Danas sam se 100 % posto iskrcao iz Hidrice- Gubitak cca -30.0000 kuna. Već mi je dosadilo čekati taj petak. Trenutno na tržištu ima puno atraktivnijih prilika, budimo realni.
Vidimo se možda na 100 ili 105 kuna.
Veseli mi i zdravi bili…..
Znam da još nije vrijeme za građevinare, al nekako mi se čini da se na 150,00 kn lagano akumulira!
[sealed]
Znam da još nije vrijeme za građevinare, al nekako mi se čini da se na 150,00 kn lagano akumulira!
NARAVNO KOLEGA, K TOME KAD POGLEDAMO VIADUKT, IGH I DALEKOVOD IZVRŠILI PROBOJ PA JE ZA OČEKIVATI I PROBOJ HIDRICE IZNAD 160KN. STVAR JE SATI, DANA….
Lupate u prazno…..pogledajte prodaju, skoro nikakva je a kupnja?
Kupnje: Cijena Količina
148,10 60
148,01 10
147,21 50
147,20 76
146,11 140
146,10 500
146,00 100
144,77 7
144,31 2
142,07 4
Prodaje: Količina Cijena
13 155,61
9 155,65
37 155,70
23 155,78
55 155,93
9 156,00
20 156,76
Ide Hidrica lagano na 100 do 135 kuna a sve drugo je pumpanje igrača koji bi vrlo rado izišli iz te dionice
ali pravih kupaca nema niotkud .
Ide Hidrica lagano na 100 do 135 kuna a sve drugo je pumpanje igrača koji bi vrlo rado izišli iz te dionice
Možete li tu tvrdnju argumentirati nekakvim spoznajama ili grafičkom analizom?
Ukoliko ne možete, onda ova tvrdnja ostaje sam kao osoban stav.
Zanimao bi me i pravi razlog tvrdnje, iako mislim da se iz ovakve tvrdnje krije želja za jeftinijom kupnjom !
Pa prodaj mi je onda po 148.10 dok sam jos na toj cijeni jer sutra mozda necu biti 😉
a ostatak molim prodajte meni po 146-147… [wink]
Zanimao bi me i pravi razlog tvrdnje, iako mislim da se iz ovakve tvrdnje krije želja za jeftinijom kupnjom !
[/quote]
O čemu vi to kolega lupate kad dionice predvodnici i perjanice građevinarstva nisu ostvarile rast vi spominjete jednu Hidroelektru ????? Pa nećete valjda uspoređivati tu dioničicu s jednim IGH-om samim vrhom građevine .
[/quote]
O čemu vi to kolega lupate kad dionice predvodnici i perjanice građevinarstva nisu ostvarile rast vi spominjete jednu Hidroelektru ????? Pa nećete valjda uspoređivati tu dioničicu s jednim IGH-om samim vrhom građevine .
[/quote]
Zašto ne uspoređivati HDEL i IGH ??? Obje imaju tržišnu vrijednost, obje imaju potencijal, obje imaju svoje kupce. Mislite li da u okolnostima povoljnima za građevinare HDEL neće proporcionalno pratiti IGH ili bilo koju drugu dionicu iz građevinskog sektora?
HDEL je dionica koja ce imati jako lijepa izvijesca 2011-e . I moze se itekako usporedit sa IGH a vrijeme ce pokazati dali sam u pravi .
Pratite iducih mijesec dana koja ce bolje rasti IGH ili HDEL .
HDEL je dionica koja ce imati jako lijepa izvijesca 2011-e . I moze se itekako usporedit sa IGH a vrijeme ce pokazati dali sam u pravi .
Pratite iducih mijesec dana koja ce bolje rasti IGH ili HDEL .
Upravo tako kolega! Dok jedan IGH muku muči sa isplatom plaća, posuđuje u zelenaša svaki dan kapital za isplate, jedna stabilna HIDRICA djelatnike iznenadi i Božićnicom na tekućem računu.
Ako usporedimo 2 dionice moj zaključak je:
HIDRA je LAS VEGAS,a IGH Imotski.
Još ne kužite da su IGH i Hidrica u kokosu jer ovise o državni investicijama. Država nema sredstva (a ni znanja) za investicije. Već ista diže kredite samo kako bi zakrpala proračunske rupe (rupetine) te nije u stanju odraditi nikakvu investiciju.
U krizi se ne kupuju građevinari. Sam sam tu školu platio.