HDEL (Hidroelektra niskogradnja d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HDEL (Hidroelektra niskogradnja d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Kolega "rambo"

Vi i dalje dokupljujete ili?

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

Čestitam kolega vidra na ustrajnosti i vjeri u HDEL. Meni je ova vijest čisti buy signal, to je nedvojbeno. Ima da sutra išamaramo ove budale na asku. Kad se samo sitin kakvo ih poslovanje očekuje dogodine, mislim da je bespredmetno raspravljat o trenutno najpodcjenjenijoj dionici. Do Nove godine smo na min. 350kn, a dogodine ne gine novi ATH.
Ajmo svi u glas: HIDRA, HIDRA, HIDRA,… [rolleyes]

kolega Vidra,

možete li nam reći je li Hrvatska u bankrotu, kako ste danas napisali?prije pola sata, ako se sjećate?

kako će država u bankrotu financirati daljnju cestogradnju i infrastrukturne projkete?
kako će ne ulaganja u infrastrukturu pomoći ovom lopataru koji ovisi o državi (koja je u bankrotu)?
kako će manjak poslova pomoći Hdelu da financira svoje kratkoročne, a i dugoročne obaveze?
kako će dionica rasti?
kako će nerast ove dionice pomoći onima koji su ovo kupovali po 350kn i više?

HVALA i bezbroj lp [thumbsup]

INVESTICIJE SU PROBILE PLAFON, TROŠE SE KREDITI, SVUDA MNOGO PARANOJE, SVI SU DO GRLA U KRIZI

Kolega Hafize, vi ste nešto pomiješali. Najvjerovatnije neku vijest koju sam prenio.

Dakle općepoznato je da sam cijelo vrijeme dokupljivao unatoč stalnim provokacijama vaših sudrugova iz Druk i Brutana doo.

Jer ja se vaših postova ne bojim, pogotovo kad vidim da ih pišu kolege koje ne znaju pogoditi ni Lokani Vrh ni Lokalno Dno.

Možda Hidroelektra sutra i idućih dana ne odradi ništa? Otkud znam?

Znam samo jedno a to su zapravo dvije stvari; DOKUP I SAMO DOKUP!!!!!!!!!!!!

Hvala i doviđenja [thumbsup]

http://www.kucilooro.webs.com/

Kolega rambo/dokupljivač

pa ovdje roe pada ko sjekira, a i glavnicu bi dugovanja uskoro mogla jako nagristi..
a vi spominjete bankrot drzave..
Pa za koga ce hdel radit?
Mozda postanu visokogradnja pa krenu radit autoput za Mjesec

Sada odjednom ne znate gdje će hdel, a prije 2 mjeseca kad je crobex bio 2300 a Hdel 350 ste garantirali crobex na 2500 i Hdel na 450…

Vas ocito skleroza jako dere po ušima,više nego minusi..

Hdel na 350 je upravo bio na Lokalnom Vrhu, sto smo vam i napomenuo.
Naviknut cete se vi ovdje na minuse ko magarac na batine, za jedno 10 godina ce se i ovo vratit na 350, taman toliko treba blatu da postane nafta

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

Kolega Deluks ja razumijem vaš očaj što se niste uspjeli ukrcati na Lokalnom Dnu, već ste kupovali na Lokalnom Vrhu, pa šortali vlastite dionice Ulpl itd itd.
Znao sam da i želite jeftino ubosti ovaj podcjenjeni biser građevinske industrije, ali ništa od toga.
ima nas sa bržim prstom od vašega…………..

I dajte se riješite onih brodara, vidite da BDI tone kao sjekira, pogubiti ćete i to malo peneza kaj vam je ostalo……

HID HID HIDRA!!!!!!!!!!! [kiss]

Slazem se kolega Rambo .
Imali ste najbrzi prst kad ste kupovali HDEL po 350..
Priznajem vam da su vam tu prsti bili jako brzi, meni se zakoci cijela ruka kad samo i pomislim na kupnju HDEL-a [wink]

Samo da dodam kolega vidra, kolega Delux bi želio jeftino dokupiti ovaj biser od dionice koju bi i Poljaci htjeli samo za sebe.
On kao ozbiljan investitor ne može ne imati Hidricu u portfelju, međutim diskutabilan je njegov način dokupa.
Koristeći se obrnutom psihologijom pokušava sam sebe uvjeriti da HDEL ne valja tako da spriječi samoga sebe u dokupu više komada nego što mu to sredstva dopuštaju.
Iskusno oko lako prepozna ovakve manevre [thumbsup]

AZ FONDOM DO BLAGOSTANJA

Ne kolega deluks imao sam ja i kasnije jedan od najbržih prstiju i na 270 i na 250 i na 230 i opet ću imati…………
No pustimo sada te marginalije tko je kad dokupljivao!
Pogledajte vi ovu ljepotu iza naše predsjednice Vlade, ovaj most Pelješac-Kopno, pa to je raj za dioničare Hidroelektre!!

HID HID HIDRA!!!!!!!!!!

http://www.seebiz.eu/hr/politika/jadranka-kosor-ne-razmisljam-o-podjeli-kalmetina-resora,64206.html

Samo da dodam kolega vidra, kolega Delux bi želio jeftino dokupiti ovaj biser od dionice koju bi i Poljaci htjeli samo za sebe.
On kao ozbiljan investitor ne može ne imati Hidricu u portfelju, međutim diskutabilan je njegov način dokupa.
Koristeći se obrnutom psihologijom pokušava sam sebe uvjeriti da HDEL ne valja tako da spriječi samoga sebe u dokupu više komada nego što mu to sredstva dopuštaju.

Moguće da je kolega Deluks ušao u krivo vrijeme u Dalekovod pa je sad ljut na nas i našu Hidricu?
To je lako moguće……………no još nije kasno da rasproda one neperspektivne brodare i ukrca se!!

Pričekati ćemo ga dan dva, nije beg cicija, znamo mi kako je to kad kupiš brodara na Lokalnom Vrhu………………. [cry] [cry]

Nevjerovatno mi je samo koliko se forumaša interesira za našu HIDRU???? [shocked]

Kolega Rambo jel vama dobro?
Što je tu raj?
Kaj ni ovdje niste dobili dividendu?

Ne brinite kolega bit će, bit će… saaaamo polako..

Kramp i motika
usna harmonika

Bas vas briga, ako ode u stecaj, otvorite jedan ducan polovnih lopata i krampova, koje cete dobiti kao naplatu iz stecajne mase

Moguće da je kolega Deluks ušao u krivo vrijeme u Dalekovod pa je sad ljut na nas i našu Hidricu?
To je lako moguće……………no još nije kasno da rasproda one neperspektivne brodare i ukrca se!!

Pričekati ćemo ga dan dva, nije beg cicija, znamo mi kako je to kad kupiš brodara na Lokalnom Vrhu………………. [cry] [cry]
[/quote]

Znam kolega, ali bojim se da ovdje imamo vakum na prodaji, tako da neće biti dionica za sve.
Samo za one koji su to stvarno zaslužili.
Neka se svatko, pa tako i kolega Delux, upita:
Da li sam ja zaslužio da kupim dionice Hidre?
ALi u ovo predprazničko vrijeme mislim da trebamo biti kao jedno i u duhu Božića omogućiti i onima manje situiranima da kupe dionice Hidre u akciji Dajmo im da kupuju.
Neka duh i radost Božića dođe u svaku kuću pa tako i kolegi Deluxu

AZ FONDOM DO BLAGOSTANJA

New Report

Close