– kako su neki altruistični pa ukazuju na propast.
– ili da pitam: šta vas toliko privlači na ovaj topić kad firma ne valja ? [proud]
svi cuce na bidu….i ja s njima [lol] [lol] [lol] [wink]
čučimo mi svi na bidu, ali rukice se sve manje tresu i istresaju. čestitam kupcu na 210,12 iako je malo ulovio, bit će valjda još netko da opali po bidu [thumbsup]
Već se mijenja. I nije mi bilo jasno ovo padanje s obzirom na posao u Albaniji kao jedinu novu vijest i to pozitivnu za Hidru.
Tako je kolega, samo ih vi prodajte ako imate! Ja ne nagovaram nikoga na kupnju, ne daj Bože! To je na svakome da odluči sam.
Evo HDEL +5% završila danas.
Najgore je kad ljudi izgube razum i počmu skidati s aska uz ovakav spread.
A moglo se kupovati po 212 kn.
+HDEL po 211,xx i 215
+HDEL po 211,xx i 215
[/quote]
ispred nosa mi oteo ha???? ajd neka…
Koliko vas je to na bidu a promet 30 000…………. [lol]
Tu mi nešto ne štima………..
Pritom u Vladi najviše polažu na nastavak gradnje autoceste od Zagreba do Siska, te na dovršetak dionice Dalmatine od Ravče do Ploča, ali najavljuju i početak gradnje autoceste od Ploča do granice s Bosnom i Hercegovinom, te na istom prometnom koridoru (5c) gradnju mosta preko Drave kod Osijeka. Da su u HDZ-u i ovaj put osluškivali bilo svojih glavnih koalicijskih partnera, HSS-a i HSLS-a govori i podatak da se među “prioritetnim” projektima u ovoj godini našao i bilogorsko-podravski ipsilon,koji bi se teško mogao ocijeniti isplativim projektom.
Za razliku od prijašnjih godina, kada je gradnja željezničke infrastrukture bila zapostavljena, u Vladi ovaj put računaju i na Hrvatske željeznice, koje bi trebale investirati oko 700 milijuna kuna.
http://www.jutarnji.hr/novi-biznis-model–sa-15-milijardi-kuna-gradit-ce-na-sve-strane–/629402/
[wink]
+HDEL po 211,xx i 215
[/quote]
…dobro si prošao-no malo si ulovio…od ponedjeljka neće biti ispod 230…konačno dobre vijesti za građevinare…idemo up,up…