HDEL (Hidroelektra niskogradnja d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HDEL (Hidroelektra niskogradnja d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ne znam, vidiš da je netko stalno prodaje, a ne ide gore ..na kraju ce je kupit po 90 kn..

stalno je netko prodaje a nema ni jedne transakcije. Sjedni, jedan [lol]

Moja kupnja HDEL je 210-240… mislim da će po nižim cijenam teško ići… bez obzira što nema kupnje !

Čovjek koji ne pravi greške obično ne radi ništa.

Moja kupnja HDEL je 210-240… mislim da će po nižim cijenam teško ići… bez obzira što nema kupnje !

moja kupnja ce biti kad ROE bude 20 5 godina za redom

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

Zašto je ova dionica zanimljiva drukerima

Zašto je ova dionica zanimljiva drukerima

Zato sto su zaglavili u njoj po 350 kn (ja sam im pisao da ne kupuju) jer je tad ovaj gubitaš bio na 50 p/e-a a oni navalili ko sivonje

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

lojtra zna najbolje da cujemo njega.

Kolega—

ovdje je dovoljno da nekome puknu živci i da sve ode o pm

Pogledajte kupnjua prodaja se gomila..
Urušit će sekao neboderi 11.rujna

…kako brzo dole tako brzo gore…zar to već niste vidjeli?…sv je pitanje trenutka…

pametan čovjek vidi zlo i skloni se...

pa kad sam jucer cuo tko je sve u vlasnistvu..cini mi se da je bolja ekipa u vlds-u..

Ja sam upozoravao na ovo ćudo, nisam li DELUX?
Imate još samo par naloga na kupnji i to je to.

Prijedlog:

Maknite sv naloge sa kupnje, tada ne može padati.

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Ja sam upozoravao na ovo ćudo, nisam li DELUX?
Imate još samo par naloga na kupnji i to je to.

Prijedlog:

Maknite sv naloge sa kupnje, tada ne može padati.

lp

I TI I GUBERNATOR I GERONIMO I JA smo upozoravali na opasnost kod ovog GUBITAŠA

dobro ste to opisali Plavi
nek maknu sve kupnje i nema pada…

jucer su pokazane slike vodecih ljudi, vodecih firmi ,koje su dobijale sve poslove sa drzavom,,
sada su izgleda na ledu..

New Report

Close