HDEL (Hidroelektra niskogradnja d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HDEL (Hidroelektra niskogradnja d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

sretna vam svima, a posebno dioničarima HDEL, nova 2010… ! !
dodatno, nama koji imamo i eventualno dokupljujemo HDEL bit će još sretnija… [thumbsup]

Čovjek koji ne pravi greške obično ne radi ništa.

evo pokvario si ulaz malo…. [rolleyes]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Kolika ce ovdje biti dividenda za 2010 god…
Zna li netko…

Dividenda je najmanji problem. Pitanje je tko ce prezivjeti. HDEL nema problema u 2010. Za ostale nisam siguran. Imaju dovoljno poslova na lokalnoj razini i zatvorenu konstrukciju za 2010. Kako stoje ostali???

Cuo sam u kaficu neki dan da umjesto dividende djele lopate…

Vrlo vjerodostojno mjesto za prikupljanje informacija.

Na 10 dionica dobiš jednu lopatu..

Kako polako ali sigurno curimo u okrilje robne razmjene ovo i nije nuzno lose. Time vise sto ima firmi koje su objavile "odlicna izvjesca" sa "brdom love" na papiru ali su dan nakon toga objavile da nisu u mogucnosti isplatiti dividendu od 5 kn po dionici zbog nelikvidnosti.

Isto tako mi je zanimljiva izjava na postu za moderatore "para vrti gdje burgija nece". Razmisljam i nikako da shvatim sto to znaci.

MY PRECIOUS!!!!

Kolega Ivek
Znanje osnova ulaganja vam je vrlo oskudno

Pogledajte ROE hdela
pogledajte ROA

koliki je dug u odnosu na kapital
kolika netoprofitna marza
kolika je profitabilnost..

Ako ne znate odgovore, napišite da ne znate,pa cu vam pokusat objasnit

na temelju cega tvrsite da je bilanca Hdela stabilna

Ja u kaficu ne mogu zacepit uši..

Ljudi su urlali i vikali o lopatama..
Vidite, to cak ispada kao dobra dividenda..

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

Kolega Ivek

Ovisno tko je referentna tocka.

Pogledajte ROE hdela
pogledajte ROA

No prije pojasnjenja vazno je utvrditi nulto stanje. Vjerujemo li izvjescima ili ne. Kada gledam npr. VDKT moram priznati da sam skeptican vezano za bilo koja izvjesca koja vidimo na TK. Mozete vi ovdje stavljati analize kakve hocete ali ja cu se i dalje drzati svojeg vidjenja stvari tako da me ti izracuni bas i ne zanimaju previse. Da su izracuni tog tipa tocni onda bi se znala jedinstvena cijena dionice pa bi se ista prodaval u ducanu a ne na burzi.

Na temelju voznje autom po RH na dnevnoj osnovi.

Ja tamo vise niti ne idem. Sto ces kada spadam polako u gerijatriju.

Takva su vremena da sto god ti netko da (pa makar i lopatu) biti ce super. Iskreno govoreci ne vidim nista dobroga u vremenu pred nama. Niti za koga. Nece sve propasti. Ali ce biti umjece pogoditi tko ce ostati na nogama kroz koju godinu. Svi negirate varijablu vremena, zamora materijala i na kraju pucanja. Da li znam 100%? Ne!!! I u gradjevini moraju neke firme staviti kljuc u bravu. HR je jako malo trziste a na stranima ce vladati sve jaci protekcionizam. Imam svoje vidjenje stvari i ne salim se kada govorim da mislim ovdje graditi jaku poziciju.

MY PRECIOUS!!!!

250KN je target kojeg sam dao prije 30 dana, eto bližimo se tom targetu…

Kolega Ivek

Pogledajte ROE hdela
pogledajte ROA

Očito želite kupiti što znači da vidite veliki potencijal ove dionice. Jadan vam je druk. Samo čekajte, budete ušli po 1000 kn.

Kolega Ivek

Pogledajte ROE hdela
pogledajte ROA

Očito želite kupiti što znači da vidite veliki potencijal ove dionice. Jadan vam je druk. Samo čekajte, budete ušli po 1000 kn.
[/quote]
nece ekipa da im proda ispod 220 kn pa se sluze svakojakim sredstvima…. [rolleyes] decki meni je ovo dobra cjena ,idem u stecaj sa hidrom [smiley] ako netko ima malo veći paketic za prodati ispod 220 budemo dogovorili cjenu….molim ponude slati na pm. hvala

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Kolega Ivek

Pogledajte ROE hdela
pogledajte ROA

[/quote]
kolega lojtra možete li mi molim vas reći po ćemu je to očito da delux želi hdel?i po čemu je njegov post druk?

..stoga sam danas ponosan čovjek jer sve što sam izgradio danas sam svojim potpisom predao hrvatskoj državi...

Svatko ko pljuje neku dionicu znači da je hoće kupiti. Inače nebi gubio vrijeme. Zašto ja ne pišem na temi npr. Vijadukt? Zato što me ne zanima i neću gubiti vrijeme na njemu.

Svatko ko pljuje neku dionicu znači da je hoće kupiti. Inače nebi gubio vrijeme. Zašto ja ne pišem na temi npr. Vijadukt? Zato što me ne zanima i neću gubiti vrijeme na njemu.
Pa zasto spominjes Vijadukt,AKO HOCES VEC DA ZNAS ODA TI JE BOLJA INVESTICIJA VIADUKT VEC HIDROELEKTRA,imam obadvije

Pa zasto spominjes Vijadukt,AKO HOCES VEC DA ZNAS ODA TI JE BOLJA INVESTICIJA VIADUKT VEC HIDROELEKTRA,imam obadvije

[/quote]
što za tebe znači pljuvati- kako definiraš ovaj pojam-znači pljuvati ovaj mijesec a idući mijesec je hvaliti ili što-????
evo za primjer mene zanima građevinski sektor ali ne prije proljeća i izlazka fin-izviješća u kojem ćemo detaljno vidjeti svu jad i bijedu iz 2009 godine …

treba biti oprezan sa ovim sektorom u idućih nekoliko mijeseci -kolega ……
jako oprezan-neka zazvoni još kakva afera ,a kako stvari stoje još će ih biti -nebi želio nabrzinu izlaziti iz pozicija uz enormne gubitke—a da ne spominjem moguće nedostatke vezano uz Crnu Goru i upitnog riješavanja nastale situacije –dali će uspijeti ili ne HR-konzorcij treba vidjeti-samo unaprijed napominjem da će ponuda drugog konzorcija sa kojim se pregovara biti osijetno jeftinija -ako ne i drastično jeftinija-osobno sam bio u prilici se upoznati sa načinom rada navedenih kompanija -moram priznati-brzi-efikasni -jeftini i ozbiljni u svojim nastojanjima da posao privedu kraju u najmanje mogućem vremenu..

New Report

Close