sve je jasno DELUX, želiš kupiti što niže jer si vani a bojiš se da ti ne pobjegne gore prije ukrcaja jer proljeće i novi poslovi građevinara su na vidiku ali smanji malo kolega apetit i klopaj dok ima…
Ja pišem realno o ovoj tvrtki
A naravno da sam zaradio na njoj, jer u onom odbijancu od 1300 crobexa do 2300 najviše se odbijalo ono što je najviše palo…
Zato sam i imao hdel i igh, al sam i javno pisao da su to samo tehnički odbijanci
Pa imao sam ja i tehniku, ali cisto tehnički
Sada dolaze vremena kad ono što vrijedi bude raslo, a ostalo put ambisa
A ovdje mi ekipa piše o fundamentima…
Ova tvrtka fundamentalno ne vrijedi više od 150 kn, pogledajte koliko su uspjeli zaraditi u najboljim godinama za gradjevinare….
Pa više je zaradio moj kumkoji se bavio prodajom stanova, a kuzi se u gradjevinu ko mara u krivi k…c
OK dakle prije 150 ne mislis kupovati? Drzim te za rijec.
sve je jasno DELUX, želiš kupiti što niže jer si vani a bojiš se da ti ne pobjegne gore prije ukrcaja jer proljeće i novi poslovi građevinara su na vidiku ali smanji malo kolega apetit i klopaj dok ima…
Kolega , zaista skroz krivo mislite
Ma nisi mogao bolje sročit … [cool]
Samo se pokušao otresti i Hidroelektra odmah zaronila 2,07 % pa je gospodin odustao da nebi odmah na otvaranju srušio na 150 kuna. Što ne kupuješ kako to braniš cijenu a Hidroelektra tone na dno , potrudi se malo.
[/quote]
malo njih brani cjenu na bidu-ako su takvi igrači pomozite gospodi koja se iskcava -imate priliku za kupnju, ili čekate cijenu na 120-140 kn, gledajući fundamente i profitabilnost-zaduženost- stanje sa radnicima-budući i sadašnji poslovi itd-da ne nabrajam.
[/quote]
Kolega Lacoste vaše brutalno neznanje je jednostavno neizmjerno. Slabo čitate vijesti i još slabije poznajete TA. Volumeni kolega Lacoste su ključni, a oni upućuju na odbijanac do nekih 280kn
[/quote]
kolega -SPLIT ,zašto ne čekate svoju TA-i procijenu ,pa ne prodate HDEL na 280 kn,zašto danas obavjest na -ŠTO SMO TRAŽILI i prodaja navedene dionice.??? [bye]
Dionica Hidroelektre već – 2,49 % kupnja slabi a prodaja jača. Ni dobro započeo dan a niti tjedan za Hidroelektru.
Ima li kakvih novosti oko kotacije na varsavskoj burzi ili su to bile nebuloze?
Zasto se o tome vise nista ne piše?
možda zato što nije realizirano, jer uvršenje na neku burzu košta a vremena su teška za građevinare itd.
možda zato što nije realizirano, jer uvršenje na neku burzu košta a vremena su teška za građevinare itd.
Pa ja sam mislio da Hdel moze platit kotaciju na burzi..
Zar je do toga došlo da ni to ne mogu placat?
Zna li netko zasto je kupnja ovako slaba?
A ima i prodaje podosta…
Imam neš sitno HDEL-a .. i virnem tu i tamo šta se ovdje piše.. i nikako ne razumijem, uvijek isti likovi koji navodno HDEL nemaju, stalno nešto provociraju, zapitkuju se zašto ne valja, čemu tolika prodaja, kupnje nema, bla bla…. [sad]
Ne razumijem, kakav odgovor traže ako su sami sebi već sve objasnili, što rade ovdje još uvijek? Jednostavno ne kužim kako neki ljudi imaju toliko viška vremena pisat p..darije po forumu.. [bye]
Koliko sitna duša možeš bit da te svaki dan sustavno veseli pad neke dionice i onda tu trijumfiraš i zapitkuješ gluposti..
Zna li netko?
Dječji vrtić…
Najjači su kad poslije tjedana drukanja na dolje i trubljenja kako nešto ne vrijedi i ide u stečaj jednog dana ponosno objave "kupio sam xyz-r-a".
I to valjda za nekih 1000 kn vrijednosti.
Ne kažem da je to kolega DELUX, neću ni navoditi ime ni s koje teme ali možda ste i sami to već vidjeli.
Ja jesam, a kratko sam na Poslovnom.