Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Evo pa nek ostane u analima ovaj prestrašni omjer K/P [thumbsup]
baš sam ja htio postati, već sam zaboravio na ovakve dane 🙂
Good artists copy. Great artists steal.
ako se sjećate bili smo u doba najveće korekcije za par dana na 280 iz nekih razloga… a sada nije korekcija pa…
ako malo oscilira – sve ok
Što se tiče možebitne zarade trgovinom ove dionice, može se reći sljedeće. Oni koji su kupovali ovu dionice na razinama oko 1500 kn teško će je ponovo prodati po toj cijeni. Mnogo su zanimljiviji novaci koji tek trebaju kupovati ovu dionicu i oni koji misle još malo dokupljivati. Njima ulaz na ovim današnjim razinama ( cca. 130 ) daje priliku dobro zarade, jer svi znamo koliko malo treba da ova dionica ponovo dođe na npr. 260 kn. Naravno da uvijek postoji mogućnost da cijena ova dionice još malo padne, ali do bankrota neće doći, štoviše izglednije je da će ova dionica ponovo probiti 300 kn
04.03.2009
Ponekad je zaista lijepo vidjeti prošlost i pogledati tko je, što je i kad je pisao na ovim stranicama.
Pozdrav,
Periculum in mora.
samo je pitanje ,koliko če ti pojedinci zadržati dionice koje su kupili po 130kn
he,pa netko ce i prodati sutra ,a onda ce vidjeti da je dionica odletila jos 15 posto gore,pa će se zapitaT
ti , pa mogao bih jos samo jednom okrenuti lovu ….još samo kojih 20 posto…..a onda će i drugi to vidjeti…i krenuti će kolo sreće 🙂 …
it was about fucking time [thumbsup]
grda je pohlepa stvar
Mislim da si svi zavaravamo jer na nasu zalost cim se malo okrene trziste prema dole uvijek ima ljudi,iako mi to nije nikako jasno, koji ce panicno i pod svaku cijenu rasprodavat,stvarno bih volio da sam u krivu,ali vratimo se samo par mjeseci unazad….
Mislim da si svi zavaravamo jer na nasu zalost cim se malo okrene trziste prema dole uvijek ima ljudi,iako mi to nije nikako jasno, koji ce panicno i pod svaku cijenu rasprodavat,stvarno bih volio da sam u krivu,ali vratimo se samo par mjeseci unazad….
pa upravo takve i treba šišat .da nema njih ne bi se ni trgovalo.sve je ovdje jednostavno kod short term investitora.neko puši a neko zarađuje