Kolega Delux, očigledno nemate znanje pa se pokušavate šlepati na tuđem.
Međutim to više nije moguće.
Od sada ste sami sa svojim jatom ***obrisano***, hehe, samo ne znam kako će vam to pomoći?
BSN
-i dajte mi još malo plašite dioničare tehnike i Hidroelektre, znate i sami da ja nikad ne pišem loše o dionici kad je kupujem a vi to tako dobro radite.
-da vas nema morao bi vas čovjek izmisliti [thumbsup]
Kolega vidra
Ja ne plašim dionicare Hdela..
ja iznosim cinjenice,,,
Više puta sam ih naveo zakaj Hdel nije dobar po 350
Dajte nam vi objasnite zasto je …
Moje znanje mi je omogucilo da zbog prepoznavanja fundamentalne precjenjenosti i tehničkih negativnosti ovamo nikako ne ulazim po 350 kn..
To sam vam i napisao.
dajte vi nama kontra argument koliko HDEL vrijedi fundamentalno i po multiplama..
Molim bez uobicajenih paušalnih odgovora, vec cinjenice
Meni je dobra ***obrisano***.
Uostalom nitko ne voli trejdere u svojoj dionici, pa ni ja
– i zašto bih vam je hvalio, da uđete zaradite i da mi je opet srušite kao što to radite na LJe-do
Prema tome savjet za vas i vaše jato ***obrisano*** glasi – to ništa ne valja ….fuj to
-kupujte brodare i samo brodare, to je in
-građevinari će svi propasti ( zar niste tako pisali ***obrisano*** ??? )
-što dalje od hidre i tehnike, što dalje
[yawn]
-Da 2010-ta je svakako godina velikih investicija u građevini.
-Rezerve su im velike,jakoooooo.
-Sve se više poslova otvara,daaaa.
-Ovi koji rade stanogradnju,njima je bajka
-Prosječna plaća u HR ludnica,stoje u redu da kupe stan.
-Banke jedva ćekaju da financiraju stanogradnju,svakako.
-Pogledajmo malo njihove veče projekte,u nadolazecoj godini,hm.
Kolega Vidra.
Spustite krila.
Mislim da sad svi preživljavaju,pa i vaša HDEL.
-Godina koja dolazi,mogla bi spustit vašu dionicu ispod 100 kn,kao što bi mogla JDPL na 50.
Lp
Dobro došli mladi kolega, uvijek mi je gušt vidjeti novog forumaša koji odmah barata sa svim potrebnim znanjem i referencama, a ne kao ovo jato ***obrisano***, niti znaju kud će crobex, niti zašto i samo postavljaju brdo pitanja ko zadnji početnici……..
nadam se da ste nabavili dovoljno čistih gaća, obzirom na prisutni strah u vašim riječima
[thumbsup]
Dobro došli mladi kolega, uvijek mi je gušt vidjeti novog forumaša koji odmah barata sa svim potrebnim znanjem i referencama, a ne kao ovo jato prepelica, niti znaju kud će crobex, niti zašto i samo postavljaju brdo pitanja ko zadnji početnici……..
nadam se da ste nabavili dovoljno čistih gaća, obzirom na prisutni strah u vašim riječima
[thumbsup]
Nisam mlad,imam 41 godinu,straha nemam,nemam ni dionica,ni jednu.
Izašao prošle godine u 8 mjescu,izgubio 47% od zarade.
Forum pratim od 2006 godine,tu i tamo,na dan 15-20 minuta.
Isto tako ne moram nikom ništa dokazivat,za razliku od vas.
NE pišem da se bu Hidra tržila na 1000 kn,jel to JA ne znam.
U svakom slucaju mi je drago da ste Vi jako iskusni,bolje za vas.
Mogu vas bar pitat savjet.
P.S
Ne vidim baš nigdje pitanje u mojem gornjem postu.
Da, da imam pitanje,ne bi mi ga bilo sram postaviti.
Ne baratam sa nikakvim referencama,to su vijesti iz tiskovina i stranih medija.
Vidim niste ni vi star forumaš,bar ne sa ovim nickom.
Ulažite u znanje.
