Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Mislim da si svi zavaravamo jer na nasu zalost cim se malo okrene trziste prema dole uvijek ima ljudi,iako mi to nije nikako jasno, koji ce panicno i pod svaku cijenu rasprodavat,stvarno bih volio da sam u krivu,ali vratimo se samo par mjeseci unazad….
kolega,desava se cinjenica je,bilo je rasprodaje,ali sta mislis koliko je do sad takvih ispalo iz igre,strah i tanki zivci cine cuda,ali ih je sve manje na burzi kako kriza odmice…
moji postovi nisu poziv na kupnju ili prodaju..odraz su mojeg misljenja......
Da rezulati ne moraju biti mjerilo vrijednosti dionica, dokazuje slučaj Hidroelektre niskogradnje (ZSE:HDEL-R-A) u slučaju koje se investitori očito klade na bolje poslovanje u budužnosti. Dionice su jučer uzletjele 15,5 posto na 264 kuna, najvišu razinu od kraja studenoga prošle godine. Uz to, promet od 844 tisuća kuna najviši je još od sredine srpnja protekle godine
http://www.seebiz.eu/hr/burze/zagrebacka-burza-moze-li-ludilo-biti-nastavljeno%3f,44712.html
Na ovo sam mislio kad sam pisao o prodavanju jer mi nikako nije jasno da onaj tko jucer nije prodao na 250 danas prodaje na 230…
strah je uvučen ,ljudi puhaju i na hladno
strah……samo na Crobexu i Belexu