Reklo bi se da su kupci pustili Hidroelektru niz vodu ima svega par kupnji jadnika koji su u ovoj dionici zarobljeni. Ponekad prođe kojih 900 do 2.000 prometa i to je sve jad i bijeda.No danas su igrači pokušali dići mrtvu dionicu ali im to ponovno nije uspjelo osim što su potrošili kue. Kupnja i to tanka ostala je gdje je i bila a navlačenje nije uspjelo.
Možda je najbolje da prodaju pomaknemo na 225kn,a kupnju postavimo na 85kn pa eto tko se voli zezati nek navali prodavati, neki bi dokupili još!
Hej spličo… prva kupnja je na 135 kuna.
Tamo ima 2 000 kuna nalog.
Pravi i jedini nalog je na 130 kuna oko 95 000 kuna.
Loše, jako loše.
Mislim da sam na vrijeme upozorio..
lp i sretno
Možda je najbolje da prodaju pomaknemo na 225kn,a kupnju postavimo na 85kn pa eto tko se voli zezati nek navali prodavati, neki bi dokupili još!
Loše, jako loše.
lp i sretno
[/quote]
loše je stanje u zadnjih dvije godine.
a nisu htjeli slušati pametne poput Velikog poglavice GERONIMA, plavog, guvernera…a ja sam im jedno 100 puta napisao na 300 da prodaju…
E sada, da Bog da otišla hdel na 20 kn, p da se ljudi naoce kupovati deluxe dionice poput leda, atgr, kodt i ostalih “ROE” SPIKA
Loše, jako loše.
lp i sretno
[/quote]
Za sad možemo reći da se jedino Hidroelektra dobro drži danas kad su svi građevinari od – 5 % do – 10 % Ingra . No prijeti i opasnost ako krene samo mali stampedo a sigurno da hoće gdje će stati naša Hidroelektra veliko je pitanje. Nervoza se povećava a kako i neće cijela burza je u komi.
a nisu htjeli slušati pametne poput Velikog poglavice GERONIMA, plavog, guvernera…a ja sam im jedno 100 puta napisao na 300 da prodaju…
E sada, da Bog da otišla hdel na 20 kn, p da se ljudi naoce kupovati deluxe dionice poput leda, atgr, kodt i ostalih "ROE" SPIKA
Sjeti se i prošlog dna kad je šibalo sa 90kn na 480kn pa se sjeti kojom je brzinom išlo.
Kolega Delux, pa lijepo prodajte sve što imate, meni paše i rast i pad, jer love se ima, a ima se i dionica….
E sada, da Bog da otišla hdel na 20 kn, p da se ljudi naoce kupovati deluxe dionice poput leda, atgr, kodt i ostalih "ROE" SPIKA
Sjeti se i prošlog dna kad je šibalo sa 90kn na 480kn pa se sjeti kojom je brzinom išlo.
Kolega Delux, pa lijepo prodajte sve što imate, meni paše i rast i pad, jer love se ima, a ima se i dionica….
[/quote]
Splite, neznam koliko je pametno puniti a da ne kažem zatvarati pozicije kupnje HDEL a dakako i većine građevinara!
PS Bio bi malo suzdržaniji od tebe, jamačno!
[huh]
PS Bio bi malo suzdržaniji od tebe, jamačno!
Kolega ING, po TA "Hidrica" može pasti na 90kn, al pitam Vas na kolikom prometu?
Taj mi detalj pojasnite.
Hm, možda sutra zalupam sve do 150kn, a opet možda ostanem na 130,01kn.
Kolega ING, po TA "Hidrica" može pasti na 90kn, al pitam Vas na kolikom prometu?
Taj mi detalj pojasnite.
[/quote]
@kolega Splićo
Ne zavaravajte se sa situacijom .
Taj mi detalj pojasnite.
[/quote]
@kolega Splićo
Ne zavaravajte se sa situacijom .
[/quote]
Trenutno je situacija sljedeća po pitanju građevinara,
IGH svi otpori su probijeni, nebi me čudila uskoro troznamenkasta brojka
VDKT poslovi klimavi…., iako se bore, veće rošade napravljene na 300, 250, 205, e sad 200 otpor!
DLKV Erste ga pustio sa lanca za očekivat je 200 kn kao 2003 godine, i tu krcanje i pretumbacije
THNK možda jedini građevinac sa najmanjim rizikom ulazka, jedan konstantan kupac koji se ne umara
HDEL uf, to bi preskočio, sva sreća da znaju radit ispod vode pa treba duboko udahnut
INGRA neviđeno što se radi u 21 stoljeću, kakva kemija-nja, suza će bit
Nažalost svi građevinari su jako rizični, zato sam ti kolega splite naveo da sad punit portfelj na duge staze građevinarima za nas male nije pametno.
PS Hidru sam prošle godine kupovao kad je već bila na 20% plusa, naravno da je otišla visoko al sada po TA nije izgledan veći odbijanac od + 4 % u obliku bul trapa!
[angry]