Koji spread na Hidri. Pat pozicija, trenutno igra živaca.
Sta je ovo? Lanac srece ili je birtic toliko prestrasio FM da su mu krenuli napucavat dionicu?
[lol]
Jihaaaaa !! ode u blokadu. Samo tako
[/quote]
daj malo lakse kolega….. [cool] vidim da vas je ponjela euforija previse….
[/quote]
kako si???????????????????????????????????
trgovanje je obustavljeno nakon svega oko 10.000 kn prometa u 10.18…
kupnja je i dalje jaka, a na prodaji su se pojavili i manji nalozi dioničara koji će na brzinu oploditi hidricu, hoće li to zaustaviti daljni rast vidjet ćemo….
trgovanje je obustavljeno nakon svega oko 10.000 kn prometa u 10.18…
kupnja je i dalje jaka, a na prodaji su se pojavili i manji nalozi dioničara koji će na brzinu oploditi hidricu, hoće li to zaustaviti daljni rast vidjet ćemo….
takvi nam i trebaju , kad im poraste još 5 posto ,požurit će opet sa kupovinom jer propuštena dobi boli više od gubitka. ovo se tek počelo zahuktavat.
Pogledajte naloge na kupnji na Mbtn. A prije godinu i pol je bilo suprotno. Bilo je samo kupnje a na prodaji ništa. I rasla je ekspresno isto ko sad Hdel. Prodavači su uspjeli prodati jedva 500 komada koji su bili najbrži prst. Prošao sam te škole. Naravno, ne mislim da će i Hidra pasti na 0 ali na pola od sadašnje cijene je vrlo realno.
Pogledajte naloge na kupnji na Mbtn. A prije godinu i pol je bilo suprotno. Bilo je samo kupnje a na prodaji ništa. I rasla je ekspresno isto ko sad Hdel. Prodavači su uspjeli prodati jedva 500 komada koji su bili najbrži prst. Prošao sam te škole. Naravno, ne mislim da će i Hidra pasti na 0 ali na pola od sadašnje cijene je vrlo realno.
– vidim da se prognoza od jučer sa 250 snizila na 175 (toliko je pola od sadašnje).
– ne mislite li da je to ipak gotovo nemoguće ?
E moj drukeri.
Da samo raste HDEL još bi shvatio pokušaje da se rječima spusti na pola vrijednosti, ali gledaj crobi. 1912. Kad sam u prvom mjesecu prognoziro crobi na 2000 do kraja godine rekli su mi da nema šanse a vidi čedo tatino. Ova kriza nije ni V ni L nego U (ma kolko god mi šutili o tome) ***obrisano***
Niste baš komentirali ono što sam napisao. Samo tupite po svom. Sva ta kupnja može u sekundi nestati i potpuno se okrenuti odnos k/p. Živi bili pa vidjeli.
E moj drukeri.
Da samo raste HDEL još bi shvatio pokušaje da se rječima spusti na pola vrijednosti, ali gledaj crobi. 1912. Kad sam u prvom mjesecu prognoziro crobi na 2000 do kraja godine rekli su mi da nema šanse a vidi čedo tatino. Ova kriza nije ni V ni L nego U (ma kolko god mi šutili o tome) ***obrisano***
Da ne raste samo Hdel ali ratse 10 puta brže bez ikakvih korekcija. dok još uvijek mnogo dionica stagnira ili čak pada.
[/quote]
daj malo lakse kolega….. [cool] vidim da vas je ponjela euforija previse….
[/quote]
kako si???????????????????????????????????
[/quote]
ja dobro,fala na pitanju…. [cool] al se razbacujes ciframa [thumbsup]