HDEL (Hidroelektra niskogradnja d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HDEL (Hidroelektra niskogradnja d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Zna li netko gdje je danas g. Ante Matić kupio bi koju dionicu pa ako ima za prodat nešto nek otrese po bidu.

Hvala!

Zna li netko gdje je danas g. Ante Matić kupio bi koju dionicu pa ako ima za prodat nešto nek otrese po bidu.

Samo se pokušao otresti i Hidroelektra odmah zaronila 2,07 % pa je gospodin odustao da nebi odmah na otvaranju srušio na 150 kuna. Što ne kupuješ kako to braniš cijenu a Hidroelektra tone na dno , potrudi se malo.

Samo se pokušao otresti i Hidroelektra odmah zaronila 2,07 % pa je gospodin odustao da nebi odmah na otvaranju srušio na 150 kuna. Što ne kupuješ kako to braniš cijenu a Hidroelektra tone na dno , potrudi se malo.
[/quote]
malo njih brani cjenu na bidu-ako su takvi igrači pomozite gospodi koja se iskcava -imate priliku za kupnju, ili čekate cijenu na 120-140 kn, gledajući fundamente i profitabilnost-zaduženost- stanje sa radnicima-budući i sadašnji poslovi itd-da ne nabrajam.

[/quote]
malo njih brani cjenu na bidu-ako su takvi igrači pomozite gospodi koja se iskcava -imate priliku za kupnju, ili čekate cijenu na 120-140 kn, gledajući fundamente i profitabilnost-zaduženost- stanje sa radnicima-budući i sadašnji poslovi itd-da ne nabrajam.
[/quote]

O kakvoj obrani cijene vi pričate? Šta mislite jel se može braniti cijena s par stotina komada na bidu?
Tko je toliko lud da brani cijenu neke dionice dok sve pada.
Ja sam kupio danas zato što mi cijena odgovara, vi mislite da to ide na 120 kn pa će te tamo kupovati. Fundamentalno HDEL meni odlično izgleda u odnosu na ostatak građevinara.

svi kupuju manjim nalozima da ne rastjeraju prodavače. da sad stavim na bid 300 komada, cijena bi otišla gore, a ja ne bi ulovio ništa. ovako stavim male naloge i čekam da netko opali, pa onda opet i opet dok se ne nakrcam

sve što pišem moje je mišljenje te se ne može se shvatiti kao investicijski savjet ili preporuka za kupnju i prodaju dionica!

svi kupuju manjim nalozima da ne rastjeraju prodavače. da sad stavim na bid 300 komada, cijena bi otišla gore, a ja ne bi ulovio ništa. ovako stavim male naloge i čekam da netko opali, pa onda opet i opet dok se ne nakrcam
[/quote]

Ovdje nema nekog posebnog kupca, dionica je u padajućem trendu, formirao se padajući trokut s potporom na 210 kn. Ja kupujem samo zato što mi je cijena odgovara, s tehničke strane nema niti jednog razloga za kupovinu.

…ali vas cijede…samo vi nama prodajte, ali malo više, ovo je sve sića…čak ni na 240 se neće ovo isplatiti prodati da bi nešto zaradio, zato dajte još po voim cijenama…

pametan čovjek vidi zlo i skloni se...

Ja sam jučer kupovao ali sve mi ovo izgleda na proboj padajućeg trokuta. Target bi bio 190-200kn Bolje sada kupovati nego u rastućem trendu jer je gotovo nemoguće uhvatiti.

UPS..opet odbijanac od 210 [rolleyes]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Šta je sa tim silno najavljivanim padom, čekam dole na bidu na 210,xx , samo mišići mrvice ispuštaju… toliko o tome da će brana popustit, DELUX pitanje za tebe, koja brana ???

[/quote]
[/quote]
Kolega Lacoste vaše brutalno neznanje je jednostavno neizmjerno. Slabo čitate vijesti i još slabije poznajete TA. Volumeni kolega Lacoste su ključni, a oni upućuju na odbijanac do nekih 280kn

26.11.2010 - Dan D

* Važeći podaci za uredovni dan 16.03.2010 .

HIDROELEKTRA NISKOGRADNJA D.D./REDOVNA HDEL-R-A

Vlasnik/nositelj računa Stanje [%] Vrsta računa Mjesto
1. PILIPOVIĆ RADE 88.660 14,21 Osnovni računZAGREB, HRVATSKA
2. MARIĆ PETAR 88.564 14,20 Osnovni računZAGREB, HRVATSKA
3. SALOPEK NIKOLA 88.560 14,20 Osnovni računZAGREB, HRVATSKA
4. HIDROELEKTRA NISKOGRADNJA D.D. (1/1) 60.050 9,63 Osnovni računZAGREB, HRVATSKA
5. HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D. 55.735 8,93 Skrb. računZAGREB, HRVATSKA
6. MATIĆ ANTE 48.174 7,72 Osnovni računZAGREB, HRVATSKA
7. SAMOBORKA D.D. 30.000 4,81 Osnovni računSAMOBOR, HRVATSKA
8. HRVATSKA POŠTANSKA BANKA D.D. 5.221 0,84 Skrb. računZAGREB, HRVATSKA
9. ŠIMIĆ ANTE 5.110 0,82 Osnovni računZAGREB, HRVATSKA
10. PBZ D.D. 4.596 0,74 Skrb. računZAGREB, HRVATSKA +100 kom
Ukupno: 76,08

http://www.kucilooro.webs.com/

New Report

Close