Četvrtak, 9. prosinca 2010.
Kreće gradnja prve podzemne hidroelektrane
HE Ombla je jedan od tridesetak investicijskih projekata od interesa za Hrvatsku, ukupno vrijednih gotovo 14 milijardi eura, od čega na 18 energetskih otpada nešto manje od 4 milijarde……..
Ako vlada želi rast domaćeg BDP-a domaće kompanije će morati raditi te poslove…….
Ako vlada želi rast domaćeg BDP-a domaće kompanije će morati raditi te poslove…….
Više ne postoji "će morati" i "domaće kompanije" jer je Zakonom o javnoj nabavi propisano da se pod jednakim uvjetima mogu javljati kompanije iz cijele EU i raditi poslove kod nas. To je uvjet EU u procesu pristupanja. [bye]
Više ne postoji "će morati" i "domaće kompanije" jer je Zakonom o javnoj nabavi propisano da se pod jednakim uvjetima mogu javljati kompanije iz cijele EU i raditi poslove kod nas. To je uvjet EU u procesu pristupanja. [bye]
Po istoj toj logici i naše firme mogu se javljati za poslove po cijeloj EU.
Svi smo vidjeli kako je prošao Končar, iako je bio najpovoljniji odbijen je.
Stoga će protežiranja uvijek biti i normalno je da se čuva naša industrija.
Tko tvrdi da HDEL nije interesantna…..?
Zadnje transakcije: Cijena Količina Iznos Datum
134,00 3 402,00 10.12.2010 10:52:06
135,00 7 945,00 10.12.2010 10:52:06
139,88 97 13.568,36 10.12.2010 10:04:45
139,88 23 3.217,24 10.12.2010
Borba…….
Tko tvrdi da HDEL nije interesantna…..?
Bit će interesantna, al po 350kn kad prometi malo nabujaju…
dotle zzzzzzzzzzzzz…….
Ova šupljina na asku??????
Dali je ono billo dno……….????????????
ljepotane, rijetko odgovaram na pitanja ali nakon ovoliko upitnika moram:
dno je pojam vezan uz vremensko razdoblje u kojem gledaš, i na hdel je trenutno dno, nitko ne želi prodati, a hrabri se usuđuju kupovati…
a moja definicija dna je i ova: dno je ono koje si netko odredi u korelaciji s vremenom u kojem je u mogućnosti čekati određeni odmak od toga dna…
moja preporuka za hdel je kupiti… (ali tko sam ja da bilo što preporučujem)
[lol]
Srećeo moja to te ja pitam……. [kiss]
Ova šupljina na asku??????
Misliš na šupljinu do 350 i do 500kn? Jer ASK je šupljiji od ementalera.
Uostalom da pratimo IGH već bi po grafu bili na 155-160kn, al nema veze jeftinije za pazariti po diskontu.
Naravno i danas +HDEL nešto malo kao i ovih dana.
+ malo HDEL prijepodne… ali izostaje podrška…
ali navikli smo čekati, ovaj će tjedan barem biti zanimljiv… [smiley]
ups……….
odoše nam hidrica u tilt…………….
Ja ja je kupovao puno povoljnije………….e kakva sam ja budala bio što sam je kupovao proteklih 20 dana……. [lol]