HDEL (Hidroelektra niskogradnja d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HDEL (Hidroelektra niskogradnja d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

PODRAVSKI IPSILON
Hidroelektra s HAC-om potpisala ugovor težak 731 milijun kuna
Autor/izvor: SEEbiz
ZAGREB – Hidroelektra niskogradnja potpisala je s tvrtkom Hrvatska autoceste Sporazum o izvodenju radova na izgradnji trase, paralelnih putova, odvodnje, cvorišta i pratećših uslužnih objekata na Podravskom ipsilonu, autocesti A12, dionica Gradec – Sokolovac, poddionica Gradec – Kloštar Vojakovacki.

http://www.seebiz.eu/hr/tvrtke/infrastruktura/hidroelektra-s-hac-om-potpisala-ugovor-tezak-731-milijun-kuna,44429.html

lova osigurana

KREDIT
Hypo kreditira HAC sa 100 milijuna eura
ZAGREB – Predstavnici uprava Hrvatskih autocesta d.o.o. i Hypo Alpe-Adria-Bank d.d. potpisali su danas u Zagrebu Ugovor o kreditu u visini od 100 milijuna eura.

http://www.seebiz.eu/hr/banke/hypo-kreditira-hac-sa-100-milijuna-eura,44435.html

PODRAVSKI IPSILON
Hidroelektra s HAC-om potpisala ugovor težak 731 milijun kuna
ZAGREB – Hidroelektra niskogradnja potpisala je s tvrtkom Hrvatska autoceste Sporazum o izvodenju radova na izgradnji trase, paralelnih putova, odvodnje, cvorišta i pratećših uslužnih objekata na Podravskom ipsilonu, autocesti A12, dionica Gradec – Sokolovac, poddionica Gradec – Kloštar Vojakovacki.

http://www.seebiz.eu/hr/tvrtke/infrastruktura/hidroelektra-s-hac-om-potpisala-ugovor-tezak-731-milijun-kuna,44429.html

Blokada na 160 kunića [bye]

a danas +9,99 i šta sad ?
[/quote]
+9,99% na prometu 9.299,54 ,51 komad…. [thumbsup] koga misle navuc ovdje [lol] [lol] [lol]
[/quote]
– ”teško onima koji su se navukli”
– ja sam već davno prije… ”navućen” [thumbsup]

KUPNJE (6.264) – HDEL-R-A PRODAJE (1.558) – HDEL-R-A
brutalan odnos kupnje i prodaje, ove će ponovno biti udarna dionica !!!
najrađe bi iskočio iz ono malo viadukta i sve utrpao ovdje

Good artists copy. Great artists steal.

po meni bi bilo vrlo dobro napraviti jednu usporednu analizu viadukta,hidre i recimo dalekovoda

Nikako da mi sjednu novci na račun da lupim ovih 200 kom po 220 kn.
Samo da mi neko ne pobere prije. [undecid]

po meni bi bilo vrlo dobro napraviti jednu usporednu analizu viadukta,hidre i recimo dalekovoda

DLKV je svemirski brod za ove dvije, a HDEL je meni bolja od VDKT.

DLKV je svemirski brod za ove dvije, a HDEL je meni bolja od VDKT.
[/quote]
Koliko dana ti je trebalo za ovu stručnu analizu? [lol]
Btw, zvao sam, veli ženska da su uplatili da novci samo kaj nisu. [thumbsup]

Naravno da se šalim ali ovoj dionici ne treba nikakvo drukanje. Može netko pisati što god hoće ali činjenice su činjenice i ova dionica će ubrzo na stare visine. [thumbsup]

Nikako da mi sjednu novci na račun da lupim ovih 200 kom po 220 kn.
Samo da mi neko ne pobere prije. [undecid]

[lol] [lol] [lol] [thumbsup]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

budi nam se lagano tržište, ova dionica bude opet hit,kažem vam

lojtra, sada imaš vremena dok uplata sjedne – netko stjerao u blokadu. [thumbsup]

New Report

Close