HDEL (Hidroelektra niskogradnja d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HDEL (Hidroelektra niskogradnja d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

HDEL sa Konstruktorom u konzorciju , a Konstruktor još u igri i tamo , znate već gdje.

Vaš link

Konstruktor mi duguje 700000 kuna!!!!!!!!!!!!

bit će bolje................

Naprosto mi je smješno gledat hidru kako pada sa par dionica dnevno, šta misle špekulanti da će se krcat sa njom na 120 kao i prije, možda i niže. Nebih rekao, uz ovakav jadan promet nemoš trejdat nemoš ništa nego čekat. Najveći hold na zse !

Koje bi firme mogle ovo raditi?

"……Do kraja godine raspisat ćemo natječaj za HEP-ovu hidrocentralu te iduće godine za gradnju Termoelektrane u Sisku. Vrijednost radova termoelektrane je 220 milijuna eura. Zvršit ćemo i projekte vezane uz izgradnju magistralnog plinovoda koji će se time povećati na 560 kilometara – istaknula je J. Kosor."

http://www.vecernji.hr/vijesti/premijerka-sisku-pustila-rad-nove-spremnike-janafa-clanak-214943

marcello

HDEL sa Konstruktorom u konzorciju , a Konstruktor još u igri i tamo , znate već gdje.

Konstruktor mi duguje 700000 kuna!!!!!!!!!!!!
[/quote]
Dakle konzorcij je sposoban jer ne plaća ništa, dakle čista dobit.

26.11.2010 - Dan D

jes nedavno, prije pola godine ovdje su neki spominjali da se ne nece moci kupiti nista ispod 200 kn, da nece biti kolicine…evo vam svima , imate do 140 kn preko cca 500 komada…bit ce tu kako je krenulo i kolicine ispod 100 kn—
A fino sam vam napisao da sve prodate na odbijancu po 350 kn i da nista ne kupujete prije 150 kn…kako sad stvari stoje, ja nista ne kupujem prije 75 kn

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

Baže ako se danas iskrcam sa 900 dionica ode Hidrica na 99 kuna a što ću sve škripi love fali negdje mora pući.

kaj se tu događa? vidim da puca brana i onda free falling…može targeti kad pukne brana?

..stoga sam danas ponosan čovjek jer sve što sam izgradio danas sam svojim potpisom predao hrvatskoj državi...

Baže ako se danas iskrcam sa 900 dionica ode Hidrica na 99 kuna a što ću sve škripi love fali negdje mora pući.

ajde iskrcaj

što je najgore ništa se ne događa,pad prema 100 kn je izvjestan,ako ne i ispod 100 kn u idućih mjesec ili dva.

Super, samo ja to vidim i brže!

26.11.2010 - Dan D

što je najgore ništa se ne događa,pad prema 100 kn je izvjestan,ako ne i ispod 100 kn u idućih mjesec ili dva.

[/quote]
dali će biti prije ili ne nebih znao sa 100% sigurnošću ,ali gledajući razvoj situacije u zadnjih godinu -dvije realno je očekivati takve razine,budući da pripada građeviskom segmentu koji je pod stalnim pritiskom i spuštanjem cijene -mislio sam poslije nove godine kada budu dostupna približna FI-za 2010 godinu.

[/quote]
dali će biti prije ili ne nebih znao sa 100% sigurnošću ,ali gledajući razvoj situacije u zadnjih godinu -dvije realno je očekivati takve razine,budući da pripada građeviskom segmentu koji je pod stalnim pritiskom i spuštanjem cijene -mislio sam poslije nove godine kada budu dostupna približna FI-za 2010 godinu.
[/quote]
Najgore je za dionicu kad ponestaje kupnje kao sad na Hidroelektri pa ne možeš izići van s ozbiljnijom količinom a da ne srušiš katastrofalno dionicu.

Vidim hijene su se skupile, a da mi je znat sa kojom količinom se mislite krcat, prometa nema, uzalud vam taj druk… toliko o tome da brana puca i da je free fall [lol]

KAO ŠTO SAM I REKAO, NAJVEĆI HOLD NA ZSE !
POTENCIJAL RASTA JE ENORMAN, SAMO NEK OBJAVE PRVI DOBIVEN POSAO !

New Report

Close