HDEL (Hidroelektra niskogradnja d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HDEL (Hidroelektra niskogradnja d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Promet 20000kn.

Srušilo je 196,01 s 20 komada. Vjerojatno je to onaj isti koji ih je jutros kupio na 199.

Chávez grew up in a small house composed of large palm leaves.

Promet 20000kn.

Srušilo je 196,01 s 20 komada. Vjerojatno je to onaj isti koji ih je jutros kupio na 199.

A da lupi 200 komada po bidu, na koliko bi tek onda došla? Ili recimo 500 komada koliko imaju neki od kolega? [cry]

moje poruke nisu poziv na kupnju ili prodaju dionica niti savjet za ulaganje

Iako se ne zna koji je bio povod tučnjave, smatra se da je ona povezana s nedavnim Ćesićevim medijskim istupima u kojima je generale Antu Gotovinu, Antu Rosu i Ljubu Grepu optužio da su mu oteli vlasništvo nad tvrtkom Hidroelektra

http://www.nacional.hr/clanak/83711/ljubo-cesic-rojs-potukao-se-na-misi-za-gojka-suska-u-franjevackom-samostanu-u-dubravi

Ivo Sanader je otišao jer mu je tako naredio Chuck Norris.

Da se malo prisjetimo kolegice SYSTEM42 kako je hvalila hdel na 300, a ja im savjetovao da sve rasprodaju

http://www.poslovni.hr/Forum/Thread.aspx?ThreadID=1414&pg=448&#post896562

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

Da se malo prisjetimo kolegice SYSTEM42 kako je hvalila hdel na 300, a ja im savjetovao da sve rasprodaju

http://www.poslovni.hr/Forum/Thread.aspx?ThreadID=1414&pg=448&#post896562

A ti im i sad savjetuješ da sve rasprodaju… ??? nikakve promjene na bolje…? crnjak do kraja !

…hvalila u situaciji koja je to opravadava, kao što hvalim HDEL i sada, pogotovo na ovim razinama…
i od 300 do 200 je bilo i volatilnosti, moglo se lijepo surfati…
A ovo što se događa građevinarima na burzi potpomogli su i takvi kao ti… pisanjem neargumentiranih laži!

Čovjek koji ne pravi greške obično ne radi ništa.

Nema laži nema prevare
RASPAD HDELA UŽIVO

Pa ovo je tako loša tvrtka da je jednostavno teže naci goru

pogledajte ovaj H O R O R

Osnovni fundamentalni pokazatelji
P/S 1,08
P/E -213,77
P/B 0,59
BVPS 340,
EPS -0,92

Pokazatelji profitabilnosti
ROE -0,27%
ROA -0,08%
EBIT marža -9,41%
EBITDA marža -5,42%
NPM -0,44% 1/10

Ostali fundamentalni pokazatelji
EV/EBITDA -97,66
EBITDA/S -5,62%
P/EBITDA -19,25
P/EBIT -11,08
P/EA 29,77
P/CF -2,31
P/FCF -2,31

Pokazatelji zaduženosti
D.dug/kapital 31,34%
Dug/kapital 252,22%
Dug/aktiva 70,66%

DUG NA KAPITAL 250 % [shocked] [shocked] [shocked]

UBIT ĆE IH KAMATE

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

Po,pisanju postava našeg DELUX-a , pa HDEL je trebao biti već odavno ugašen i cijena oko nule kuna
Pa kako to da se još uvijek drži,
čudno

Po,pisanju postava našeg DELUX-a , pa HDEL je trebao biti već odavno ugašen i cijena oko nule kuna
Pa kako to da se još uvijek drži, čudno

Timing is a matter of the Gods. – Aristotel, inače moj dobar prijatelj.

Iračani pozivaju: Za građevinare posla kao u priči
Autor/izvor: Marina Šunjerga – marina.sunjerga@seebiz.eu
ZAGREB – "Prilika za ozbiljan posao je vrlo zrela, a sigurnosno stanje je dobro", poručio je hrvatskim gospodarstvenicima Jasin Daher, gospodarski savjetnik sa prvog Hrvatsko-iračkog gospodarskog foruma koji se održava u Zagrebu.

http://www.seebiz.eu/hr/tvrtke/iracani-pozivaju-za-gradevinare-posla-kao-u-prici,78376.html

Dosta mi je i 450 kuna ,dobra je firma i cjene radnika nedaj te se uplašit neka institucije rade svoj posao. [cool]

Pustite priče,memojte da vas prevedu žedne preko vode

Ne zanima me ni statistika ni nešto drugo Firma je Hrvatska pa nebi komentiral neke NEK SE SMIRE,i ne vrijeđaju druge za svoje novce mogu kupit i u regiji dionice [shocked]

Pustite priče,memojte da vas prevedu žedne preko vode

Dosta mi je i 450 kuna ,dobra je firma i cjene radnika nedaj te se uplašit neka institucije rade svoj posao. [cool]

Po ćemu je ovo dobra frma
Daj nam malo objasni…

New Report

Close