HDEL (Hidroelektra niskogradnja d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HDEL (Hidroelektra niskogradnja d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Vidim hijene su se skupile, a da mi je znat sa kojom količinom se mislite krcat, prometa nema, uzalud vam taj druk… toliko o tome da brana puca i da je free fall [lol]

KAO ŠTO SAM I REKAO, NAJVEĆI HOLD NA ZSE !
POTENCIJAL RASTA JE ENORMAN, SAMO NEK OBJAVE PRVI DOBIVEN POSAO !

Koji rast o čemu ti trabunjaš ima još samo par kupnji a puno veći i kvalitetniji građevinari padaju kao kruške gdje neće jedna Hidroelektra.

"jedna hidroelektra" :-)…zapravo ne znam kako trenutno izgleda struktura pamet i oprema tog poduzeca itd….ali kad vidim da mali procistac voda za Ogulin je posao tezak 1/3 TK hidroelektre, dovoljan razlog da kupim malo. cijena je ok. manje od 90 mil kn je TK.

h vode uzele milijardu kn kredita. bumo vidli tko ce raditi.

Baže ako se danas iskrcam sa 900 dionica ode Hidrica na 99 kuna a što ću sve škripi love fali negdje mora pući.

a sto bi bilo da de dokrcaš s 900 komada, gdje bi onda išli?

Hoće li nešto od onih milijardu za Hr vode doći i u HDEL?

kaze frano matušić, cijeli ponosan jucer u dnevniku 3, kako je cak svjetska banka prognozirala rast bdp-a 1.5% u 2011. za hrvatsku. togonal ga gleda i nema komentar. steta da nije minimalno ekonomski obrazovan i da mu nije odgovorio da cemo tom stopom rasta uduplati bdp za 47 godina. obzirom sto je prije ta hdel gradila, valjda ce uspjeti imati 10-20 mil kn dobiti godisnje u narednim godinama. ne znam tko je pozvaniji od hdel graditi takve stvari kao sto su nasipi. vjerujem da bi barem 10% od tih milijardu mogao biti posao za hdel, a barem 10% da ce izvuci profita..dakle 10 mil kn samo na tome…to su ovako laičke procjene.

mislis, bolje da se hdel koncentrira na slozenije projekte? Hajde, neka…samo da imaju posla. Inace, apr zatvora ne bi lose doslo hrvatskoj, moze primati i iz BiH, Srbije, sve je stvar dogovora. Nek RS i BiH plaćaju Hrvatskoj rentu, ne moraju sudjelovati u gradnji. Recimo "Remetinec 2"

Strašna panika ova sa 26 dionica…uf! Namještaljka. Usporedi bid i ask:

Kupnje: Cijena Količina
126,01 10
126,00 300
120,00 50
119,02 50
119,00 100
118,05 35
118,01 411
100,00 10
Prodaje: Količina Cijena
12 134,79
4 135,00
40 135,01
20 135,79
22 135,80
100 135,99
40 137,72

Mršava prodaja!

Zadnje transakcije: Cijena Količina Iznos Datum
126,00 16 2.016,00 29.11.2010 10:34:15
126,01 10 1.260,10 29.11.2010 10:34:15

Čista namještaljka…….

marcello

http://www.tportal.hr/biznis/gospodarstvo/79492/Hidroelektra-obnavlja-most-Sava-Jakusevac.html

Samo pričam ti priču a Hidroelektra tone i tone sve dublje bolje pogledaj kupnje skoro da niti nema.

Samo pričam ti priču a Hidroelektra tone i tone sve dublje bolje pogledaj kupnje skoro da niti nema.

Pa svaki dan ti je nalog od 300 komada prvi na kupnji. Zašto nitko ne želi mu prodati, da mi je samo znati.

Chávez grew up in a small house composed of large palm leaves.

bilo bi zanimljivo pitati upravu hdel zasto nije prodala dionice ingre, recimo po 50 tis kn..imali su 1100 i nesto komada…kako "volim rijec" "manager"…a aktivira mi se žgaravica kad cujem "ispranomozgovni" termin "vrhunski manager". To je kod nas postalo valjda normalno. Sto nedostaje rijecima predsjednik uprave, direktor, voditelj…ne mi imamo managere i čak vrhunske managere….koji smo mi sretnici. Ne mislim na upravu HDEL vec općenito na situaciju u HR gdje je svatko mogao postati ministar, dapače, sposobnost je često negativno korelirala sa šansom da postanete ministar.

http://www.index.hr/vijesti/clanak/katastrofa-u-metkovicu-poplavljeno-oko-700-objekata-voda-nije-za-pice-a-otpad-dolazi-iz-bih/526451.aspx

Inace, buduci da vam nece bas poslovni hr objasniti o cemu se radi….jedna od posljedica glob zatopljenja je pomicanje ravnoteze (led-voda-vodena para) prema voda-vodena para..temp zraka raste, raste temp mora..veca su isparavanja, visa kondenzacija…pogotovo nakon ljeta gdje se ogromne količine vode iznad atlantika dizu da bi zavrsile kondenzacijom…uglavnom, nazalost mislim da cemo svjedociti mnogim polavama po evropi narednih godina. jel se sjecate u zadnjih 20 godina da je bio neki period s ovoliko poplava? Gdje je sve poplavljivalo u Hr zadnjih 5 godina? Ovo je 2 put u Metkovicu. Istra? Slavonija? Ima li negdje da nije plavilo? Mozda Varazdin, Cakovec. Zagreb je dobar jer su rijesili problem nasipom nakon 1964. Mislim da ce nazalost HDEL imati dostapotencijalnog posla, ili IGH tko ce vec projektirati i raditi na objektima za zastitu od poplava. A bome i Hr vode bi se trebale primiti posla.

evo samo jedne reference za citanje:
http://www.thedailygreen.com/living-green/definitions/flooding

New Report

Close