HDEL (Hidroelektra niskogradnja d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HDEL (Hidroelektra niskogradnja d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

meni je bila dobra …ušao oko 300 i za par dana prodao po 360…PO KUPNJI

svaka čast na hrabrosti. ja ovo ne bi kupio ni imam tuđe pare ko Dinko Novoselac.
[/quote]
kupio sam trejderski, tehnički….i opet cu isto ucinit, javit cu vam na koliko…naravno ako dodje na tu cijenu

FEDYA = ENTENTINIS= LIZAČ, PARDON BRISAČ PODOVA AZ-A I DINKECOVIH NAOČALA.

meni je bila dobra …ušao oko 300 i za par dana prodao po 360…PO KUPNJI

svaka čast na hrabrosti. ja ovo ne bi kupio ni imam tuđe pare ko Dinko Novoselac.
[/quote]
kupio sam trejderski, tehnički….i opet cu isto ucinit, javit cu vam na koliko…naravno ako dodje na tu cijenu
[/quote]
Nećet valjda ulazati dok ne padne na 200.
[/quote]

OKO 250 bih usao trejderski…pišem s tehničkog gledišta..
Ne znam dali ce tamo past, ali prije te cijene me ne zanima
Fundamentalno me uopce ne zanima

Kolega nemojte moj prijateljski savjet ide ovo bez problema ispod 200 kuna.

U principu, evo ja ću se nakrcati iznad 250 a što propadne ode vama. Jel pošteno kolega Sampras? Meni će ona biti dobra i od recimo 280. Samo nešto nema baš voljnih ovog trena na prodaji. To me doduše malo brine. No ima vremena. Nema žurbe, zar ne?

Keš je trenutno princ, do kraja godine biti će kralj a u 2010 car ili diktator!

Stopa rasta kapitala i rezervi zadnje 3 godine jedno 3 %

stopa zaduženja …nestane mi u kalkulator…

Hrabri momci ovi iz uprave, nema kaj..
na 190 milijuna kapitala i rezervi imaju 700 milijuna dugovanja..
ROE 2
ROA 0,5
Koef. tek. likvidnosti ispod 1

S tehničkog gledišta, probijeno zadnje dno, odbijanac koji omogucuje ispravku pogreške je nastupio, ko ju nije ispravio mogao bi plakat..

MACD sijece nulu..

Ja samo vidim da je Pilipović family umjesto MACD presjekla Škegru sa 20 milja kuna na cca 330 ako se ne varam. Ako je njima dobra na 330 meni je savršena ispod 300. Od tada pomalo i kljuckam.

Stopa rasta kapitala i rezervi zadnje 3 godine jedno 3 %

stopa zaduženja …nestane mi u kalkulator…

Hrabri momci ovi iz uprave, nema kaj..
na 190 milijuna kapitala i rezervi imaju 700 milijuna dugovanja..
ROE 2
ROA 0,5
Koef. tek. likvidnosti ispod 1

S tehničkog gledišta, probijeno zadnje dno, odbijanac koji omogucuje ispravku pogreške je nastupio, ko ju nije ispravio mogao bi plakat..

MACD sijece nulu..

Bome kolega, ako je to ona vaša tehnička analiza, koja je već nekoliko puta dala iznenađujuće dobre pogotke ( iznenađujuće, jer ja ne vjerujem baš previše u TA, barem ne u nekoj većoj mjeri ) , koja tvrdi da će Hidra dolje, a uzimajući u obzir rezultate poslovanja, to bi bilo jako loše za cijenu ove dionice.

Nažalost ono što je nekada bila dobra tvrtka, sada je jednostavno istina ta da posla nema, i pitanje je da li će uopće imati prihoda u slijedećoj godini.

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Bome kolega, ako je to ona vaša tehnička analiza, koja je već nekoliko puta dala iznenađujuće dobre pogotke ( iznenađujuće, jer ja ne vjerujem baš previše u TA, barem ne u nekoj većoj mjeri ) , koja tvrdi da će Hidra dolje, a uzimajući u obzir rezultate poslovanja, to bi bilo jako loše za cijenu ove dionice.

Nažalost ono što je nekada bila dobra tvrtka, sada je jednostavno istina ta da posla nema, i pitanje je da li će uopće imati prihoda u slijedećoj godini.

