meni je jasno da raste IGH jer je nosilac posla u CG, pa i THNK iako je više kooperant. ali zašto su jučer i danas rasle HDEL i VDKT, to nikako ne razumjem kad nemaju nikakve veze sa CG [undecid]
evo decki imate ispod 239, kaj ne kupujete…
tko kaze da ne kupujemo [cool]
meni je jasno da raste IGH jer je nosilac posla u CG, pa i THNK iako je više kooperant. ali zašto su jučer i danas rasle HDEL i VDKT, to nikako ne razumjem kad nemaju nikakve veze sa CG [undecid]
Pa za VDKT je jasno zašto je rasla… a to je zato jer je to jedna izuzetna kompanija koja dijeli dividedu i dodaje vrijednost dioničaru, a HDEL uopće nije rasla kolega, mislim da ste krivo vidjeli. Moguće da je koji navučeni naivac podlegao euforiji na koju minuticu, ali spoznaja da je ova firma u zadnjih 5 godina građevinske konjukuture povećala glavnicu iz redovnog poslovanja za NIŠTA i podijelila dividende od NIŠTA… pardon..2 kune u 5 godine, vrlo je brzo vratila ovu dionicu na niže, ali i dalje sumanuto precjenjene razine.
tko kaze da ne kupujemo [cool]
[/quote]
Ja sam isto kupovao, bolje rečeno povećao broj dionica Hidre za nekih 7% u jednom danu.
Delux, ako možeš opet zamoliti priku da sutra opet raspali po kupnji.
[/quote]
Nema vise. Mislim da je iskrco sve. [cool]
do jucer si kukao da je keš king sad pišeš ovakve stvari…
[/quote]
to se događa kad se uči investirat s youtubea, a tamo svaki dan neki novi filmić. [bye]
[/quote]
Kolega, pa sto prodade ovo zlato???
[/quote]
kad budeš kupovo brašno za sklonište javi se na pm,
sredit ćemo neki popust u DKVS, da ne bude po ATH za promjenu. [thumbsup]
Izgleda da propada i posao Konstruktora i IGH u C. Gori, a i tu je trebala raditi Hidroelektra.
Sumnje više nema, kolektivni godišnji odmor za radnike Hidroelektre može da se produži do daljnjega ( čitak : otkaza ).
Užas, ma kakvih 100 kuna.
NHF.
lp
ovdje upiši svoj komentar……..
[smiley]
Svi ovi koji se boje da će Hidra propasti, tipa delks, ingrax,baustelac i ostali, trebali bi najprije prodati dionice Ingre, jer ne treba zaboraviti da će Rade prvo zveknuti po bidu onih 170.000 komada Ingre koje Hidra ima u svom vlasništvu prije nego dopusti da firma crkne. eto samo da znate.
dakle svi koji misle da će hdel riknuti trebaju HITNO PRODATI DIONICE INGRE!to je prijateljski savjet!
JER i TEHNIKA ima 450.000komada!
ja osobno ne mislim da će biti tako crno ali nikqad ne znaš? [lol]
Pa za VDKT je jasno zašto je rasla… a to je zato jer je to jedna izuzetna kompanija koja dijeli dividedu i dodaje vrijednost dioničaru, a HDEL uopće nije rasla kolega, mislim da ste krivo vidjeli. Moguće da je koji navučeni naivac podlegao euforiji na koju minuticu, ali spoznaja da je ova firma u zadnjih 5 godina građevinske konjukuture povećala glavnicu iz redovnog poslovanja za NIŠTA i podijelila dividende od NIŠTA… pardon..2 kune u 5 godine, vrlo je brzo vratila ovu dionicu na niže, ali i dalje sumanuto precjenjene razine.
[/quote]
Kolega Viadukt je u puno gorem stanju od Hidroelektre, dajte se malo raspitajte….
Hidroelektra po mojim info ima posla za cijelu ovu godinu dovoljno, a sad ako dogovore sa Žderićem sudjelovanje u projektu u Crnoj Gori koji je vrijedan 20 milijardi kuna, nema zime.
Što se za Viadukt ne bi baš moglo reći jer njihov gazda baš i nije tako dobar sa Žderićem, tako da sumnjam da će nešto dobiti, osim možda da vuku punu i isprekidanu crtu po sredini kad sve Hidroelekta odradi.
I ne zaboravite nije vam toliko bitan povrat na kapital dionice, već povrat na vaš kapital…..
Ali mladi ste i vi i još neiskusni, jednog dana, ćete i vi naučiti, ako vas margin krediti ne dotuku
[wink]
PS: vidim po transakcijama da smo se riješili jednog kolege koji je potpuno izišao, želim mu puno sreće sa pokradenim brašnom, i nadam se da će mu ući u trag [lol]
Slažem se u potpunosti sa ovim postom od vidre.
i neznam zasto DELUX toliko toga piše loše o HDEL-u
Morate znati da HDEL ima 2000 radnika koji znaju raditi na objektima cestogradnje dok svi drugi građevinarci nemaju toliki broj ljudi i mehanizacije.
Tako da će biti jedni od većih koperanata konstruktoru.
sad su vremena kada bi svi htjeli kupovati jeftino,tek kad krenu svi projekti možemo očekivati veći rast ove dionice,