HDEL (Hidroelektra niskogradnja d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HDEL (Hidroelektra niskogradnja d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Danas je zaista bio lijep dan. Ali mislim da će slavlje pričekati razine od preko 300 kn, a meni niti 400 ne bi donijelo pokrivanje svih gubitaka koji su me zadesili.

ide hidra preko 300 pa nude nam povlaštene dionice po 300kn,a bila 200 ko če kupit pa moraju dić. pozdrav

Kakav dan!!
Gledam THNK i gotovo da zaspem, a na HDEL nevjerojatna događanja danas…
Teško da se stiglo nešto protrejdat s poštenijom sumom (nisam ni pokušavao) ali je bilo zanimljivo za gledati kao malo kada ovdje [wink]
Očekivao sam to ranije (naravno u manjim postocima) jer nekako mi je kasnila u oporavku za DLKV (iako je njima pomogao trezor) i THNK (tajno oružje samo extremnih očajnika [lol] ), čak i za ATPL (znam "kakve veze ima brodar" ali na ZSE se određeni broj dionica u glavnom ponaša kao jedno tijelo, rulja ne pita pogotovo zadnjih mjeseci).

Čestitke svima koji su danas imali vremena, živaca i naravno sreće i zaradili nešto trejdanjem sa HDEL [thumbsup]

Ne znaš ti Mavane koliko smo mi Hidricu čekali da se pokrene, a sad nema stajanja idemo sustići Dalekovod.
Nema druge [lol]

Prvih deset čvrsto drži svoje pozicije i nikome ne pada na pamet prodavati po ovim jeftinim cijenama

Spekuliranje nije za glupane, mentalne lijenčine i osobe inferiorne EIQ

kolega Merlin, da li vi znate šta je sa dokapitalizacijom?

Moji izvori kažu da će je biti nadam se da mi ne lažu?
Ja sam optimist

Moji izvori kažu da će je biti nadam se da mi ne lažu?
Ja sam optimist
[/quote]
Bilo bi lijepo. Ako predsjednik uprave plati više od milijun kuna po 300 kn po dionici, mislim da to ipak nešto znači.

morate pazit da je ne druknete previše gore … kome ćete onda prodat:)

Cookie Monster

Pa ja bih rekao da to nema veze sa drukanjem nego sa očiglednom prilikom, jer ako
se drukalo onda su to činili oni koji su to radili kad je cijena bila na 2.200 kn.
A Topalovića i mene sigurno nećeš naći među takvima.

Jednostavno ja samo ukazujem da je sad momenat za povoljnu kupnju a ne na 2.200 kn.
To je oličenje korektonsti kao takve

Ja sam osobno prigovarao dok je cijena prešla 1500 kn, nikako mi nije bilo jasno zašto je tako skupa. Ali sad sam promijenio mišljenje, općenito drukčije gledam na građevinare, posebno one koji se bave niskogradnjom, a i cijena je mnogo mnogo niža.

Joj kolega kako ste u krivu, da samo znate.
Hidrica ima ogromni potencijal. Nikoga ni na što ne nagovaram, već samo iznosim svoje mišljenje.
Zlatni rudnik, eto to je.
A poslova ima za iduće dvije godine, vidi prilog kolege koji je stavio sve poslove koje Hidrica ima, da ja sad ne ponavljam njegov post.

znam ja da ima posla samo kolika je dobit u tim poslovima, … mislim da su zlatna vremana prošla za građevinare podobne našem dragom svijetlu , našem premijeru naše Sjeverne Koreje

Cookie Monster

New Report

Close