http://www.seebiz.eu/hr/tvrtke/infrastruktura/kosor-peljeski-most-izgradit-ce-se-do-2015.,77526.html
Nebi se čudio da novaci neznaju da Pelješki most gradi Hdel i to za koliko ono? 2,5 milijarde, podsjetite me. [thumbsup]
Malo pomalo nestaje kupnja
Netko je skinuo jednu s aska vjerojatno da se izvuce iz margina…
Nije dobro..
Sljedeci udar prema dolje i puca brana na 200 kn
A sto ce oni koji su kupovali po 350?
A ništa, oni su navikli na minuse, njih to ne dira…
Nebi se čudio da novaci neznaju da Pelješki most gradi Hdel i to za koliko ono? 2,5 milijarde, podsjetite me. I igh i tehmika su gradili cestu u crnoj gori,,
Malo pomalo nestaje kupnja
Netko je skinuo jednu s aska vjerojatno da se izvuce iz margina…
Nije dobro..
Sljedeci udar prema dolje i puca brana na 200 kn
A sto ce oni koji su kupovali po 350?
A ništa, oni su navikli na minuse, njih to ne dira…
ako HDEL koristi kao kolateral za margin,onda stvarno nema veze sa investiranjem.
no svak je kovač svoje sreće.
Nebi se čudio da novaci neznaju da Pelješki most gradi Hdel i to za koliko ono? 2,5 milijarde, podsjetite me. I igh i tehmika su gradili cestu u crnoj gori,,
??? [shocked]
Hm, lijepo ste mi udijelili kolac a ja nisam za prodaju nego sam se nadao nekoj info koja bi dizala cijenu.
Lijepo sam rekao "ok".
Dok nema novih činjenica spreman sam dati manji dio po 335 i iznad a za ostalo ćete se morati više isprsiti.
Pardonček, vidim da sam napisao 335… Ma ne, manji dio sam spreman dati od 235 i više a ostalo može čekati i tih 400 ako to bude ove godine.
Ali može i po 1000, nema ljutnje kod mene
[smiley]
Gledate li uopće burzu poslije kupnje na 90 kuna ostaje praznina znači nema zainteresiranih niti po 0 kuna.Molim sve da pogledaju pravo stanje na ekranu i ne nasjedaju lažima.
Gledate li uopće burzu poslije kupnje na 90 kuna ostaje praznina znači nema zainteresiranih niti po 0 kuna.Molim sve da pogledaju pravo stanje na ekranu i ne nasjedaju lažima.
Zar ti zaista misliš da je to "pravo stanje" i da će netko HDEL kupiti po 90 kn ???
A možda ne znaš pa ću ti ja reći: investitor može kupiti i sa aska ! [lol]