HDEL (Hidroelektra niskogradnja d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HDEL (Hidroelektra niskogradnja d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Tko prodaje ovak jeftino, pa to je ko poklon za Božić? Dobro malo kasni ove godine, a šta moš.

Valjda smo se riješili one Karmen i Mladena Katalenića

HDEL je stalno čamila na 200 i čak ispod, nadam se da će konačno odraditi rast koje su večina drugih dionica odradile. Mislim da bi uspoređujući sa recimo ATPL, VIRO, DLKV i drugima cijena već trebala biti na 300 kn, pa ovaj rast na 206 kn i nije baš nešto, iako me iznenadio, s obzirom da se fino ukupala par tjedana ispod 200 kn.

da nam se malo odlijepiti od tih 200kn… makar, nije ni to loše. ako nitko ne prodaje, znači (valjda) da vjeruju dionici…
kolki su vaši ulazni prosjeci? ja sam uspio spustiti na 460 (haha 🙁 ) kupujući ispod 200…

Moj ulaz je 340 ( cirka ) hebiga kad sam bio pohlepan nakon što sam pročitao da matori Bafet kupuje.
Mislim da ću pričekati nutra pet godina, onda lupam po bidu

Spekuliranje nije za glupane, mentalne lijenčine i osobe inferiorne EIQ

Kolko ja vidim na Wall Streetu, građevinske firme koje su povezane sa infrastrukturom dobro prolaze u krizi. Uglavnom je to zbog najava velikih infrastrukturnih projekata u Americi i Kini. Istina da za Hidroelektru neće biti direktno više posla ako Amerika krene u novi ciklus izgradnje i obnove infrastrukture, ali svejedno, jedan veliki globalni boom insfrastrukturnih ulaganja morao bi imati dobar utjecaj i na naše građevinare.

Meni ovo miriše na pozitivnu blokadu, doduše ne znam koji bi bio razlog.

Kronično zaostajanje za ostatkom građevinara i njihovog oporavka, ehehe

Kronično zaostajanje za ostatkom građevinara i njihovog oporavka, ehehe
[/quote]

Istina kolega. Kad smo već kod udaranja po bidu i ja sam udarao i to pred jedno 3 tjedna, baš na cijeni od 200 kn, pa je palo na 183. sad se konačno vratilo na razine gdje sam kupovao, ali su zato druge dionice odradile značajan rast pa se može reći da sam popušio. Ali nekako se nadam da je rasprodaja završila i da se možemo nadati boljim danima.

a šta niko nije sudjelovao u dokapitalizaciji ?? 🙂

sutra je novi dan.

08.01.2009.

Heavy Construction
Composite Value: 554.2
Today’s Change: +4.90%

Shipping
Composite Value: 621.0
Today’s Change: +2.57%

Evo na Wall Streetu opet rastu građevinari, kao i brodari, očito je da će biti velikih infrastrukturnih radova na globalnoj razini. Mislim da je ovo vrijeme za značajniji rast i domaćih dionica iz ovih djelatnosti, a tu bih najprije istaknuo Hidroelektru koja je u zadnje vrijeme bila nepravedno zapostavljena.

Čudi me da uvaženi novinar Birtić više ne spominje ovu vrijednu dionicu?

Ili je možda prodao kad nije trebao, cccccc

Čudi me da uvaženi novinar Birtić više ne spominje ovu vrijednu dionicu?

Ili je možda prodao kad nije trebao, cccccc

Slažem se, sjećam se njegovih tekstova u kojima je hvalio Hidroelektru, pitam se nije li sad zaista došlo vrijeme da se firma pohvali jer je vrlo izvjesno da će biti posla, i to ne samo u Hrvatskoj. No šta da piše ako je prodao, jao jao.

U zadnjem broju Lidera se oprašta od pisanja, ali i dalje mu piše da ima Hidricu, pa vjerovatno nije izišao na ovoim simboličnim cijenama?

Vidim stvar se intenzivirala, počeli su i drugi shvaćati da je Hidrica poklon na ovoj cijeni.

Ali ne nagovaram nikoga ni na što. Svatko je kovač ( mišo ) svoje sreće.

Svaka čast Viaduktu na 365 kn, pa to je već lijepa cijena, ne znam šta se više na Hidroelektri čeka.

New Report

Close