U krizi se ne kupuju građevinari. Sam sam tu školu platio.
Točno kolega, al trebali ste iskrcati na 700-1200kn,a ne na 147kn.
Kasno paljenje kolega! Al eto, da nema Vas neki od nas bi ostali kratki za neke dionice!
[thumbsup] [thumbsup]
P.S. Nadam se da mi Imoćani neće zamjeriti gornji post jer uistinu mislim da su to vrijedni i dobri ljudi.Mislio sam na veličinu mjesta!
KUPNJE (2.158) – HDEL-R-A
PRODAJE (3.034) – HDEL-R-A
Jedan od najboljih omjera na našoj burzi. [thumbsup]
Počeo sam skupljati HDEL. Ide to gore po svim pokazateljima. ( P/B, P/E….. ) a budući poslovi…
Novi poslovi = nova cijena
vrlo zanimljiva dionica. sjećam se cijene od 1900, to su bila vremena, mlada i nadobudna. ali što sada, kupovati dok je ovako povoljno? nekako mi se čini da je ova dionica uvijek nekako u drugom planu burze što bi moglo biti dobro.. dakle, kupovati ili?
Ma koji poslovi ponovno samo laži .
Profesori (koliko vas ima???), kad kažete nekome da laže onda to trebate argumentirati.
Novi poslovi su tu, nešto je ugovoreno, nešto je u planu. Možda to nisu poslovi stolječa ali svejedno nisu laži !
Profesori (koliko vas ima???), kad kažete nekome da laže onda to trebate argumentirati.
Novi poslovi su tu, nešto je ugovoreno, nešto je u planu. Možda to nisu poslovi stolječa ali svejedno nisu laži !
[/quote]
Kolegice, ma pustite Profu, njemu je krivo jer se nije ukrcao na 15% nižoj cijeni, a za 20 dana bit će mu žao što se nije ukrcao ni na ovim cijenama. Tako to ide, neki jednostavno ne znaju.
Hidrica je najstabilniji graditelj uz Dalekovod i njima cijena može samo gore jer su najgore prebrodili. Već 2011. a pogotovo 2012.g. otvara vrata raznim investicijama i početku novog zamašnjaka. Moj TIP za 7 najbrže rastućih dionica je svakako HIDROELEKTRA.
Deniro, dakako slažem se ali ne samo to. Hidroelektra dugoročnijim investitorima jamči lijep profit. Turbulencija još može biti ali danak krizi i nepopularnosti građevinara HDEL je debelo odradila. Ubrojio bih tu još neke dionice iz građeviskog ali i iz drugih sektora. Nešto se slično dogodilo nekim brodarima iako naravno ta dva sektora ne možemo uspoređivati.
Za razliku od brodara građevinari nisu opterečeni indeksom brodarina kojima diktira ponuda/potražnja velikih sila, a s druge strane građevinare koče visoke kamate i manjak inesticija.
Dakako, tekuća i slijedeća godina bi trebala pokazati pozitivan trend, država kao i cijela naša regija jednostavno mora nastaviti započete investicije da ne bi došlo do urušavanja… ali to je već neka druga tema.
Vdkt i Hdel će potegnuti samo se čeka nešto slično kao Đuro [tongue]