Sve ovo stoji! No pain – no gain!

Ja samo vidim da je Pilipović family umjesto MACD presjekla Škegru sa 20 milja kuna na cca 330 ako se ne varam. Ako je njima dobra na 330 meni je savršena ispod 300. Od tada pomalo i kljuckam.

Dragi moj Viribus, ali tada je tvrtka bila perspektivna i radila je sve u šesnaest.
A danas su svi na godišnjem jer posla nema.
Neki građevinari traže vani posao, a Hidroelektra se sunča na godišnjem odmoru.

Pa zar nije tako kolega?

Sve piše, treba se samo malo informirati.

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Kolega SAMPI (baš slatko), ako portfelj pod marginom padne 2% nije li to gubitak od 5,5%, a prave stvari tek počinju Vaš link [smiley]

Kolega plavi, ne mora se prodati, samo dokapitalizirati na nulu, e ako si u mahuni sa kešom onda zoveš Mesića da ti zrikta kredit, ali kako je on faca ispod 50 milja ga ne smiješ tražiti

Dirty Sanchez is a term for a sex act when a man, after the anal sex, takes his penis and rubs it on the girls upper lip leaving a moustache.

Dragi moj Viribus, ali tada je tvrtka bila perspektivna i radila je sve u šesnaest.
A danas su svi na godišnjem jer posla nema.
Neki građevinari traže vani posao, a Hidroelektra se sunča na godišnjem odmoru.
Pa zar nije tako kolega?
Sve piše, treba se samo malo informirati.

Uvaženi kolega Plavi, agresivno-koordinirani udar udruge malih dioničara (aka Sindikat) na ovu temu kao i podatak da je većna članova udruge munjevito izašla iz većine pozicija u zdanjih par dana navodi me na logičan zaključak da je upravo ovo vaša nova interesna sfera. Nekim čudom, pred kraj dana ste baš odlučili ovdje pisati i to doletište svi. Čudna koincidencija nije li.

Moram priznati da me jako čudi kako Vam je promakao HGSP koji je nudio (vjerojatno još uvijek nudi) dobru zaradu. Ali ja nisam pohlepan. To neka bude odgovor vezano za informiranje. A ruku na srce i Janaf je nudio puno bolji postotak od ostvarnog, zar ne.

Što se godišnjih odmora tiče tu ste u pravu. No to je stara vijest. Imam usput i jedno pitanje za Vas osobno. Ako Vam ne plaćaju da li je manji gubitak ne raditi ili raditi i moliti se Bogu da Vam jednog dana plate? Puno tih koji su čekali da im plate nisu ništa dočekali nego otišli pod zemlju. Hidra je vrlo vrlo žilava firma i bila je u daleko većim gabulama godinama nego što je sada. Bila je čak skuplja kada joj je račun bio u blokadi. . Što se tiće poslovanja u inozemstvu i rest my case.

Ne vidim nikakvu potrebu da je ovdje bilo što pišem. Vi to ljepo stisnite dolje (ako bude išlo) a ja ću si uzeti koliko sam zacrtao na cijenama koje mi budu odgovarale i kada završim onda ću Vam javno zahvaliti ovdje. Može li bolje??

Pa nije vam nitko uperio pištolj u glavu i rekao uzmite margin credit…………pišete pizdarije [yawn]

ALi neki su ga uzeli, a sada nemaju kome prodati, pa stavite bid onda u ponedjeljak, vidite da je situacija teška, branite svoju dionicu, što vam drugo preostaje??

Aha… da prodate, pa da…

lp
[kiss]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Najbolje ponude [ HDEL-R-A ] Kupnja Cijena
1 2.136,00
20 2.130,00
7 2.120,00
10 2.100,00
50 2.056,00
Cijena Prodaja
2.167,96 16
2.167,98 6
2.167,99 95
2.168,00 56
2.169,00 32

Evo samo da malo podsjetim na stare dane…
Citirano je stanje na danasnji dan postano prije tocno dvije godine.
Pozdrav.

Strpljen, spasen, milijunas. [quote=tenkista] 20. 11. 2008. Tko sada prodaje , taj mora da je za psihijatriju. [/quote]

New Report

Close