http://www.seebiz.eu/hr/analize/dionice-iz-sastava-crobex-a-i-dalje-precijenjene,35826.html
U odnosu na poslovne prihode najatraktivnije su dionice Hidroelektra niskogradnje (ZSE:HDEL-R-A) i Viadukta (ZSE:VDKT-R-A)
Nikada niti jedan novinar nije odgovarao za gubitke prouzročene malim investitorima koji su donosili investicijske odluke na temelju onoga što su čuli ili pročitali putem medija, a bilo je naslova koje mnogi nisu zaboravili ( npr. Viro potpisao ugovor s Coca Colom ), STOGA PAMET U GLAVU !
Ovo je kriminal na našoj burzi ,da se sa jednom dionicom ruši hdel na kraju trgovanja i napravi pad od 5.5%.Ta hanfa je za odstrel .
Ovo je kriminal na našoj burzi ,da se sa jednom dionicom ruši hdel na kraju trgovanja i napravi pad od 5.5%.Ta hanfa je za odstrel .
Ne bih u ovom slučaju krivnju prpisivao isključivo HANF-i.
Budimo objektivni, mislim da je od toga puno neugodnija sama činjenica da je uopće moguće srušiti cijenu jednom dionicom i to u takvom postotku. Znači da ne postoji dovoljno jaka potražnja i likvidnost koja bi to spriječila – što nema nikakve veze s HANF-om.
kolega, prodaja jedne dionice gdje je provizija 75 kn a dionica 211 je čista manipulacija koja je zakonom nedopuštena.Da si Hanfa da truda mogla bi otkriti tko je to napravio
slažem se kolega.
čest je slučaj da marginaš proda dionicu ili dvije kako bi platio ratu.
ali, iako kod nas vjerojatno više nije moguće manipulirati ljudima prodajom jedne jedine dionice, zanima me tko je 🙂 veliki gomeljski je rekao da za trenera ne postoje sitnice, pa zašto bi postojale za ulagača?
kolega, prodaja jedne dionice gdje je provizija 75 kn a dionica 211 je čista manipulacija koja je zakonom nedopuštena.Da si Hanfa da truda mogla bi otkriti tko je to napravio
Pa zar nitko nije čuo da postoje brokerske kuće bez minimalne naknade.
Pa zar nitko nije čuo da postoje brokerske kuće bez minimalne naknade.
[/quote]
Da, i meni je cudno da neki jos to ne znaju.
S druge strane lijepo mi je vidjeti da netko citira moje postove na prijasnjoj stranici. Ja sam srecom prodao svoj udio na 1716 kuna i ulozio u nekretninu.. pa se stoga rijede javljam na temu.
Pozdrav svim vjernim imateljima HDELovih dionica.
I da podsjetimo na onu staru:
HDEL-R-A = HOLD-R-A pogotovo na ovim razinama.
čest je slučaj da marginaš proda dionicu ili dvije kako bi platio ratu.
ali, iako kod nas vjerojatno više nije moguće manipulirati ljudima prodajom jedne jedine dionice, zanima me tko je 🙂 veliki gomeljski je rekao da za trenera ne postoje sitnice, pa zašto bi postojale za ulagača
da mi je znati koja budala ima još margin,i ako ga je imala zašto nije rezala pozicije na vrijeme,i kako uopće ljudima pada napamet uzimati kredit za dionice vrijeme silaznog trenda,crobex će tek postati ne grobex nego grobić
Ovo je vijest iz prve ruke za imatelje ove dionice. Radnici i mehanizacija su na gradilištu mosta i radi se punom parom. Gledao sam slike s pravog gradilišta ( one slike koje je svojedobno objavio business.hr su bez ikakve dvojbe snimljene desetak kilometara od pravog gradilišta ) i mogu reći da se dole ozbiljno radi ! [thumbsup]