Ne kolega ja ne cekam,,, ja samo pitam kolegu vidru kako se sad osjecaju oni koji su na njegov nagovor kupovali ovo po 350…trenutno samo 120 kn po dionici u minusu..
Kolega Vidra sto da sada rade svi ti, što vi radite?
koliko ja vidim vidra je okorjeli MEDJED ,namirisao krv [cool] ima ih par….mislim medjeda….
Ne kolega on NIJE namirisao krv, jer da je nebi se utrpao do grla u HDEL po 350
kolega vidra jel dokupljujete…
ako vam je bila dobra po 350 cudi me da vam sad na 220 ne valja…
Ili ste ostali bez sredstava za dokup?
Ili ste shvatili opasnost?
Kolega Fedya
Uvidio sam da kolega vidra nema odgovore za moja pitanja pa pitam vas…
Uz konstantan porsat aktive, (ali ne i kapitala i rezervi), a vi znate sto to znaci, uz pad profitabilnosti, uz pad netoprofitne marže, kakava je buducnost ove tvrtke?
Moze te mi odgovoriti koliki je povrat na kapital kod ove tvrtke
Koliki je povrat na ukupnu aktivu?
Kolika je neto profitna marža
koliko je puta dug veći od kapitala i rezervi
postoji li mogucnost da pocnu nagrizati svoju glavnicu
Bojim se da je buducnost ove tvrtke svijetla kao nafta [bye]
Kolega Fedya
Uvidio sam da kolega vidra nema odgovore za moja pitanja pa pitam vas…
Uz konstantan porsat aktive, (ali ne i kapitala i rezervi) uz pad profitabilnosti, uz pad netoprofitne marže, kakava je buducnost ove tvrtke?
Moze te mi odgovoriti koliki je povrat na kapital kod ove tvrtke
Koliki je povrat na ukupnu aktivu?
Kolika je neto profitna marža
koliko je puta dug veći od kapitala i rezervi
postoji li mogucnost da pocnu nagrizati svoju glavnicu
Kolega Delux, gledajte, ja vam ne želim davati sve te podatke jer ćete onda reći da drukam i da vam želim prodati dok vam drukam.
Pa nisam ja kolega plavi da vam dam tip i onda vam se iskrcam.
I uostalom pa ne mogu vas sve tu forumu učiti analizi financijskog izvještaja.
Dajte se svi dogovorite, pa ću održati jednu tribinu za sve vas a ne ovako pojedinačno.
Mislim da je i kolega bracek izrazio potrebu za znanjem pa eto za sve vas GRATIS.
Nije beg cicija [thumbsup]
Kolega ja te podatke jak dobro znam, ali ocito ih vi niste znali kada ste skupa s vidrom hvalili ovog lopatara na 350 kn
NPM je 0, 5 %
TO vam znaci da na 100 kn prihoda imaju pola kune zarade…
Dug imje preko 300 % kapitala
ROE gotovo da ne postoji
ROA umire
Kolega ja te podatke jak dobro znam, ali ocito ih vi niste znali kada ste skupa s vidrom hvalili ovog lopatara na 350 kn
NPM je 0, 5 %
ROE gotovo da ne postoji
ROA umire
A zašto se vi tu prepucavate? ima desetak dionica sa super pokazateljima ali te vas ne zanimaju,zašto?
NPM je 0, 5 %
ROE gotovo da ne postoji
ROA umire
A zašto se vi tu prepucavate? ima desetak dionica sa super pokazateljima ali te vas ne zanimaju,zašto?
[/quote]
Kolega Delux je sad ljut na cijeli svijet jer se nakrcao na 350 slušajući preporuke sa foruma i sad smo mu svi mi krivi što je palo na 220.
Pa svatko ulaže sam, nitko ga ne prisiljava na ništa.
Ne mogu ja voditi računa baš o svima na ovom forumu bez obzira na to što bi želio svima jednako pomoći.
Meni je svih jednako žao ali nisam vam ja kriv za vaše gubitke.
Da malo pogledate TA i gdje je lokalno dno ne bi sad bili ovako kivni.
Kolega Delux, ja znam da nam vi želite dobro ali dajte malo smanjite tu ogorčenost.
Pa doći ćete već jednm na nulu i onda prodajte sav HDEL kad vam se tako zamjerila
[/quote]
Kolega Delux je sad ljut na cijeli svijet jer se nakrcao na 350 slušajući preporuke sa foruma i sad smo mu svi mi krivi što je palo na 220.
Pa svatko ulaže sam, nitko ga ne prisiljava na ništa.
Ne mogu ja voditi računa baš o svima na ovom forumu bez obzira na to što bi želio svima jednako pomoći.
Meni je svih jednako žao ali nisam vam ja kriv za vaše gubitke.
Da malo pogledate TA i gdje je lokalno dno ne bi sad bili ovako kivni.
Kolega Delux, ja znam da nam vi želite dobro ali dajte malo smanjite tu ogorčenost.
Pa doći ćete već jednm na nulu i onda prodajte sav HDEL kad vam se tako zamjerila
[/quote]
Pa ovdje se nezna tko koga,Tehnička analiza na ovakovom tržištu ništa ne znaći,zar to treba x puta ponavljati?
Kolega ovisnik
Itekako znaci…
Tehnički je Hdel izgledala vrlo loše kada sam nekoliko puta upozoravao kolege da ga ne kupuju po 350..
Na 320 MACD je sijekao nulu, i doslovce sam molio kolege da ne kupuju hdel jer sam vec onda vidio ovaj scenarij, medjutim tada se vidra gurao na bid i kupovao "kontra moje preporuke"
Hdel se nalazi u jednom padajucem kanalu kao i thnk i itekako je TA ovdje nagovijestila los scenarij
Kolega Delux,probaj se malo educirati u svezi TA,ona se može primjeniti samo kod likvidnih dionica,kod nas možda samo HT i skoro nitko više.Možda ste mislili na trendove?Pročitajte malo literaturu.
Kolega Delux,probaj se malo educirati u svezi TA,ona se može primjeniti samo kod likvidnih dionica,kod nas možda samo HT i skoro nitko više.Možda ste mislili na trendove?Pročitajte malo literaturu.
Kolega…Ta SAVRŠENO RADI NA 99 % dionica na nasem trzistu…
Zamislite da su ovi koji su na nagovor vidre kupovali hdel po 350 znali TA….pa sad bi imali 40 % više novaca