HDEL (Hidroelektra niskogradnja d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HDEL (Hidroelektra niskogradnja d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Probijaju Biokovo,peljeski most radovi,zadnji tjedan dana pun kofer ugovoreni poslova,autoput u Monenegru,pa nebi me nimalo iznenadilo da kroz koji dan objave i dokapitalizaciju koju su najavili,mislim da bi bilo puno interesanata po ovim ugovorenim poslovima nema bojaznosti,nebi zelijo da me neko svati kao druker, javijo sam da sam prodo i ponovo kupijo,ali istina je da su dobili DOBAR KOLAC.

Svi pesimistima i drukerima na dolje , nadam se da se grizete i da se barem malo crvenite na sva svoja podcjenjivanja ove dionice… a mi neki zadovoljno trljamo ruke…

Svi pesimistima i drukerima na dolje , nadam se da se grizete i da se barem malo crvenite na sva svoja podcjenjivanja ove dionice… a mi neki zadovoljno trljamo ruke…
Ova je dionica bila na 2,200,00 kuna,znam da je to previsoka cjena bila, ali nemojte se zacudit ako bi iduce sedmice bila 500 kuna

za one koji još ne znaju:

ne znam kako će se to odraziti na cijenu [rolleyes]

šta je pod HDEL 2 prijedlog o raspodjeli dobiti ? [thumbsup]

Forum zamro, a Hidra vuče li ga vuče, sa Ponzijem i sa fundamentima. [lol]

U bilo kojem momentu na svoj portfelj možete gledati kao da vam ga je tog časa netko poklonio i nije vam rekao kupovne cijene

HDEL je svake godine davala dividendu, dok je cijena dionice bila haj, i dividenda se mogla smatrati simboličnom, ove godine bi moglo biti iznenađenja, glede simbolike, jer su dividendi željni i napaćeni meneđeri i napaćeni dioničari s malim, portfeljem.

zaboravi dividendu ove godine

Ova je dionica bila na 2,200,00 kuna,znam da je to previsoka cjena bila, ali nemojte se zacudit ako bi iduce sedmice bila 500 kuna

[/quote]
daj malo lakse kolega….. [cool] vidim da vas je ponjela euforija previse….

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

zaboravi dividendu ove godine

Dividenda, kakva dividenda, što je to dividenda?

Blokada.Zadnje vrijeme se prodaja dobro drži,što znači bude li zelenila u Americi mogla bi još jako puno potegnit.

eto druga koji je odgovoran za sve.
mozemo se mi žaliti koliko hoćemo ,bid je sve jači i jači.

KUPNJE (7.117) – HDEL-R-A PRODAJE (916) – HDEL-R-A
ja prodajem od 1700 pa nadalje

Good artists copy. Great artists steal.

Blokada sa 1 dionicom biti će posla za Hanfu. [undecid]

Prvi ce biti posljednj a posljednji prvi

New Report

Close