Lp
Dobro došli mladi kolega, uvijek mi je gušt vidjeti novog forumaša koji odmah barata sa svim potrebnim znanjem i referencama, a ne kao ovo jato ***obrisano***, niti znaju kud će crobex, niti zašto i samo postavljaju brdo pitanja ko zadnji početnici……..
[thumbsup]
Samo da napomenem da ako nekome trebaju gaće da je tu uvijek PUNT-R-A.
Da li sam već napomenuo da je Hidroelektra firma koja je u stanju spajati struju pod vodom a da pritom ne bude poginulih i ranjenih?
Od tuda i potiče ime Hidro-voda i Elektra-struja : Hidroelektra.
Da li trebam napomenuti da je Hidroelektra napravila nuklearku Krško i da još nijedan atom nije uspio proći kroz žbuku koju su bacale ruke radnika Hidroelektre?
To je firmetina od firme a ne građevinari i brodari
Da li trebam napomenuti da je Hidroelektra napravila nuklearku Krško i da još nijedan atom nije uspio proći kroz žbuku koju su bacale ruke radnika Hidroelektre?
Ne smije izać bez putovnice kad mu je odma autrija pod nosom.
Kolike su šanse da hdel sljedece godine pocinje ozbiljno gubiti svoju glavnicu?
Kolike su šansa da ih dugovi naprosto uguše?
Poprilicno velike IMHO
kolega poceo si lose drukat….HVALA TI [wink]cim se pojavila vasa grupa ovdje na temi….ja podebljao….inace sam oko 260 kao malo uzeo…al ispod 250 , i jos kad se pojavila grupa..jos.podebljao….hdel [thumbsup] meni je ova cjena jaaaako dobra…bez izracuna i znanja….na koliko je preporucas kupovati….?????
HEP: 100 milijuna eura u gradnju novih elektrana
Autor/izvor: SEEbiz / Novi list
ZAGREB – Hrvatska elektroprivreda na zadnjoj je sjednici Vlade dobila suglasnost za novo zaduženje, u iznosu od 165 milijuna eura, što će se, odgovaraju iz HEP-a, u većem dijelu od sto milijuna eura, utrošiti na investiranje u nove elektroenergetske objekte, dok će ostatak od 65 milijuna eura biti iskorišten na refinanciranje već ranije odobrenih kredita, utrošenih na izgradnju elektroenergetskih objekata.
»Vlada je prije nekoliko mjeseci donijela elektroenergetsku strategiju koja predviđa da će se izgraditi novi elektroenergetski objekti u ukupnom iznosu većem od deset milijardi eura do 2030. godine, što znači da HEP u naredno vrijeme očekuju pojačani investicijski projekti u gradnji elektroenergetskih objekata«, stoji u odgovoru HEP-a.
Vlada je na svojoj sjednici dala suglasnost i odobrila državna jamstva HEP-u za zaduženja kod domaćih i stranih banaka, u ukupnom iznosu od oko 1,2 milijarde kuna."
Kolega inverter…
Ja ne drukam,ja iznosim činjenice..
Da li je činjenica da sam Vidru upozoravao da na 350 kn Hdel je fundamentalno precijenjena?
JESAM
Da li je pala na 230?
JE
Gledajte kolega inverter, kolega vidra i svi ostali
Da li je vama jasno da su od ukupne aktive HDEL koja iznosi 918 milijuna kuna, kapital i rezerve samo 190 milijuna…
Jel vi znate što to znaci za stabilnost firme u ova vucja vremena?
Vi se tu bucate u prsa s book-om?
Pa jel vama jasno da uz ovakav dug, ovakvu nelikvidnost, ovakve forkaste Hdelov dug je na najboljem putu da se prepolovi..
Ljudi oni vam rade s netoprofitnom maržom uvijek ispod 1 %…
Znate kaj to znaci…
to znaci da na 100 kuna prihoda imaju ispod jedne kune zarade..
Pa njima treba preko milijardu prihoda samo da kamate svojih obveza namire,,,
Iz gornjeg posta sam izvukao recenicu gdje sam umjesto book napisao dug
"Pa jel vama jasno da uz ovakav dug, ovakvu nelikvidnost, ovakve forkaste Hdelov dug je na najboljem putu da se prepolovi"…
Ponavljam Book ce se hdel prepolovit nastave li ovim smjerom