HDEL (Hidroelektra niskogradnja d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HDEL (Hidroelektra niskogradnja d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Znam pouzdano jednog koji ceka na odredjenom targetu i nema izlozene naloge. Kada mu se poklope zvijezde osinuti ce po asku i pokupiti sve sto smatra povoljnom cijenom a i boli ga pomalo cash (cash is trash – i to sve vise obzirom na situaciju). [cool]

Pogledajte cijenjene kolege kontradiktornost kod ovog forumaša..
konstantno piše na svim temama o velikoj deflatornoj depresiji, ali kad je Hdel u pitanju onda je cash trash..

Ovaj citat je iz vremena kad je hdel bila 250 kn…

A sto cete, mora covjek branit svoje pozicije u koje ga je uvalio višeglavi

Kolega Ivek, poceli ste kupovati hdel po 250..
Jel još dokupljujete?
Koliko ste u minusu?

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

Deluks, ja sam kupovao po 360 kn i stalno dokupljujem i još uvijek mi odgovara pad. Zahvaljujem na drukanju i drukaj dalje da još jeftinije kupim. Pozdrav!

Bitne su količine kolega Lojtra, a svi znamo gdje je bio veliki volumen! Na 300kn.
Hidricu sam kupovao po 210kn i uredno zaradio 12-13% na njoj, međutim sve ispod 170kn je jednostavno prejeftino. Stoga, kupujmo Hrvatsko!

26.11.2010 - Dan D

Lijepo je vidjeti mehanizaciju Hidrice kako se pokrenula na jugu!
Sad vam je jasno zašto cijena raste! I rast će još pa se maknite barem do GAP-a na 214kn.

26.11.2010 - Dan D

Kolega Nosorog uz sve dužno postovanje:

NE SERKI!

26.11.2010 - Dan D

međutim sve ispod 170kn je jednostavno prejeftino. Stoga, kupujmo Hrvatsko!

Jesam vam lijepo rekao kupujte, imali ste priliku jer cijena je već 10% odmakla od dna!
Čekam još nekih 10% gore i privremeno prodajem radi odgovarajuće količine bureka.
GAP na 214kn mora se popuniti! Dok se ne popuni prodaja neće nagaziti po kupnji!

26.11.2010 - Dan D

Lijepo je bilo tržiti Hidricu na 173,xx i 175kn jer već je dobitak 13% u samo 7 dana.
Kad bude 214kn onda krećem istovar samo radi 5 vala dolje. Ipak je 205-210kn plafon u ovom valu jer neki dečki se nisu dovoljno utovarili, a MF služe za istovare na dnu i kupnju na vrhu.

26.11.2010 - Dan D

brine me malo sto je rast od 6% bio na 2000 kuna [proud]
ili sto je bid supalj k’o ementaler, u stvari jos i vise [bye] i da je jos uvijek 181kn
hebate ako kupim ovo ima li nade da mogu pobjec a da pritom gadno ne poduvam [sad]

DIONICE KAO ŠTO JE HDEL TREBA IZBACITI S BURZE JER SU ZAMKA ZA MANJINSKE DIONIČARE

Lijepo je bilo tržiti Hidricu na 173,xx i 175kn jer već je dobitak 13% u samo 7 dana.
Kad bude 214kn onda krećem istovar samo radi 5 vala dolje. Ipak je 205-210kn plafon u ovom valu jer neki dečki se nisu dovoljno utovarili, a MF služe za istovare na dnu i kupnju na vrhu.

Nisi li pisao prije par dana da ide direkt na 600
Od kada su MF u hdelu?

Sto si napravio s tehnikom kupljenom po 1200?
Trenutno pušing 100 kn po dionici

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

Imam špurijus kako će se ovo od kritične točke odbiti brutalno kako je to već bilo viđeno do sada (ako prije ne propadnu kako tvrde Delux ili Vipy, a u što ja iskreno sumnjam), sada je samo pitanje da li je kritična točka blizu ili na razini od dodatnih cca -20-40 %.
Zapravo možda je odbijanac već krenuo, tek sada sam bacio oko na graf.
Ne vjeujem da će kolega Delux taj odbijanac propustiti ma koliko mi šutjeli o tome.

I like the smell of napalm in the morning.(Swinger/Trader-Trading my way to freedom!)

Imam špurijus kako će se ovo od kritične točke odbiti brutalno kako je to već bilo viđeno do sada (ako prije ne propadnu kako tvrde Delux ili Vipy, a u što ja iskreno sumnjam), sada je samo pitanje da li je kritična točka blizu ili na razini od dodatnih cca -20-40 %.
Zapravo možda je odbijanac već krenuo, tek sada sam bacio oko na graf.
Ne vjeujem da će kolega Delux taj odbijanac propustiti ma koliko mi šutjeli o tome.

Ne brini nece Delux to propustit, trpat ce hidru kolko god bude mogao,sad se trži sića pa ne stigne pobrat veci dio kolača ! Skužit ćete kad se samo jedan dan priča bude okrenula ! Ista stvar je i kod tehnike [thumbsup]

Kolege

ne berite brigu za mene, bolje nam objasnite zasto hdel opet pada ko sjekira..
Ima li kakva vijest

Što je s pricom koju je Vidra servirao o odlasku Hdela na varsavsku burzu?
Zasto se o tome uopce pisalo?

New Report

Close