Za njega nema problema,sutra je on prošlost.Opet građevinari kolo vode,INGR,IGH,VDKT i naravno HDEL. [thumbsup]
[/quote]
Pa nije ni čudo da građevinari kolo vode. Upravo je na "Hrvatska danas" rečeno da građevinari nose 10 posto BDP u Hrvatskoj
[wink]
Hidroelektra će dobiti, kako objašnjavaju u Upravi autoceste Rijeka – Zagreb,zbog klizne skale više od prvotno predviđenih 95 milijuna kuna za naplatnu postaju Demerje koja je otvorena ove godine.
Hidroelektra će dobiti, kako objašnjavaju u Upravi autoceste Rijeka – Zagreb,zbog klizne skale više od prvotno predviđenih 95 milijuna kuna za naplatnu postaju Demerje koja je otvorena ove godine.
[/quote]
Kad već svaki cigo svoga konja hvali, hehe
Napokon stiže perje [thumbsup]
Isplaćena je lova, baš čitam u novinama. Zato je i tečaj pao tako nisko.
Koliko ide Hidroelektri?
[/quote]
Kamo sreće da HDEL vidi i lipe od ove love…nažalost sve će otići u servisiranje kredita..manji dio plaćanje obveza prema dobavljačima….HDEL neće nešto rješiti svoju likvidnost sa ovim….
gdje je onaj "znalac" da kupi moje dionice po 450 na današnji dan kako je "obećao" par stranica ranije?
ne znam dui je znalac ali ja imam blaženi osjećaj da ću Novu godinu dočekati u Hidroelektri…
kako bilo da bilo ispod određene cijene ju ne dam, sada kada sam propustio dvije prilike za manji prinos, podigo sam targete…..je..ga hoću premiju na čekanje [lol]
Nešto se događa sa HDEL(kupnja jača od prodaje,kupljeno 500kom, može se reći u jednoj transakciji i stavljen još jedan nalog od 500kom). [thumbsup] [thumbsup] [thumbsup]
neki lupaju glavom u zid na svim dionicam 🙂
kako to mislite ?