HDEL (Hidroelektra niskogradnja d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HDEL (Hidroelektra niskogradnja d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

I viadukt i hdel su sramotno srušeni u zadnjih godinu dana…

I viadukt i hdel su sramotno srušeni u zadnjih godinu dana…

Istina, a sad kad dolazi vrijeme javnih radova tek bi trebali profitirati.

Po onome što sam ja pratio Hidrica debelo zaostaje za oporavkom ostalih građevinara, iako mi se čini i IGH da dost koče, ali neće ni to dugo.
Ne-ne [lol]

Spekuliranje nije za glupane, mentalne lijenčine i osobe inferiorne EIQ

Mislim da je razlog rasta činjenica da su pojedinci upoznati sa rezultatima poslovanja za 2008. godinu, a manje svijest o globalnoj situaciji gdje građevinari trenutno odlično prolaze. Šteta da nema neki indeks poput BDI-a za građevinare.

i na viaduktu i na hidri se namjerno ne tjera u blokadu da se koji naivac upeca u mrežu…

ups…pregrizo si jezik:-)

pa i nije neka velika stvar kad je zbog porasta cijene od 20 kuna HDEL otišla u blokadu. Ja sam je i kupovao i prodavao na puno većim razinama. Tek kad pređe 400 kn, onda će mi izmamiti osmijeh na lice.

sutra je novi dan.

Kolega Vinski, glavno da je krenula, pa sad lijepo neka ide prema tamo kamo pripada.

Ona cijena ispod 200 kn je stvarno bila smiješna.

A i ova od 225 kn je smiješna.

Tek kad sustignemo Dalekovod onda smo na fer cijeni.

Jel tako Dikane [lol]

Kolega Vinski, glavno da je krenula, pa sad lijepo neka ide prema tamo kamo pripada.

Ona cijena ispod 200 kn je stvarno bila smiješna.

A i ova od 225 kn je smiješna.

Tek kad sustignemo Dalekovod onda smo na fer cijeni.

Jel tako Dikane [lol]

Istina, cijena je još uvijek smiješna. Mislim da su ju počeli polako gurati prema 300 kn, na koliko je dokapitalizacija. Šefovi će kupovati po 300 kn, pa nema smisla da cijena na burzi bude niža.

Respect Topalov, kolko tražiš da drukaš na mojim dionicama [thumbsup]

Respect Topalov, kolko tražiš da drukaš na mojim dionicama [thumbsup]

Vidiš kako je to dok ja drukam
[proud]

A mene nitko ne spominje?? Kako to, zašto tako

Respect kolegi Topaloviču [kiss]

New Report

Close