Kaj se tiče današnje trgovine mislim da ovo sve govori:
Zadnje transakcije: Cijena Količina Iznos Datum
310,09 5 1.550,45 17.6.2009 15:20: (jedina transakcija danas!)
Prodaje: Količina Cijena
76 329,99
10 330,00
10 331,99
30 333,00
40 334,90
23 348,69
59 352,00
15 353,00
51 359,00
20 365,00
kad sam prodavao na 400 kn ovu dionicu i ovdje mnogima tvrdio da nece preko 500 kn ici dobio sam mnogo kritika!!!!!!!!!!pogotovo sa izjavom da cu ulaziti u hdel uskoro ponovo na 300 kn………zelim samo nekima ovdje koji se pokazuju kao strucni analiticari dokazati tko je bio u pravu……..
Evo novih najava poslova za građevinare pa tako i za HDEL:
"…..Dinkić je naglasio i skoro otvaranje međunarodnih natječaja za prometne infrastrukturne poslove u Srbiji u vrijednosti od 1,3 milijarde eura u četiri godine, kao i važnost suradnje u turizmu te mogućnost otvaranja još jedne zračne linije Beograd – Dubrovnik. Suradnja je u regiji sve značajnija …."
http://www.seebiz.eu/hr/tvrtke/mladan-dinkic-hrvatski-dobavaljaci-autodijelova-imaju-sanse-za-poslove-s-fiatom,49198.html
Evo novih najava poslova za građevinare pa tako i za HDEL:
"…..Dinkić je naglasio i skoro otvaranje međunarodnih natječaja za prometne infrastrukturne poslove u Srbiji u vrijednosti od 1,3 milijarde eura u četiri godine, kao i važnost suradnje u turizmu te mogućnost otvaranja još jedne zračne linije Beograd – Dubrovnik. Suradnja je u regiji sve značajnija …."
http://www.seebiz.eu/hr/tvrtke/mladan-dinkic-hrvatski-dobavaljaci-autodijelova-imaju-sanse-za-poslove-s-fiatom,49198.html
Ma ja………………………………………….. i gdje vidis ovdje hidru?????????????????????????????
Samo bih spomenuo da se HDEL trenutno nudi po cjeni -40% i skoro 7x do maksimuma
što je najveći pad među građevinarima ako izuzmemo INGRU
Također HDEL ima znatno najviše potpisanih
novih poslova ove godine među građevinarima
i nema nikakvih špekulacija oko poslovanja firme
tj firma posluje dobro.
Stoga mislim da bi ta dionica mogla slobodno gore..
ja se iskreno nadam da neće opet pasti na 150…
IMAM IH PODOSTA PO 340… [undecid]
ja se iskreno nadam da neće opet pasti na 150…
nadam se da hoće, ne vidim zašto ne bi