HDEL (Hidroelektra niskogradnja d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HDEL (Hidroelektra niskogradnja d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Koji spread na Hidri. Pat pozicija, trenutno igra živaca.

U bilo kojem momentu na svoj portfelj možete gledati kao da vam ga je tog časa netko poklonio i nije vam rekao kupovne cijene

Sta je ovo? Lanac srece ili je birtic toliko prestrasio FM da su mu krenuli napucavat dionicu?
[lol]

Ne dajte zlovencima more jer ode u 3pm: terminal, plinovod, petrokemija, janaf, polimeri, brodogradnja, poljoprivreda itd itd

Jihaaaaa !! ode u blokadu. Samo tako

Ne dajte zlovencima more jer ode u 3pm: terminal, plinovod, petrokemija, janaf, polimeri, brodogradnja, poljoprivreda itd itd

Svi pesimistima i drukerima na dolje , nadam se da se grizete i da se barem malo crvenite na sva svoja podcjenjivanja ove dionice… a mi neki zadovoljno trljamo ruke…
Ova je dionica bila na 2,200,00 kuna,znam da je to previsoka cjena bila, ali nemojte se zacudit ako bi iduce sedmice bila 500 kuna

[/quote]
daj malo lakse kolega….. [cool] vidim da vas je ponjela euforija previse….
[/quote]
kako si???????????????????????????????????

trgovanje je obustavljeno nakon svega oko 10.000 kn prometa u 10.18…

kupnja je i dalje jaka, a na prodaji su se pojavili i manji nalozi dioničara koji će na brzinu oploditi hidricu, hoće li to zaustaviti daljni rast vidjet ćemo….

HDEL, ATPL,VIRO

trgovanje je obustavljeno nakon svega oko 10.000 kn prometa u 10.18…

kupnja je i dalje jaka, a na prodaji su se pojavili i manji nalozi dioničara koji će na brzinu oploditi hidricu, hoće li to zaustaviti daljni rast vidjet ćemo….

takvi nam i trebaju , kad im poraste još 5 posto ,požurit će opet sa kupovinom jer propuštena dobi boli više od gubitka. ovo se tek počelo zahuktavat.

Good artists copy. Great artists steal.

Pogledajte naloge na kupnji na Mbtn. A prije godinu i pol je bilo suprotno. Bilo je samo kupnje a na prodaji ništa. I rasla je ekspresno isto ko sad Hdel. Prodavači su uspjeli prodati jedva 500 komada koji su bili najbrži prst. Prošao sam te škole. Naravno, ne mislim da će i Hidra pasti na 0 ali na pola od sadašnje cijene je vrlo realno.

Pogledajte naloge na kupnji na Mbtn. A prije godinu i pol je bilo suprotno. Bilo je samo kupnje a na prodaji ništa. I rasla je ekspresno isto ko sad Hdel. Prodavači su uspjeli prodati jedva 500 komada koji su bili najbrži prst. Prošao sam te škole. Naravno, ne mislim da će i Hidra pasti na 0 ali na pola od sadašnje cijene je vrlo realno.

– vidim da se prognoza od jučer sa 250 snizila na 175 (toliko je pola od sadašnje).
– ne mislite li da je to ipak gotovo nemoguće ?

E moj drukeri.
Da samo raste HDEL još bi shvatio pokušaje da se rječima spusti na pola vrijednosti, ali gledaj crobi. 1912. Kad sam u prvom mjesecu prognoziro crobi na 2000 do kraja godine rekli su mi da nema šanse a vidi čedo tatino. Ova kriza nije ni V ni L nego U (ma kolko god mi šutili o tome) ***obrisano***

Niste baš komentirali ono što sam napisao. Samo tupite po svom. Sva ta kupnja može u sekundi nestati i potpuno se okrenuti odnos k/p. Živi bili pa vidjeli.

E moj drukeri.
Da samo raste HDEL još bi shvatio pokušaje da se rječima spusti na pola vrijednosti, ali gledaj crobi. 1912. Kad sam u prvom mjesecu prognoziro crobi na 2000 do kraja godine rekli su mi da nema šanse a vidi čedo tatino. Ova kriza nije ni V ni L nego U (ma kolko god mi šutili o tome) ***obrisano***

Da ne raste samo Hdel ali ratse 10 puta brže bez ikakvih korekcija. dok još uvijek mnogo dionica stagnira ili čak pada.

Svi pesimistima i drukerima na dolje , nadam se da se grizete i da se barem malo crvenite na sva svoja podcjenjivanja ove dionice… a mi neki zadovoljno trljamo ruke…
Ova je dionica bila na 2,200,00 kuna,znam da je to previsoka cjena bila, ali nemojte se zacudit ako bi iduce sedmice bila 500 kuna

[/quote]
daj malo lakse kolega….. [cool] vidim da vas je ponjela euforija previse….
[/quote]
kako si???????????????????????????????????
[/quote]
ja dobro,fala na pitanju…. [cool] al se razbacujes ciframa [thumbsup]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

New Report

Close