Cijenjeni kolega promatraj pa ćeš i sam vidjeti što se događa.Koliko se meni čini netko tjednima dokupljuje manje količine s aska dok su ostale transakcije od uplašenih prodavača ili ljudi kojima hitno treba novac.
Tko je u pravu? Možda ni jedni ni drugi ali skloniji sam ovim strpljivim skupljačima jer pokazuju stabilnost.
Ja sam im malo-pomalo prodao gotovo sve i po ovim bezobrazno niskim cijenama a sada ću i ja pomalo u dokup ali po bidu ako tko naleti.
A uvijek ima i toga. [thumbsup]
Cijenjeni kolega,
hvala na odgovoru. Meni se činilo kao da netko svaki dan hoče prije zatvaranja podignuti cijenu dionice sa transakcijom od 1-2 dionice, tako da ne ispada da je dionica roknula, a sve u svrhu da malo po malo izlazi i dionice.
Mislite da je moguče da neko radi takve manipulacije s cijenom?
Hvala,
LP
Cijenjeni kolega,
hvala na odgovoru. Meni se činilo kao da netko svaki dan hoče prije zatvaranja podignuti cijenu dionice sa transakcijom od 1-2 dionice, tako da ne ispada da je dionica roknula, a sve u svrhu da malo po malo izlazi i dionice.
Hvala,
LP
Ovo nije taj slučaj.
Cijenjeni kolega,
Hvala,
LP
Cijenjeni kolega winnie sve je moguće (i svakakvih se ludosti može vidjeti i naslušati ako se čovjek bavi dionicama a pogotovo ako prati forume o njima).
Možda je situacija upravo takva kako Vi pišete a ja sam se zakvačio za ovo što mi se više sviđalo i što je važnije iskoristio te stalne ulete.
Zadnjih dana je bilo i popodne kupnje sitnog s aska kao i danas ali ja ću sada pokušati iskoristiti ta istresanja po kupnji.
Čisto rekreativno s malim ulozima.
Lijep pozdrav i sretno.
Cijenjeni kolega,
da nije nekome zazvonio margin
Hvala,
LP
[shocked]
Danas se situacija promijenila.Kupac je na snižene cijene reagirao kupnjom čak 72 komada ali su i prodavači opet popustili pa je jedan prodao čak 100 komada a onaj prije njega 50.
Hm,okrugle brojke…možda je to 1 prodavač?
Samo neka se povećava promet jer je to jedina mana ovoj dionici [thumbsup]
Danas se situacija promijenila.Kupac je na snižene cijene reagirao kupnjom čak 72 komada ali su i prodavači opet popustili pa je jedan prodao čak 100 komada a onaj prije njega 50.
[undecid]najvažnija i jedina mana ovoj dionici je konstantni pad cijene u zadnjem razdoblju,i rasprodaja dionica.
Ako se promet poveća ,tek će onda krenuti rasprodaja-stoga oprez kolega.
@split009
1)promet u zadnjih tjedan dana –
– protrgovano -548 dionica
-pad od -12,09%
-ukupan promet -90 785,95 kn
-cijena sa 184,1 kn pala na 160 kn.
2)promet u zadnjih godinu dana –
-protrgovano -99659 dionica
-pad od 55-do 60%
-ukupan promet 28.179.730,74 kn
-cijena sa 370 kn pala na 160 kn.
dali je vrjeme punjenja portfelja -uskoro ćemo se uvjeriti -nebih nagađao.
Sektor kojem pripada navedena dionica nije u svom blistavom izdanju ,kao ni ostale dionice sastavnice navedenog sektora.
[undecid]najvažnija i jedina mana ovoj dionici je konstantni pad cijene u zadnjem razdoblju,i rasprodaja dionica.
Ako se promet poveća ,tek će onda krenuti rasprodaja-stoga oprez kolega.
[/quote]
Kolega Lacoste, kad se promet poveća prije budite sigurni u rast cijene nego pad.
Zasad ovo mrljavljenje omogućuje sitnu kupovinu do 10k na raznim dionicama.
Radi se pozicioniranje.
Zasad ovo mrljavljenje omogućuje sitnu kupovinu do 10k na raznim dionicama.
Radi se pozicioniranje.
pozicioniranje koga? malih kokošara koji čekaju skok od 3% da uzmu svoj burek? [yawn] [bye]
Promet od 10000 kn je smiješan ali raduje znatno povećanje ponude kako na prodaji tako i na kupnji.I spread se smanjio i mislim da je to dobro za ovu dionicu. [thumbsup]