HDEL (Hidroelektra niskogradnja d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HDEL (Hidroelektra niskogradnja d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Evo malo dugoročniji graf, nekako mi je dobar "feeling" ovdje….
Ispod 280kn neće, a gore, može itekako dobro potegnuti

meni se cini dosta zgodna na 294kn…
+ HDEL na 294 kn

I meni
[/quote]

Bit će posebno zgodna kada joj slijedeće godine nastavi strmoglavo padati prihod!
[/quote]

I cijene. Meni su trenutno građevinci i brodari – dont touch. Biti će toga za svinje hraniti kako je počelo. Prvo Đukan, onda Filipec a ljudi su samo rekli istinu. Ja ću sa građevincima pričekati do kasnog proljeća pa ću onda vidjeti. Mislim da će cijene građevinaca biti znatno, znatno niže nego su sada.

Keš je trenutno princ, do kraja godine biti će kralj a u 2010 car ili diktator!

+ HDEL na 294 kn

I meni
[/quote]

Bit će posebno zgodna kada joj slijedeće godine nastavi strmoglavo padati prihod!
[/quote]
Prema mojim informacijama prihod će rasti,a ne padati.

+ HDEL na 294 kn

I meni
[/quote]

[/quote]

[/quote]

Moguće jer je HAC napravio neku isplatu novim kreditima. Pogledajte VDKT. Ali što ćemo u Q4, Q1, Q2??

Dugo je to vrijeme.

Ako su sada uspjeli dobit kredit u idućim kvartalima će još lakše jer recesija završava u sve više zemalja i bit će jeftinih i dostupnih kredita. Realno očekujem dionicu na 500 kn do kraja godine.

pogledajte izvješće VDKT pa ćete vidjeti da su sve te priče o propasti građevinara obična laž! Točnije, propast će mali građevinari, ali giganti poput HDEL, DLKV, VDKT, INGR, IGH sasvim sigurno neće, što više, kad propadnu ovi mali, ostat će sami vladari u svom sektoru u zemlji pa i regiji!
novinari mjesecima lažu kako građevinari posluju s velikim gubicima, a kad tamo oni izbacuju izvješća ne s padom dobiti, nego čak s plusom!
građevinari su opet IN, pogotovo HDEL gdje će braća Pilipović uskoro morati dati javnu ponudu po 315-320 kn [thumbsup]
naravno da je to smiješna cijena jer HDEL se prije ove krize tržio čak po 2100 kn, ali to naglašavam zato da nema nikakvog razloga prodavati ispod 315 kn, samo dokup je u igri. izračunajte si zaradu kad se cijena HDEL za 2 godine opet vrati na 1500-2000 kn [smiley]

+ HDEL na 294 kn

I meni
[/quote]

[/quote]

[/quote]

Moguće jer je HAC napravio neku isplatu novim kreditima. Pogledajte VDKT. Ali što ćemo u Q4, Q1, Q2??

Dugo je to vrijeme.
[/quote]

viadukt ode u libiju ,pitanje je kamo hidra ide ?

Good artists copy. Great artists steal.

Nikamo ne treba ići, bit će godinama posla i doma:
Ne odustajemo od Pelješkog mosta

"Nema odustajanja od izgradnje prometnica, Pelješkog mosta i Luke Ploče, koja je pod posebnom brigom Vade RH"…
net.hr

Hrvatska ulazi u EU glasovima 30% biračkog tijela. 70% birača nije dalo svoj glas za ulazak u EU!

Što se VDKT tiče ako budu poslovali kao Konstruktor ne bu dobro. Nisu te zemlje više što su bile. Što se HDEL-a tiče neću uopće komentirati Q3. Sve piše.

Još jedno izvješće građevinara izašlo.

No comment.
Sve uskladu sa onime što sam pisao ranije o građevinarima.

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

hebiga,losa godina

Good artists copy. Great artists steal.

Treba znati da sva poduzeća u RH imaju problem s likvidnošću osim par poduzeća u RH. Čim država bude likvidna a zato je uvela harač i pdv. Država opet postaje likvidna i može plaćati svoje obveze prema dobavljačima odnosno prema građevinarima……..

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

New Report

Close