to ti se samo čini, ovo je top građevinar
kad svi propadnu hidroelektra će izdržati još tri godine
[/quote]
To JE top građevinar samo što sam ja ušao malo prerano sve mi se čini.
[/quote]
pa nema veze, obzirom da ćeš i izać malo ranije [bye]
[/quote]
evo, zar nisam dobro rekao, tko prerano uđe taj prerano i izađe [tongue]
Ide Hidra ko podmazana. Baš sam si na 230-260 razmišljao, ući ili ne ući. Znate ono, građevinari u komi, perspektiva nikakva, nema love, neće biti posla, neplaćanja, kolektivni, … Ali ipak imam sam se odlučio ući računajući upravo na ovo što se događa sada. Stari dobri Ponzi, a i pala je dosta.
ode hdel u nebo što je reći za ovo
uništavaju se trejderi
uništavaju se trejderi
ne bih se složio s vama kolega
koliko ja pratim tu čađaru ona može stići dlkv po cijeni ( uostalom već je to nebrojeno puta dokazala )
malo razmislite o tome
a pogledajte i pokazatelje ( iako to nitko više ne gleda )
Izvukoh živu glavu. Prošlo je bolje od očekivanog. U petak starom vraćam lovu i još mi ostane za večernji izlazak. Huraaaaa!!!!
Izvukoh živu glavu. Prošlo je bolje od očekivanog. U petak starom vraćam lovu i još mi ostane za večernji izlazak. Huraaaaa!!!!
možda si trebao još malo pričekati pa bi imao i za doručak poslije večernjeg izlaska [lol]
možda si trebao još malo pričekati pa bi imao i za doručak poslije večernjeg izlaska [lol]
[/quote]
Kako danas stvari stoje opet bi se vratio na batine od starog. Bolje ovako.
može li ovo povući do 400 u ovom ciklusu?
može li ovo povući do 400 u ovom ciklusu?
moze ak se poklope zvijezde ili upres po asku
[/quote]
Kako danas stvari stoje opet bi se vratio na batine od starog. Bolje ovako.
[/quote]
Ma koje batine. Pregovaraj sa starim. Dogovori postotak.
Ili stari uopće ne zna da trejdaš?