Istovremeno Pbz dokupio 150 komada
1. PILIPOVIĆ RADE 88.660 14,21%
2. MARIĆ PETAR 88.564 14,20%
3. SALOPEK NIKOLA 88.560 14,20%
4. HIDROELEKTRA NISKOGRADNJA D.D. (1/1) 60.050 9,63%
5. HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D. 55.735 8,93%
6. MATIĆ ANTE 48.674 7,80% -16 komada
7. SAMOBORKA D.D. 30.000 4,81%
8. HRVATSKA POŠTANSKA BANKA D.D. 5.221 0,84%
9. ŠIMIĆ ANTE 5.110 0,82%
10. PBZ D.D. 4.311 0,69% +150
UKUPNO 474.885 76,13%
najbolji su mi ovi s debelom dioptrijom
[tongue]
Kolega Vidra, dan prije je isti račun prodao 225 komada. Želite li da vam i to pošaljem?
Kakav Vidra te spopo na čemu si ti ?
Ja samo uredno prijavljujem promjene, ak ti imaš s tim problem to je tvoja stvar.
Nikako ne komentiram…
A u Hdel me nebi ni puškom natjerali
[/quote]
Meni se sve nekako čini da kad cijena pada da te pun forum,a kad se okrene na rast nema te nigdje i ne komentiraš…. baš čudno,ja nikad nisam komentirao na topicu leda, ine, belišća i sl, jer nisam nikad trgovao sa njima i ne zanimaju me. Čemu ta zanimacija za hdel, a ni puškom te nebi natjerali u nju ?
[/quote]
Kolega nemojte zatrpavat temu bezvrijednim postoivima…
Kolegu vidru cekaju pitanja , nebude ih izbjegao, ponavljat cemo ih stalno, tak da ništa od zatrpavanja teme i pada u zaborav…
P.s
Ja pisem postove i pitanja koja me zanimaju u vezi HDELA…
Zasto bi hdel trebali kupovati?
uskoro kreću infrastrukturni radovi ili sve ode pod led, skup s državom i raznim lezilebovićima
ALARMANTNO
Ozren Matijašević: Ne pokrene li se građevina, prijeti val stečajeva
Autor/izvor: SEEbiz / H
OSIJEK – Predsjednik Hrvatske udruge sindikata (HUS) Ozren Matijašević pozvao je danas Vladu da žurno pokrene regionalno raspodijeljene infrastrukturne radove i porezne reforme, jer ako ubrzo ne promijeni dosadašnju politiku Hrvatsku će u idućih mjesec dana pogoditi val stečajeva.
Na konferenciji za novinare Matijašević je ocijenio kako bi pokretanje infrastrukturnih radova ili nastavak započetih, poput izgradnje koridora 5C u Slavoniji, pomoglo posrnuloj građevinskoj operativi i smanjilo trend gubitaka radnih mjesta, a porezne reforme, poput ukidanja kriznog poreza i raznih parafiskalnih nameta, rasteretile gospodarstvo.
Matijašević je "licemjernom" ocijenio najavu Vlade o subvencijama mladim obiteljima za kupnju stanova, jer Vladu drži najodgovornijom za rastuću nezaposlenost, kojom su posebice pogođeni mladi ljudi.
"To nije pomoć njima ni građevinskom sektoru, već lihvarima u bankama i građevinskoj mafiji koja drži nerealno visoke cijene stanova", ustvrdio je Matijašević.
opet nis na bidu nemogu skupit [undecid]
odi na niže-pojačaj bid-zaletiti će se kamikaze
A što je falilo onom nalogu na 224,5?
pa i ja prijavljujem promjene kolega. samo potpune. a ne kako kome paše.
srdačan pozdrav
ma po čemu su tvoje promjene potpune ?
kaj bumo dva dana strpali u jedan zato kaj to tebi paše, govorimo o točno određenom danu, a ne o promjenama iz dva dana.
uostalom baš ti hvala da si nas iformiro da taj pbz-bezveznjaci kemijaju sad mi je odmah lakše,kad znam da su oni u pitanju,oni rade uvijek obrnuto od onog što bi trebalo raditi.
nema ovdje danas ništa po bidu, a ask pobježe.
šta li ga je preplašilo?
Bez puno komentara….
pa kaj bih ne propada? bar se tak piše na lkpc [lol] [lol]