Naprosto mi je smješno gledat hidru kako pada sa par dionica dnevno, šta misle špekulanti da će se krcat sa njom na 120 kao i prije, možda i niže. Nebih rekao, uz ovakav jadan promet nemoš trejdat nemoš ništa nego čekat. Najveći hold na zse !
Koje bi firme mogle ovo raditi?
"……Do kraja godine raspisat ćemo natječaj za HEP-ovu hidrocentralu te iduće godine za gradnju Termoelektrane u Sisku. Vrijednost radova termoelektrane je 220 milijuna eura. Zvršit ćemo i projekte vezane uz izgradnju magistralnog plinovoda koji će se time povećati na 560 kilometara – istaknula je J. Kosor."
http://www.vecernji.hr/vijesti/premijerka-sisku-pustila-rad-nove-spremnike-janafa-clanak-214943
jes nedavno, prije pola godine ovdje su neki spominjali da se ne nece moci kupiti nista ispod 200 kn, da nece biti kolicine…evo vam svima , imate do 140 kn preko cca 500 komada…bit ce tu kako je krenulo i kolicine ispod 100 kn—
A fino sam vam napisao da sve prodate na odbijancu po 350 kn i da nista ne kupujete prije 150 kn…kako sad stvari stoje, ja nista ne kupujem prije 75 kn
Baže ako se danas iskrcam sa 900 dionica ode Hidrica na 99 kuna a što ću sve škripi love fali negdje mora pući.
kaj se tu događa? vidim da puca brana i onda free falling…može targeti kad pukne brana?
Baže ako se danas iskrcam sa 900 dionica ode Hidrica na 99 kuna a što ću sve škripi love fali negdje mora pući.
ajde iskrcaj
što je najgore ništa se ne događa,pad prema 100 kn je izvjestan,ako ne i ispod 100 kn u idućih mjesec ili dva.
Super, samo ja to vidim i brže!
što je najgore ništa se ne događa,pad prema 100 kn je izvjestan,ako ne i ispod 100 kn u idućih mjesec ili dva.
[/quote]
dali će biti prije ili ne nebih znao sa 100% sigurnošću ,ali gledajući razvoj situacije u zadnjih godinu -dvije realno je očekivati takve razine,budući da pripada građeviskom segmentu koji je pod stalnim pritiskom i spuštanjem cijene -mislio sam poslije nove godine kada budu dostupna približna FI-za 2010 godinu.
[/quote]
dali će biti prije ili ne nebih znao sa 100% sigurnošću ,ali gledajući razvoj situacije u zadnjih godinu -dvije realno je očekivati takve razine,budući da pripada građeviskom segmentu koji je pod stalnim pritiskom i spuštanjem cijene -mislio sam poslije nove godine kada budu dostupna približna FI-za 2010 godinu.
[/quote]
Najgore je za dionicu kad ponestaje kupnje kao sad na Hidroelektri pa ne možeš izići van s ozbiljnijom količinom a da ne srušiš katastrofalno dionicu.