad mi ponestane municije prodajem KODT da imam za dokup.Tu sam u plusu nekih 20% [bye]

Ostajem u Hrvatskoj jer volim izazove, a nema većeg izazova nego pokušati preživjeti u Hrvatskoj!

A kad se več hvalimo po koliko smo što prodavali?Ja sam Hidroelektru prodavao po 2.000 kunai od tada sam u cashu.Iako ne vidim zašto bi to bilo važno po koliko smo ti i ja kupovali.Ali eto nek se nadje.

delux, kad već govoriš o nickovima, iako ne znam zašto je problem koliko je netko imao nickova…
Ti si korisnik od 16.11.2009., znači li to da si žutokljunac na forumu ili da ti je to jedan od novijih nickova ?

Što se tiče morpiusevog minusa od 25% početkom 2008., pametnim preslagivanjem portfelja se mogao taj minust svesti na neznatan… govorim iz osobnog iskustva…
Drugim riječima, to što je čovjek početkom 2008 bio u minusu 25% ne znači da je danas taj minus veći !

Čovjek koji ne pravi greške obično ne radi ništa.

Što se tiče morpiusevog minusa od 25% početkom 2008., pametnim preslagivanjem portfelja se mogao taj minust svesti na neznatan… govorim iz osobnog iskustva...
Drugim riječima, to što je čovjek početkom 2008 bio u minusu 25% ne znači da je danas taj minus veći !
[/quote]

je ti si nam bas primjer za pametan portfelj…
pa tebi je samo u zadnjih godinu i pol tehnika pala 7o%
odoše i gace i halteri na štap

a vratit ce se na te cijene kad majmunu dupe zaraste

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

Što se tiče morpiusevog minusa od 25% početkom 2008., pametnim preslagivanjem portfelja se mogao taj minust svesti na neznatan… govorim iz osobnog iskustva...

je ti si nam bas primjer za pametan portfelj…
pa tebi je samo u zadnjih godinu i pol tehnika pala 7o%
odoše i gace i halteri na štap

[/quote]
dreluks, bezobrazluk u izražavanju kao i vrijeđanje tvrdnjom da ja nisam primjer za pametan portfelj, hm… tko si ti, baba vanga ?
o halterima nemam komentar, a o majmunu ne znam puno, pretpostavljam da ti znaš puno više…

što se tiče teme na kojoj jesmo, HDEL danas lijepo stoji kako sam i najavila, THNK isto, IGH još bolje.. dakle, idemo dalje… a to je svima nama najvažnije…

Čovjek koji ne pravi greške obično ne radi ništa.

micek moj, danas sam mi prodalo samo 10 komada
joj,joj, pa kad bum ja skupila 4000 komada [rolleyes]

Slažem se s Vama kolega da se Hidra neće vratiti na prijašnju razinu 440kn već će otići na veću razinu, po meni negdje oko 700kn. [thumbsup]

Top rast u 2011.g. - TEP, ZVCV, HRDH, HDEL, VDKT, IPKK, ....

Evo malo i grafike, pozivam sve da prodaju i riješe se muke jer drukčije mi ozbiljniji igrači ne možemo profitirati…Vidimo se na 700kn.
Kolega Delux, Vi imate svoju strategiju, lijepo dokupljujte ATGR (možete po ovoj cijeni godinama, al se pazite jer će uskoro biti zaduženiji nego Hidrica), a nama prepustite Hidricu.
Nama koji u nju vjerujemo i koji kužimo TA.
[bye] [bye]

Top rast u 2011.g. - TEP, ZVCV, HRDH, HDEL, VDKT, IPKK, ....

New Report

Close