Probijaju Biokovo,peljeski most radovi,zadnji tjedan dana pun kofer ugovoreni poslova,autoput u Monenegru,pa nebi me nimalo iznenadilo da kroz koji dan objave i dokapitalizaciju koju su najavili,mislim da bi bilo puno interesanata po ovim ugovorenim poslovima nema bojaznosti,nebi zelijo da me neko svati kao druker, javijo sam da sam prodo i ponovo kupijo,ali istina je da su dobili DOBAR KOLAC.
Svi pesimistima i drukerima na dolje , nadam se da se grizete i da se barem malo crvenite na sva svoja podcjenjivanja ove dionice… a mi neki zadovoljno trljamo ruke…
Svi pesimistima i drukerima na dolje , nadam se da se grizete i da se barem malo crvenite na sva svoja podcjenjivanja ove dionice… a mi neki zadovoljno trljamo ruke…
za one koji još ne znaju:
ne znam kako će se to odraziti na cijenu [rolleyes]
šta je pod HDEL 2 prijedlog o raspodjeli dobiti ? [thumbsup]
Forum zamro, a Hidra vuče li ga vuče, sa Ponzijem i sa fundamentima. [lol]
HDEL je svake godine davala dividendu, dok je cijena dionice bila haj, i dividenda se mogla smatrati simboličnom, ove godine bi moglo biti iznenađenja, glede simbolike, jer su dividendi željni i napaćeni meneđeri i napaćeni dioničari s malim, portfeljem.
[/quote]
daj malo lakse kolega….. [cool] vidim da vas je ponjela euforija previse….
zaboravi dividendu ove godine
Dividenda, kakva dividenda, što je to dividenda?
Blokada.Zadnje vrijeme se prodaja dobro drži,što znači bude li zelenila u Americi mogla bi još jako puno potegnit.
eto druga koji je odgovoran za sve.
mozemo se mi žaliti koliko hoćemo ,bid je sve jači i jači.
KUPNJE (7.117) – HDEL-R-A PRODAJE (916) – HDEL-R-A
ja prodajem od 1700 pa nadalje