Moram priznati da je ova usporedba kolege PLAVOG sa Hebrangom zapanjujuće realistična.
Ipak kolega VIDRA predlažem prvo da dođemo do 700kn pa kasnije vidimo kamo dalje.
Na Hidroelektri se u prvih par kupnji već vidi 199 kuna , u slučaju nedaj bože većeg iskrcaja na ovako slaboj kupnji odemo mi lako na 150 kuna.
Imaj u vidu ekipu koja ovo gleda iz tamnog kutka i ceka pravi trenutak. 150? Mozda. Ali ne bih se bas kladio u to. Znam pouzdano jednog koji ceka na odredjenom targetu i nema izlozene naloge. Kada mu se poklope zvijezde osinuti ce po asku i pokupiti sve sto smatra povoljnom cijenom a i boli ga pomalo cash (cash is trash – i to sve vise obzirom na situaciju). [cool]
jel jos cekate target 150 kn?????? [bye]
Danas će se natjecati dionice građevinara koja će više pasti jadna naša Hidroelektra i ovako je kupnja nikakova sad još i ovaj pritisak, katastrofa.
[lol] [lol] [lol] jedino po asku decki [bye] tako vam je to kad cekate targete "gurua" 150 kn,,,sad cete kupovati na 250+ [bye]
[/quote]
[proud]
Kolega Delux, Vaš stariji brat je nedavno pogriješio (prije par mjeseci) kad sam spominjao odbijanje na 210kn, već se zakleo kako će to daleko niže. I bilo je odbijanje 20% gore. A sada?
Vidmo se na 400kn uskoro pa budemo pričali. A dotle će i VDKT biti preko 500kn.
dajte taj post molim vas…
Ova tvrtka ne vrijedi više od 100 kn, ali ja nisam napisao da se nece dati zaraditi…
Medjutim do 350 ima jos puno…ja sam tada izabrao ledo po 5k
(cash is trash – i to sve vise obzirom na situaciju). [cool]
do jucer si kukao da je keš king sad pišeš ovakve stvari…
evo decki imate ispod 239, kaj ne kupujete…
Smanjujem target do kraja godine sa 1000 na 800 kn. Ali tko zna, svaki dan su drukčije vijesti.