Promet 20000kn.
Srušilo je 196,01 s 20 komada. Vjerojatno je to onaj isti koji ih je jutros kupio na 199.
Promet 20000kn.
Srušilo je 196,01 s 20 komada. Vjerojatno je to onaj isti koji ih je jutros kupio na 199.
A da lupi 200 komada po bidu, na koliko bi tek onda došla? Ili recimo 500 komada koliko imaju neki od kolega? [cry]
Iako se ne zna koji je bio povod tučnjave, smatra se da je ona povezana s nedavnim Ćesićevim medijskim istupima u kojima je generale Antu Gotovinu, Antu Rosu i Ljubu Grepu optužio da su mu oteli vlasništvo nad tvrtkom Hidroelektra
Da se malo prisjetimo kolegice SYSTEM42 kako je hvalila hdel na 300, a ja im savjetovao da sve rasprodaju
http://www.poslovni.hr/Forum/Thread.aspx?ThreadID=1414&pg=448&#post896562
Da se malo prisjetimo kolegice SYSTEM42 kako je hvalila hdel na 300, a ja im savjetovao da sve rasprodaju
http://www.poslovni.hr/Forum/Thread.aspx?ThreadID=1414&pg=448&#post896562
A ti im i sad savjetuješ da sve rasprodaju… ??? nikakve promjene na bolje…? crnjak do kraja !
…hvalila u situaciji koja je to opravadava, kao što hvalim HDEL i sada, pogotovo na ovim razinama…
i od 300 do 200 je bilo i volatilnosti, moglo se lijepo surfati…
A ovo što se događa građevinarima na burzi potpomogli su i takvi kao ti… pisanjem neargumentiranih laži!
Nema laži nema prevare
RASPAD HDELA UŽIVO
Pa ovo je tako loša tvrtka da je jednostavno teže naci goru
pogledajte ovaj H O R O R
Osnovni fundamentalni pokazatelji
P/S 1,08
P/E -213,77
P/B 0,59
BVPS 340,
EPS -0,92
Pokazatelji profitabilnosti
ROE -0,27%
ROA -0,08%
EBIT marža -9,41%
EBITDA marža -5,42%
NPM -0,44% 1/10
Ostali fundamentalni pokazatelji
EV/EBITDA -97,66
EBITDA/S -5,62%
P/EBITDA -19,25
P/EBIT -11,08
P/EA 29,77
P/CF -2,31
P/FCF -2,31
Pokazatelji zaduženosti
D.dug/kapital 31,34%
Dug/kapital 252,22%
Dug/aktiva 70,66%
DUG NA KAPITAL 250 % [shocked] [shocked] [shocked]
UBIT ĆE IH KAMATE
Po,pisanju postava našeg DELUX-a , pa HDEL je trebao biti već odavno ugašen i cijena oko nule kuna
Pa kako to da se još uvijek drži,
čudno
Po,pisanju postava našeg DELUX-a , pa HDEL je trebao biti već odavno ugašen i cijena oko nule kuna
Pa kako to da se još uvijek drži, čudno
Timing is a matter of the Gods. – Aristotel, inače moj dobar prijatelj.
Iračani pozivaju: Za građevinare posla kao u priči
Autor/izvor: Marina Šunjerga – marina.sunjerga@seebiz.eu
ZAGREB – "Prilika za ozbiljan posao je vrlo zrela, a sigurnosno stanje je dobro", poručio je hrvatskim gospodarstvenicima Jasin Daher, gospodarski savjetnik sa prvog Hrvatsko-iračkog gospodarskog foruma koji se održava u Zagrebu.
http://www.seebiz.eu/hr/tvrtke/iracani-pozivaju-za-gradevinare-posla-kao-u-prici,78376.html
Dosta mi je i 450 kuna ,dobra je firma i cjene radnika nedaj te se uplašit neka institucije rade svoj posao. [cool]
Ne zanima me ni statistika ni nešto drugo Firma je Hrvatska pa nebi komentiral neke NEK SE SMIRE,i ne vrijeđaju druge za svoje novce mogu kupit i u regiji dionice [shocked]
Dosta mi je i 450 kuna ,dobra je firma i cjene radnika nedaj te se uplašit neka institucije rade svoj posao. [cool]
Po ćemu je ovo dobra frma
Daj nam malo objasni…