HDEL (Hidroelektra niskogradnja d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HDEL (Hidroelektra niskogradnja d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Niste baš komentirali ono što sam napisao. Samo tupite po svom. Sva ta kupnja može u sekundi nestati i potpuno se okrenuti odnos k/p. Živi bili pa vidjeli.

Iako sam pisao da će dionica dugoročno na 1000 kn, u petak sam prodao jer mislim da nijedna dionica ne može izdržati ovakav rast. Pad će biti još 3 puta brži. naravno, vratit ću se po nižim cijenama.

Šta bi se trebalo komentirati,samo drukaš,do prije par dana navijanje ide to na 1000kn,i sad kad si prodao ima da rokne barem na 0 ako ne i niže
U zadnjih 10 dana imaš tri obavijesti na ZSE

Zagreb, 11. svibnja 2009. godine
– PRIOPCENJE ZA JAVNOST –
Dana 9. svibnja 2009. godine, poslovna udruga hrvatskih gradevinskih tvrtki u sastavu:
KONSTRUKTOR – INŽINJERING d.d. Split – vodeci partner
HIDROELEKTRA NISKOGRADNJA d.d. Zagreb – partner
OSIJEK – KOTEKS d.d. Osijek – partner
Potpisala je s tvrtkom HRVATSKE AUTOCESTE d.o.o. Sporazum o izvodenju radova na izgradnji autoceste Zagreb – Sisak, dionica Velika Gorica jug – Lekenik, poddionica Buševac – Lekenik, od km 9+000 do km 20+200. Ukupna vrijednost ugovorenih radova iznosi 529 milijuna kuna (bez PDV-a), a krajnji rok za dovršetak radova je 12 mjeseci od datuma pocetka radova.

13.5.2009
Hidroelektra niskogradnja d.d. – priopćenje za javnost

Društvo Hidroelektra niskogradnja d.d. dostavilo je priopćenje da su dana 12. svibnja 2009. godine otvoreni radovi na izgradnji dionice državne ceste D2, zaobilaznica Slatine u duljini od 10,2 km. Izvođač radova je HIDROELEKTRA NISKOGRADNJA d.d. Zagreb, a naručitelj HRVATSKE CESTE d.o.o. Zagreb. Ukupna vrijednost ugovorenih radova iznosi 87 milijuna kuna (bez PDV-a), a krajnji rok za dovršetak radova je 24 mjeseci od datuma početka radova.

Zagreb, 15. svibnja 2009
Dana 14. svibnja 2009. poslovna udruga hrvatskih gradevinskih tvrtki u sastavu:
VIADUKT d.d. Zagreb – vodeci partner;
HIDROELEKTRA NISKOGRADNJA d.d. Zagreb – partner;
KONSTRUKTOR – INŽENJERING d.d. Split – partner;
OSIJEK – KOTEKS d.d. Osijek – partner;
SKLADGRADNJA-GRUP d.o.o. Imotski – partner,
Potpisala je s tvrtkom HRVATSKE AUTOCESTE d.o.o. sporazum o izvodenju radova na izgradnji mosta preko rijeke Drave na dionici Beli Manastir – Osijek autoceste Beli Manastir – Osijek – Svilaj – Ploce. Ukupna vrijednost ugovorenih radova iznosi 949 milijuna kuna (bez PDV-a), a krajnji rok za dovršetak radova je 30 mjeseci od datuma pocetka radova.

http://www.zse.hr/default.aspx?id=10006&dionica=HDEL-R-A

When wealth is lost, nothing is lost; when health is lost, something is lost; when character is lost, all is lost. ~Billy Graham

Donji limt za danas je 275 kn!

Niste baš komentirali ono što sam napisao. Samo tupite po svom. Sva ta kupnja može u sekundi nestati i potpuno se okrenuti odnos k/p. Živi bili pa vidjeli.

– gle, kolega imam ja keša još za cca 300 HDEL-a i ako padne značajnije eto me još podebljati…
– a što se tiče onoga gore, mislim da su te usporedbe nerelevantne pa niti ne komentiram.
– sretno svima !
– neću se višeprepucavati
this is the end. [wink]

samo manji ispravak – današnji donji limit od 275 više ne postoji jer je već bila u blokadi.

samo manji ispravak – današnji donji limit od 275 više ne postoji jer je već bila u blokadi.

ovo se odnosi na kolegu lojtru gore koji navodi donji limit a naj post neki ne vide jer nije odmoderiran a kako smo mi ”prijatelji ja ga odmah vidim.
– tako da želim reči kako nisam aludirao na pad !

