Nešto prepalo Pbz-ovce i pobjegli, valjda crnogroski sindrom, ehehe [bye]
Povlačenje Zamnom kako bi rekli ovi sa Đure
Važeći podaci za uredovni dan 04.03.2010 .
HIDROELEKTRA NISKOGRADNJA D.D./REDOVNA HDEL-R-A
Vlasnik/nositelj računa Stanje [%] Vrsta računa Mjesto
1. PILIPOVIĆ RADE 88.660 14,21 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
2. MARIĆ PETAR 88.564 14,20 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
3. SALOPEK NIKOLA 88.560 14,20 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
4. HIDROELEKTRA NISKOGRADNJA D.D. (1/1) 60.050 9,63 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
5. HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D. 55.735 8,93 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
6. MATIĆ ANTE 48.174 7,72 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
7. SAMOBORKA D.D. 30.000 4,81 Osnovni račun SAMOBOR, HRVATSKA
8. HRVATSKA POŠTANSKA BANKA D.D. 5.221 0,84 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
9. ŠIMIĆ ANTE 5.110 0,82 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
10. PBZ D.D. 4.397 0,70 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
Ukupno: 76,05
Taj PBZ su ti mali sitnički deoničari sa investora, oni sve rade obrnuto, kupuju kad raste i prodaju kad pada.
Brodari rules a uskoro će i građevina okrenut na UPsajd [thumbsup]
Zadnja 215
Gdje je sad onaj vidra koji je ovo savjetovao da kupujete i dokupujete?
Zasto se ne javi?
Kolega Vidra
Ako moze pitanje
Kada ce hdel , la varsavsku burzu?
Vi ste o tome pisali kad je cijena bila puno viša nego danas i hvalili se da lopatama kupujete hdel?
di su sad oni što se kunu da neće kupit – ahaa eno ih čuče na bidu
uteče ask, leti za njim [lol]
Hidroelektra niskogradnja d.d. – PRIOPĆENJE ZA JAVNOST
8.3.2010 10:03:48
Dana 6. ožujka 2010. u Zagrebu je Hidroelektra Niskogradnja dioničko društvo potpisalo ugovor o izvođenju građevinskih radova na izgradnji tvornice cementa u mjestu Mes, Albanija za naručitelja Spacelift Cement Group Sh.A. iz Albanije. Vrijednost ugovorenih radova iznosi 16.450.000 EUR, a rok izgradnje je 23 mjeseca. Obveza Hidroelektre Niskogradnje je predati Naručitelju u roku od 21 dan od dana potpisa ugovora odgovarajuća jamstva banke, i dati policu osiguranja za radove i djelatnike na gradilištu.
Op 120 milijuna kuna posel! Op Jula 2 nula. Znao sam da imaju radova samo ih ne žele objavljivati na sva zvona, jer onda bi cijena potonula kao u slučaju Dalekovoda.
Bravo Hidra Bravo
A i ovaj posao u Buzinu će zemljane radove izvoditi stoposto Hidra jer već ima tamo stojeve na trasi auto-ceste Zabreg Sisak, tak da to mogu Miličiću u fušu odraditi, da ne voze povratnu turu prazni.
Znači još manji troškovi još bolje poslovanje!
A novi posao = nova cijena, tako kaže onaj Krezme
Brodari rules!! [thumbsup]
di su sad oni što se kunu da neće kupit – ahaa eno ih čuče na bidu
uteče ask, leti za njim [lol]
Hidroelektra niskogradnja d.d. – PRIOPĆENJE ZA JAVNOST
8.3.2010 10:03:48
Dana 6. ožujka 2010. u Zagrebu je Hidroelektra Niskogradnja dioničko društvo potpisalo ugovor o izvođenju građevinskih radova na izgradnji tvornice cementa u mjestu Mes, Albanija za naručitelja Spacelift Cement Group Sh.A. iz Albanije. Vrijednost ugovorenih radova iznosi 16.450.000 EUR, a rok izgradnje je 23 mjeseca. Obveza Hidroelektre Niskogradnje je predati Naručitelju u roku od 21 dan od dana potpisa ugovora odgovarajuća jamstva banke, i dati policu osiguranja za radove i djelatnike na gradilištu.
Posao stoljeća baš kao i sa Crnom Gorom laži , laži , laži me …………..
Ja otišao pogledati na ZSE i stvarno piše službena obavijset sve transparentno.
Ne znam čemu ta sumnjičenja od nekih kolega. Jasno mi je da se nisu još nakrcali ali neka ne čekaju, jer vlak neće nikoga čekati.
Ja otišao pogledati na ZSE i stvarno piše službena obavijset sve transparentno.
Ne znam čemu ta sumnjičenja od nekih kolega. Jasno mi je da se nisu još nakrcali ali neka ne čekaju, jer vlak neće nikoga čekati.
To je primjer perspektive i transparentnosti.
Od Hidroelektre bi trebale učiti sve firme na ZSE.
U ovoj kriznoj godini dobivati ovakve poslove u inozemstvu pa to je fantastično.
Ovo je najbolji građevinar ubjedljivo.
HID-HID-HIDRA !!!!