– moram reči da bi više volio rast sa nešto manjim plusom ali ništa ja tu nemrem…
– tjeraju i mame me sa ovakvim skokom i evo prodajem nešto danas…[rolleyes]
od 20.4.2009 do 20.05.2009
oko 70 posto
što se čudite svi ,pogledajte burze vani i dnevna kretanja pojedinih dionica.
lojtra nemoj vise,sto vise pises ovi vise kupuju… [lol]
– moram reči da bi više volio rast sa nešto manjim plusom ali ništa ja tu nemrem…
– tjeraju i mame me sa ovakvim skokom i evo prodajem nešto danas…[rolleyes]
od 20.4.2009 do 20.05.2009
oko 70 posto
što se čudite svi ,pogledajte burze vani i dnevna kretanja pojedinih dionica.
[/quote]
ma ne čudim se nego jednostavno mi se nameće prodaja kad je ovako lijepo skočila danas pa kako god bilo sutra.
vrijeme je da i ovdje dionice počnu rasti po 20-30 posto dnevno, da se špekulanti ne stignu ni okrenut
napsiano 06.05.
care [cool]
[/quote]
daj malo lakse kolega….. [cool] vidim da vas je ponjela euforija previse….
[/quote]
kako si???????????????????????????????????
[/quote]
ja dobro,fala na pitanju…. [cool] al se razbacujes ciframa [thumbsup]
[/quote]
Pa prodaj jarane,a cifru od 500 kuna ces ubrzo vidjeti,evo da ti dam jos jednu dionicu koja ce veoma brzo prema 200 kuna JDPL-R-A, a sad cao.
hidra je padala brzo , a sad a se diže istom brzinom .Samo treba biti oprezan ,jer ne znamo do koje cijene će ići igrači.poslije ovog sljiedi thnk
ovakav rast me prisječa na prošlogodišnji rast CRAL-r-a kad u par dana sa 500kn narasla na 5000kn pa je odjednom nestala misteriozna kupnja …..a poslje …auuuuu….
danas se veselim dobroj prodaji ali si sve mislim da mi ne bi bilo kao kolegi lojtri tj. da mi sutra ne bude krivo… [undecid]
hidra je padala brzo , a sad a se diže istom brzinom .Samo treba biti oprezan ,jer ne znamo do koje cijene će ići igrači.poslije ovog sljiedi thnk
nije samo hidra brzo padala, nego sve dionice, a evo sada na relatvino velikim prometima se dosta oštro vraća, dijelom na valu oporavka cijele burze i naznaka izlaska iz krize, a dijelom na osnovu svojih rezultata i dobivanih poslova za iduće razdoblje, no treba biti oprezan baš zbog oštrog rasta…
a stvarno ne znam zašto spominjete tehniku na ovoj temi..
kupnja cijena
51 360,01
40 360,00
182 357,15
cijena prodaja
370,00 82
383,90 140
hvala kolegi lojtri na info o maksimumu za danas, mislim da ga nećemo dotaknuti..
Usporedjivat Hidru sa nekim tu piramidama i lancima srece je krajnje neozbiljno…
Da, sasvim je jasno da ovaj rast odrađuju fundamenti. [lol]