HDEL (Hidroelektra niskogradnja d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HDEL (Hidroelektra niskogradnja d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

meni je jasno da raste IGH jer je nosilac posla u CG, pa i THNK iako je više kooperant. ali zašto su jučer i danas rasle HDEL i VDKT, to nikako ne razumjem kad nemaju nikakve veze sa CG [undecid]

DPAVLETIC=DKONCAR=DSORC=MAJA4684=SCRAPMAN=....

evo decki imate ispod 239, kaj ne kupujete…

tko kaze da ne kupujemo [cool]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

[/quote]
Ja sam isto kupovao, bolje rečeno povećao broj dionica Hidre za nekih 7% u jednom danu.
Delux, ako možeš opet zamoliti priku da sutra opet raspali po kupnji.

meni je jasno da raste IGH jer je nosilac posla u CG, pa i THNK iako je više kooperant. ali zašto su jučer i danas rasle HDEL i VDKT, to nikako ne razumjem kad nemaju nikakve veze sa CG [undecid]

Pa za VDKT je jasno zašto je rasla… a to je zato jer je to jedna izuzetna kompanija koja dijeli dividedu i dodaje vrijednost dioničaru, a HDEL uopće nije rasla kolega, mislim da ste krivo vidjeli. Moguće da je koji navučeni naivac podlegao euforiji na koju minuticu, ali spoznaja da je ova firma u zadnjih 5 godina građevinske konjukuture povećala glavnicu iz redovnog poslovanja za NIŠTA i podijelila dividende od NIŠTA… pardon..2 kune u 5 godine, vrlo je brzo vratila ovu dionicu na niže, ali i dalje sumanuto precjenjene razine.

[/quote]
Ja sam isto kupovao, bolje rečeno povećao broj dionica Hidre za nekih 7% u jednom danu.
Delux, ako možeš opet zamoliti priku da sutra opet raspali po kupnji.
[/quote]

Nema vise. Mislim da je iskrco sve. [cool]

MY PRECIOUS!!!!

(cash is trash – i to sve vise obzirom na situaciju). [cool]

do jucer si kukao da je keš king sad pišeš ovakve stvari…
[/quote]
to se događa kad se uči investirat s youtubea, a tamo svaki dan neki novi filmić. [bye]

[/quote]
to se događa kad se uči investirat s youtubea, a tamo svaki dan neki novi filmić. [bye]
[/quote]

Kolega, pa sto prodade ovo zlato???

MY PRECIOUS!!!!

[/quote]
[/quote]
Kolega, pa sto prodade ovo zlato???
[/quote]
kad budeš kupovo brašno za sklonište javi se na pm,
sredit ćemo neki popust u DKVS, da ne bude po ATH za promjenu. [thumbsup]

Izgleda da propada i posao Konstruktora i IGH u C. Gori, a i tu je trebala raditi Hidroelektra.
Sumnje više nema, kolektivni godišnji odmor za radnike Hidroelektre može da se produži do daljnjega ( čitak : otkaza ).

Užas, ma kakvih 100 kuna.

NHF.

lp

ovdje upiši svoj komentar……..

[smiley]

Kitio sam ja i veće ulagače od vas na ovom forumu i opet ću!!!!

Svi ovi koji se boje da će Hidra propasti, tipa delks, ingrax,baustelac i ostali, trebali bi najprije prodati dionice Ingre, jer ne treba zaboraviti da će Rade prvo zveknuti po bidu onih 170.000 komada Ingre koje Hidra ima u svom vlasništvu prije nego dopusti da firma crkne. eto samo da znate.
dakle svi koji misle da će hdel riknuti trebaju HITNO PRODATI DIONICE INGRE!to je prijateljski savjet!
JER i TEHNIKA ima 450.000komada!

ja osobno ne mislim da će biti tako crno ali nikqad ne znaš? [lol]

Pa za VDKT je jasno zašto je rasla… a to je zato jer je to jedna izuzetna kompanija koja dijeli dividedu i dodaje vrijednost dioničaru, a HDEL uopće nije rasla kolega, mislim da ste krivo vidjeli. Moguće da je koji navučeni naivac podlegao euforiji na koju minuticu, ali spoznaja da je ova firma u zadnjih 5 godina građevinske konjukuture povećala glavnicu iz redovnog poslovanja za NIŠTA i podijelila dividende od NIŠTA… pardon..2 kune u 5 godine, vrlo je brzo vratila ovu dionicu na niže, ali i dalje sumanuto precjenjene razine.
[/quote]

Kolega Viadukt je u puno gorem stanju od Hidroelektre, dajte se malo raspitajte….

Hidroelektra po mojim info ima posla za cijelu ovu godinu dovoljno, a sad ako dogovore sa Žderićem sudjelovanje u projektu u Crnoj Gori koji je vrijedan 20 milijardi kuna, nema zime.

Što se za Viadukt ne bi baš moglo reći jer njihov gazda baš i nije tako dobar sa Žderićem, tako da sumnjam da će nešto dobiti, osim možda da vuku punu i isprekidanu crtu po sredini kad sve Hidroelekta odradi.

I ne zaboravite nije vam toliko bitan povrat na kapital dionice, već povrat na vaš kapital…..
Ali mladi ste i vi i još neiskusni, jednog dana, ćete i vi naučiti, ako vas margin krediti ne dotuku
[wink]

PS: vidim po transakcijama da smo se riješili jednog kolege koji je potpuno izišao, želim mu puno sreće sa pokradenim brašnom, i nadam se da će mu ući u trag [lol]

http://www.kucilooro.webs.com/

Slažem se u potpunosti sa ovim postom od vidre.
i neznam zasto DELUX toliko toga piše loše o HDEL-u

Morate znati da HDEL ima 2000 radnika koji znaju raditi na objektima cestogradnje dok svi drugi građevinarci nemaju toliki broj ljudi i mehanizacije.
Tako da će biti jedni od većih koperanata konstruktoru.
sad su vremena kada bi svi htjeli kupovati jeftino,tek kad krenu svi projekti možemo očekivati veći rast ove dionice,

New Report

Close