Donji limt za danas je 275 kn!

otišlo je novih 150-ak komada s prodaje 343-347…
možda da nam kažete gornji limit…

HDEL, ATPL,VIRO

Iako sam pisao da će dionica dugoročno na 1000 kn, u petak sam prodao jer mislim da nijedna dionica ne može izdržati ovakav rast. Pad će biti još 3 puta brži. naravno, vratit ću se po nižim cijenama.

Šta bi se trebalo komentirati,samo drukaš,do prije par dana navijanje ide to na 1000kn,i sad kad si prodao ima da rokne barem na 0 ako ne i niže
U zadnjih 10 dana imaš tri obavijesti na ZSE

Zagreb, 11. svibnja 2009. godine
Dana 9. svibnja 2009. godine, poslovna udruga hrvatskih gradevinskih tvrtki u sastavu:
KONSTRUKTOR – INŽINJERING d.d. Split – vodeci partner
HIDROELEKTRA NISKOGRADNJA d.d. Zagreb – partner
OSIJEK – KOTEKS d.d. Osijek – partner
Potpisala je s tvrtkom HRVATSKE AUTOCESTE d.o.o. Sporazum o izvodenju radova na izgradnji autoceste Zagreb – Sisak, dionica Velika Gorica jug – Lekenik, poddionica Buševac – Lekenik, od km 9+000 do km 20+200. Ukupna vrijednost ugovorenih radova iznosi 529 milijuna kuna (bez PDV-a), a krajnji rok za dovršetak radova je 12 mjeseci od datuma pocetka radova.

13.5.2009
Hidroelektra niskogradnja d.d. – priopćenje za javnost

Društvo Hidroelektra niskogradnja d.d. dostavilo je priopćenje da su dana 12. svibnja 2009. godine otvoreni radovi na izgradnji dionice državne ceste D2, zaobilaznica Slatine u duljini od 10,2 km. Izvođač radova je HIDROELEKTRA NISKOGRADNJA d.d. Zagreb, a naručitelj HRVATSKE CESTE d.o.o. Zagreb. Ukupna vrijednost ugovorenih radova iznosi 87 milijuna kuna (bez PDV-a), a krajnji rok za dovršetak radova je 24 mjeseci od datuma početka radova.

Zagreb, 15. svibnja 2009
Dana 14. svibnja 2009. poslovna udruga hrvatskih gradevinskih tvrtki u sastavu:
VIADUKT d.d. Zagreb – vodeci partner;
HIDROELEKTRA NISKOGRADNJA d.d. Zagreb – partner;
KONSTRUKTOR – INŽENJERING d.d. Split – partner;
OSIJEK – KOTEKS d.d. Osijek – partner;
SKLADGRADNJA-GRUP d.o.o. Imotski – partner,
Potpisala je s tvrtkom HRVATSKE AUTOCESTE d.o.o. sporazum o izvodenju radova na izgradnji mosta preko rijeke Drave na dionici Beli Manastir – Osijek autoceste Beli Manastir – Osijek – Svilaj – Ploce. Ukupna vrijednost ugovorenih radova iznosi 949 milijuna kuna (bez PDV-a), a krajnji rok za dovršetak radova je 30 mjeseci od datuma pocetka radova.

http://www.zse.hr/default.aspx?id=10006&dionica=HDEL-R-A
[/quote]
Odlično. I Dalekovod je je imao još 3 puta više ugovora od toga prije 2 godine i na osnovu njih otišao na 2000 kn. Da bi nedavno pao na 220 kn. I nitko nit ne pita što je s onim ugovorima i zašto je dionica pala. pametnom dosta. ***obrisano***

ovo se odnosi na kolegu lojtru gore koji navodi donji limit a naj post neki ne vide jer nije odmoderiran a kako smo mi ”prijatelji ja ga odmah vidim.
– tako da želim reči kako nisam aludirao na pad !
[/quote]
Znači može i ispod 275! [proud]

ne razumijem zašto nam kolega lojtra neće da otkrije gornji maksimum…
Kupnja Cijena
30 350,00
10 342,21
30 342,20
100 341,20
7 340,50
20 340,10
205 340,00

Cijena Prodaja
355,50 20
355,90 39
356,00 50
357,90 35
358,00 90
360,00 200

HDEL, ATPL,VIRO

ljudi pa što je ovo??? ko ovo kupuje po ovim cijenama [undecid] pa dionica je rasla 100%u 2 tjedna i sad se joštrguje u plusu…da mi je znati što će se desiti kada dođe na vrh brijega [pray]

živjeli!!!

– moram reči da bi više volio rast sa nešto manjim plusom ali ništa ja tu nemrem…
– tjeraju i mame me sa ovakvim skokom i evo prodajem nešto danas…[rolleyes]

Gornji maksimum 399 kn al kad krene spust, sa 100000 kn smo na 300 kn u 10 minuta a onda malo manje brzo na 200 kn.

New Report

Close