HDEL (Hidroelektra niskogradnja d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HDEL (Hidroelektra niskogradnja d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Na asku 100 komada po 230
Kolega sakupljivač ovo je idealna prilika za vas..

ovdje je vec sad kuku-lele

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

Na asku 100 komada po 230
Kolega sakupljivač ovo je idealna prilika za vas..

ovdje je vec sad kuku-lele

skidanje sa aska po 230 bi bilo super da je moguće skinuti veću količinu, ali nažalost nije…
i tko kupi po 230 taj će za par mjeseci reći "kuku-lele, udvostučio sam ulaz, kuda sad s lovom"…!

Čovjek koji ne pravi greške obično ne radi ništa.

ovaj mamlaz na asku sa 77 komada baš se trudi prodati… !? zanima me što misli kupiti za tu lovu?
zar ne zna da je 77 sretan broj a cijena po kojoj nudi je bagatela…

pitat ćete zašto ja ne kupim: ne mogu, dionice 100% !

(evo, u tijeku pisanja posta netko ga je pojeo) [thumbsup]

ovaj mamlaz na asku sa 77 komada baš se trudi prodati… !? zanima me što misli kupiti za tu lovu?
zar ne zna da je 77 sretan broj a cijena po kojoj nudi je bagatela…

pitat ćete zašto ja ne kupim: ne mogu, dionice 100% !

(evo, u tijeku pisanja posta netko ga je pojeo) [thumbsup]

Taj se već tuče po glavi.

– a tek oni što su prodavali po 230KN??!?!? KUKU LELE

http://www.kucilooro.webs.com/

Ja pokupio večinu na 230 … dajem ih po 300 ak otko želi :-)))

Ja sam kupovao po 140 pa ti ih ne bih prodavao po 300 kn kad je book 340 kuna.
-zašto prodati prejeftino?
-naravno uvijek ima onih koji ne znaju ni book izračunati
-pretpostavljam da su takvi prodavali po 230kn

-u dobrim vremenima, koja će prije ili kasnije doći, moći će se Hidrica tržiti i preko soma kuna

Kolike su šanse da hdel sljedece godine pocinje ozbiljno gubiti svoju glavnicu?
Kolike su šansa da ih dugovi naprosto uguše?
Poprilicno velike IMHO

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

Kolike su šanse da hdel sljedece godine pocinje ozbiljno gubiti svoju glavnicu?
Kolike su šansa da ih dugovi naprosto uguše?
Poprilicno velike IMHO

daj pojasni što ti konkretno imaš protiv HDEL ??? visiš na ovom postu bez ijedne konstruktivne misli o HDEL… zašto?

jučer si dobio prijedlog da kupiš HDEL kako bi na ljeto imao za sladoled (LEDO)… ali nije prošlo… možda danas prođe jer konstantno na temi HDEL govoriš protiv HDEL… hm…

Kolegice System42, pa pustite te jalnuše na miru, vidite da su kivni što HDEL brutalno raste prema svojoj fer vrijednosti, za razliku od nekih njihovih navlakuša koje ne mrdaju.

A ako i mrdaju to je uglavnom prema Lje-do……… [bye]

Kao što pjesnik kaže; ostarit’ će neće znati……. [lol]

Kolega Vidra

mozete nam objasnit koja je fer vrijednost HEDL-A (prema vama) i na temelju kojih multipliktora i fundamenata to zasnivate?

Zbilja, i mene zanima zašto bi HDEL vrijedio preko 250 kn, pogotovo što 2010. dolazi najžešća kriza kod nas

pametan čovjek vidi filiju i skloni se...

Ok kolega vidra

Vidim da pokušavate izbjeci odgovor?
Fali vam znanja?

Ponovit cu pitanje…

Objasnite nam zasto mislite da je HDEL podcijenjena dionica, zasto je super pick i koliko po vama vrijedi ( fundamentalno) te kakvi su multiplikatori na toj cijeni( to se nadam da znate izracunat)

Pitam vas jer Geronimo kaze da ovo nebi štapom taknuo

New Report

Close